anladım canım. evet zaten umudum var ki geri istiyorum yalan yok çok istiyorum hatta. inan ki güçlü olmak istemiyorum. ilişki boyunca hep en güçlü bendim ben dominant taraftım hep. bütün arkadaşlarım senin kocan yandı fln derlerdi ben de güler geçerdim. herkes beni hep güçlü görürdü o bile sen güçlüsün diyip duruyor bana. ama ne oldu yani güçlülük ne sağlıyor ki insana? bi yerde bi söz okudum "haklı olmak mı mutlu olmak mı istersiniz" diyordu. ben mutlu olmak istiyorum
evet suçlu hissediyorum ama hala bana hatanın kendisinde olduğunu söylüyor hiç bi zaman senin hatan şu demedi zaten diyemediği için bu noktadayız. bu kadar içimde patlak vermesine izin vermemeliydim daha küçükken sorunlar yansıtmalıydım diyor. ben de kendi hatalarımı düşünüyorum bu kadar sert olmasaydım bana karşı daha rahat olabilirdi diyorum. görüşmeye devam edicem evet onun üstüne gitmicem o istedikçe görüşücem sadece ama sinir olmayı azaltmaya çalışıyorum yani zaten hergünkü dengesizliklerle öyle bir noktaya geldim ki bu gidişle hiç bişiye şaşmıcam galiba kafamçokkarıştı