• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

o halde sana ben bir düşüncemi acıklamak durumundayım bana her zaman ben tek basıma da yaparım güçlü bir kadınım durusu zarar verdi ne zaman ki ben senle bi bütünüm yarım eksik durusu oluştu bende( tabi bu duruşla görüşümde biraz yumusadı )ilişkim o oranda düzeldi bilmem anlatabildim mi canım:D:D bu benze3tmeyi sana söylediyse sanslısın acık sözlü bi sevgilin var ne düşünüosa acık acık demiş işte sıra senin onu inandırman da fedakarlık yapmanda die düşünüorum

gözlerinde görsün sevgiyi..
anlatabiliyo muyum??
sakın kendini çekme,ikili ilişkilerde bu iş böyle olmaz ki tatlım dimi..
sevdiği kadar sevildiğini hissetmek ister insan,bu böyle..
sen de ona,onun senin prensin olduğunu hissettir..
gerçekten olumsuz bişey göremiyorum ben,
(daha temelli bir birliktelik için düşünülmüş bi strateji sadece,ama ulvi bi nedeni var,bu yüzden tamamdır)

evet canım gerçekten anlıyorum gerçekten.. hatta aklıma yazdım her cümleni :)
ben de, ilişkimiz gerçekten güzel ve ciddiydi eğer bu problemi aşarsak gerçekten bi ömürlük olabiliceğimizi düşünüyorum canım hatta onun düşüncesi de aynı ayrılma sebebi de aynı bence sadece inanması gerekiyor ve inandırıcam opuyorumnanaktan

bu arada sanırım deneme sebepli bi ayrılma olarak görüyorsun bu ayrılmayı hani ben farkına varıyım diye öyle hissettim?

o halde sana ben bir düşüncemi acıklamak durumundayım bana her zaman ben tek basıma da yaparım güçlü bir kadınım durusu zarar verdi ne zaman ki ben senle bi bütünüm yarım eksik durusu oluştu bende( tabi bu duruşla görüşümde biraz yumusadı )ilişkim o oranda düzeldi bilmem anlatabildim mi canım:D:D bu benze3tmeyi sana söylediyse sanslısın acık sözlü bi sevgilin var ne düşünüosa acık acık demiş işte sıra senin onu inandırman da fedakarlık yapmanda die düşünüorum

evet canım haklısın aslında ben gerçekten öyleyim ama dışarıya hep öyle gösterdim kendimi çünkü başarılı ve hoş bir kızım ve hep beni yıkmaya çalıştılar bu yaşıma kadar arkadaşlarım, akrabalarım vs. bu duruşu ister istemez kazandım ama gerçekten onsuz kendimi çok eksik hissediyorum, tonlarca arkadaşım bile onun bi sözüne eş değer değil :gitme:

akıllı bi adam olduğu kesin..ve seni çok sevdiği de kesin..
seni, hayatının devamında da istediğini, ben şahsen anlamış durumdayım..
sen bil bunu,kocan olcak senin o kişi büyük olasılıkla ve hayırlısıyla..
.açık ol ona,aç kalbini tamamen..
daha temelli,daha sorunsuz ve ömürlük bi ilişki için,yapılması gerekeni yapmış sadece inan,çookk sevdiği ve kaybetmek istemediği için seni..

anlıorum seni hem de cok ii kendimi görüyorum cünkü ama bu durus cok yoruyo insanı işte tüm bunları onunla paylaşmalısın ki rahatlayabilsein dolayısıyla o da senle hiç bilmedigin seyleri paylaşacak gör bak cok daha bağlancaksını birbirinize;);

erkek,kendisine ihtiyaç duyulmasını ister,herkes ister aslında..

Son düzenleme:
ayyhh meg sende ii cümleler kuruon heeD:D:
ya yatcaktıum ben siteden cıkamıorum ii mi:D

Canım o bence bu ilişkide fazla fedakar görmüş kendisini, o yüzden senden bişeyler bekliyor.. Sende bence bu konuda iyi bi yerde duruyosun onu bunaltmadan yanında duruyosun. Tavrını değiştirme bırak biraz da onun istediği gibi gitsin dengeyi bulursunuz bu şekilde ilişkinizde.. Uzun süreli ilişkilerde yaşanan bi durum

ayy kızlar emin olun 1 saat önce oturdum ağladım ama şuan ağzım kulaklarımda ya gerçekten sağolun

meg gerçekten içimde umut belirdi ve bunu hissettiricem ona hiç korkmadan gerçekten bana bunu kendi de hissettirmişti hatta tus'a çalışıyor. normalde olsa hayatta takmazdım ama senle olabilmek için izmiri yazıcam diyordu hep. ama bu ara hiç çalışmıyor biliyorum bi gemi maketi almış aklını dağıtmak için onu yapıyor :gitme:

ona günümüzdeki ilişkilerde herkeste olan zoraki sevgiden farklı bi sevgim olduğunu hissettiricem ve bundan çekinmicem. çünkü hissediyorum eğer onu kaybedersem belki ilerde evlendiğim adamda bile onu arıcam :gitme:

limor haklısın artık o duruşumu tamamen siliyorum :) ama bu sefer fazla abartıp da acıma duygusu oluşturmayayım? bu arada harbiden yatamadın bırakamadık seni hehe =)

öle bi duygu oluşmaz merak etme kendini daha hisseder ozaman D::Dbu arada o durusunu sadece ona karsı değiştir:D:D o anlasın diğerleri yaklaşamasın yeter hadi kaçtım bu sefer ciddi ii sabahlar diyim artık:D:D

öle bi duygu oluşmaz merak etme kendini daha hisseder ozaman D::Dbu arada o durusunu sadece ona karsı değiştir:D:D o anlasın diğerleri yaklaşamasın yeter hadi kaçtım bu sefer ciddi ii sabahlar diyim artık:D:Dkaydirigubbakcemile4

Canım o bence bu ilişkide fazla fedakar görmüş kendisini, o yüzden senden bişeyler bekliyor.. Sende bence bu konuda iyi bi yerde duruyosun onu bunaltmadan yanında duruyosun. Tavrını değiştirme bırak biraz da onun istediği gibi gitsin dengeyi bulursunuz bu şekilde ilişkinizde.. Uzun süreli ilişkilerde yaşanan bi durum

evet canım öyle yapmaya çalışıcam ama emin ol sevmek kolay ama sabır çok zor bişey. sabırla sevebilmek için bi annenin çocuğunu sevdiği gibi koşulsuz sevebilