• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Sende biraz kendimi gordum biliyomusun oyuzden sana uzuluyorum cunku Benim yasadigim seyleri yasiyosun ve nekadar aci cektigini nasil mutsuz oldugunu bildigim icin uzuluyorum ama biliyomusun deymiyo canim yipranan zarar goren biz oluyoruz ben iliskimde okadar cok yiprandimki oyle aci cektimki bir anda patladim ve geri donmemek adina noktayi koydum cok savasti ex arkadasim ama asla taviz vermedim ama cok aci cektim ve kararimdan pisman degilim

haklısın lapinu, kendi de zaten o yorgunluktan savaş veremediğini söylüyor ve benim tek başıma yıpranmamı istemiyor tek taraflı onun yaşadıklarını yaşamamı istemiyor zaten. ben de bu gece artık savaşmayı bıraktım en azından sınavıma kadar ona adım atmıcam artık kafam sabit olmalı kendi hayatıma zarar veriyorum yoksa. bu arada fikri değişirse ne ala yoksa benden hiç bişi yok ona..

canım senin durumun sevgilimin durumu oluyor o zaman ben de senin ex gibi savaşan taraf oluyorum işşte ahh ahh :(

anladım canım. evet zaten umudum var ki geri istiyorum yalan yok çok istiyorum hatta. inan ki güçlü olmak istemiyorum. ilişki boyunca hep en güçlü bendim ben dominant taraftım hep. bütün arkadaşlarım senin kocan yandı fln derlerdi ben de güler geçerdim. herkes beni hep güçlü görürdü o bile sen güçlüsün diyip duruyor bana. ama ne oldu yani güçlülük ne sağlıyor ki insana? bi yerde bi söz okudum "haklı olmak mı mutlu olmak mı istersiniz" diyordu. ben mutlu olmak istiyorum
evet suçlu hissediyorum ama hala bana hatanın kendisinde olduğunu söylüyor hiç bi zaman senin hatan şu demedi zaten diyemediği için bu noktadayız. bu kadar içimde patlak vermesine izin vermemeliydim daha küçükken sorunlar yansıtmalıydım diyor. ben de kendi hatalarımı düşünüyorum bu kadar sert olmasaydım bana karşı daha rahat olabilirdi diyorum. görüşmeye devam edicem evet onun üstüne gitmicem o istedikçe görüşücem sadece ama sinir olmayı azaltmaya çalışıyorum yani zaten hergünkü dengesizliklerle öyle bir noktaya geldim ki bu gidişle hiç bişiye şaşmıcam galiba kafamçokkarıştı

güçlü olmakla karşı tarafı ezmeyi karıştırmamak lazım.

her durumda en çok düşünen ve yıpranan kadınlar oluyor. biraz daha rahat olmalıyız galiba. ama nasıl?

Canim biliyomusun ben ona okadar cok bagliydimki kafasinda soyle bir sey vardi bu kiz beni asla birakamaz oyuzden sert taraf hep o oldu tartistimiz zaman bile aramizdaki problrmi cozmeden barisirdik ki bu bizim sonumuz oldu iste hep ben adim atardim o kendini naza cekerdi ve sonunda resti cektim inanamadi ama cok yalvardi ben asla geri donmedim yani sana demek istedigim canim ona yuz falan verme pesinden gitmeki kaybetme kotkusu yasasin ha sana gelirse zaten senindir yokgiderse zaten hic senin olmamistir diyip yeni sayfa acicaksin canim kendine

Canim biliyomusun ben ona okadar cok bagliydimki kafasinda soyle bir sey vardi bu kiz beni asla birakamaz oyuzden sert taraf hep o oldu tartistimiz zaman bile aramizdaki problrmi cozmeden barisirdik ki bu bizim sonumuz oldu iste hep ben adim atardim o kendini naza cekerdi ve sonunda resti cektim inanamadi ama cok yalvardi ben asla geri donmedim yani sana demek istedigim canim ona yuz falan verme pesinden gitmeki kaybetme kotkusu yasasin ha sana gelirse zaten senindir yokgiderse zaten hic senin olmamistir diyip yeni sayfa acicaksin canim kendine

ahh canım var ya aynen... off ama ben erkek tarafı gibiyim. yani bizde de ben suçlu olsam bile o özür dilerdi hep, ben de o kadar emindim ki beni bırakmıcağına bi keresinde senin beni kaybetme korkun yok demişti ama ben yine de göremedim ne demek istediğini. işte ben de şimdi çabalıyorum yalvarmıyorum ama ki insanın üstüne çok gidince tersine gittiğini biliyorum. ona da zaman vererek daha farklı olduğumu hissettirmeye ve onu çok sevdiğime inandırmaya çalışıyorum ama bazı düşünceleri hiç değişmedi bu arada da davranışları çok değişiyor. mantık ve kalbi aklında gidip geliyor sürekli görebiliyorum. sana ne yapsa geri dönebilirdin eski sevgiline? benim bu sorunun cevabına ihtiyacım var. gerçi şuan sabit durma kararındayım ama kendimi karşımdakinin yerine koyamıyorum o yüzden bilemiyorum hayatımda hiç fazla emek veren taraf olmadım ilişkilerimde ama ilk defa buna pişman oluyorum :sinifsinif:

kime dokunsan benzer hikaye. :)) herkese bol şans kızlar. a.s

evet canım yaa valla şu ilişkiler keşke bu kadar zor olmasa belli kurallar olsa da herkesin kafası net olsa :)
şu an daha rahatım ama en azından şöyle diyebiliyorum: evet seviyorum, geri istiyorum, ama artık üzülmeme izin vermicem.
bu da bi gelişme :)

Canim neyapsada donmezdim cunku okadar sogumustumki ondanda sevgimi bitirmisti bende hep ona soylerdim beni kaybetme korkusu yok sende diye ama gidersem birdaha asla donmem dediginde gulmustu eh ne oldu donmedim ama sizinki farkli cunku Hala ask var ozaman savas derim tabi eminsen seni sevdiginden

Canim neyapsada donmezdim cunku okadar sogumustumki ondanda sevgimi bitirmisti bende hep ona soylerdim beni kaybetme korkusu yok sende diye ama gidersem birdaha asla donmem dediginde gulmustu eh ne oldu donmedim ama sizinki farkli cunku Hala ask var ozaman savas derim tabi eminsen seni sevdiginden

ahh canım, aynı hikaye.. evet eminim sevdiğinden ama biraz azaldığından da eminim ne yazık ki. böyle şeyler yıpratıyor insanı. ama bi konuda mutluyum ki beni hala çok sevdiğini ifade edebiliyor. dileğim bu dönem bizde yara bırakmadan devam edebilmemiz.. konuşarak çözülmücek bişey olmadığına inanıyorum hala onu da buna inandırmaya çalışıyorum. ama dediğim gibi sen nasıl erkek arkadaşında hata var diyorsun ben de kendimde görüyorum. hoş yüzüme karşı hala suç bende diyor ama

Seni sevdigini bildigin ve emin oldugun halde neden onu geri dondurmeyesinki askta gurur olmaz canim ama kendini hirpalamadan

evet canım ben de kendimi yıpratmadan onu yıpratmadan onu sevdiğime inandırarak (inanmıyordu çünkü sevdiğime) geri kazanmaya çalışıyorum. gerçekten gurur da neymiş, hiç umrum değil insanların düşünceleri gurur fln.. mutlu olmadıktan sonra hiç bi değeri kalmıyor bunların

Erkek arkadasin bukadar direniyosa canim demeki bayaği bir yaralamissin onu geri dondugunde eskisi gibi olacak diye iliski onun korkusunu yasiyo bence
Ama ben senin yerinde olsam sonbirkere konusurum onunla acik acik ve askiniza bir sans daha iste ve ayril yanindan o seni arsmayanakadarda arama canim birde bunu dene

evet canım ama eskisi gibi olmak zorunda değil yani yeni ve daha güzel bişey yaşayabiliriz diye düşünüyorum ona da bunu anlatmaya çalışıyorum. sonuçta ben hatalarımı biliyorum, o da eksikliklerini biliyor artık bunlara dikkat ederek daha iyi bi ilişkimiz olabilir diye düşünüyorum.
canım inanır mısın 2. kez bu muhabbeti yaptık (ayrılmamızı saymıyorum.) iki seferde de hep ilk kendi aradı. ben de ilk o adım atsın konuşmamızdan sonra diye düşünüyordum hep o da öyle düşündü sanırım.

zaten ayrılalım deyip te hala senle görüşebiliyosa bu bikere ayrılık filan sayılmaz beli işte sana ders vermek çabasında ama ayrı bile duramıyo baksana değerini anlaman için uğraşıyo olabilir canım bence çok üztüne gitme bi süre böyle takılın zaten fazla dayanamazsınız merak etme sende böyle bi insanı bulmuşsun nolur tut ve bırakma ayrıalım deyipte bidaha sevgililerini yüüzüne bakmayan okadar erkek var ki bi mesajla ayrılan değerini bil derim üzmeyin birbiriniziopuyorumnanaktan

canım cok zor oluyor biliyorum ama dayan az kaldı kendini sorgulamaya basladı cünkü dayan hersey güzel olacakzemuszemus

selam yeniden..
2 gündür net yoktu,gelemedim foruma.:(
yazılanları okudum doc ama ümitsizliğe düştüğünü görüyorum? buna gerek yok ki.. seviliyosun ve seviyosun..
bırak bu aşamanın 'kaptanı' o olsun,sen rahat huzurlu ve beklemede ol bence,kendin için..
ama dediğim gibi,gözlerinde herrrzaman aşkını görsün...
dirsek çevirme elbette,böyle yaparsan,onun savunduğu konuda haklı olmuş olur ki,bu iyi olmayan olur dimi?
kaptan o olsun diyorum ben,ondan vazgeçmiceni görsün ve aşkın konusunda tatmin olsun..
başkaca bi sorun kalmıcak bence sorasında..

zaten ayrılalım deyip te hala senle görüşebiliyosa bu bikere ayrılık filan sayılmaz beli işte sana ders vermek çabasında ama ayrı bile duramıyo baksana değerini anlaman için uğraşıyo olabilir canım bence çok üztüne gitme bi süre böyle takılın zaten fazla dayanamazsınız merak etme sende böyle bi insanı bulmuşsun nolur tut ve bırakma ayrıalım deyipte bidaha sevgililerini yüüzüne bakmayan okadar erkek var ki bi mesajla ayrılan değerini bil derim üzmeyin birbiriniziopuyorumnanaktan

evet canım aramızda bi ayrılık lafı geçiyor ama ben de bugün kendi kendime dedim biz konuşuyoruz seni çok seviyorum fln diyoruz görüşüyoruz bu nası ayrılık dedim kendi kendime. üstüne gitmiyorum zaten o istedikçe görüşüyoruz. bugün gittim yanına oturduk konuştuk. çok kırgın olduğunu söylüyor. kalbimi toparladım ama hala kırık yapıştıramıyorum diyor. beni sevdiğine eminim. eski zamanlardan kalma bikaç sorunu konuştuk üstüne gittim biraz aklındakileri bana sölesin diye. kendi yapısını söledi (ki ablası da aynı şeyleri demişti) biraz senden anlamanı bekledim dedi. bende de hata olduğunu söyledim sonuçta biraz olsun bişeyleri farkedebilirdim. onu asla bırakmak istemiyorum canım zaten. benden istediği sadece sevgimi göstermem ve eğer herşey düzelirse sevdiğim ve sevildiğime emin olduğum dünyadaki nadir ilişkilerden biri olucak inş. bugün konuştuktan sonra "yağmur yağcak ben seni kütüphaneye bırakıyım." dedi halbuki yağmıyordu :)

Back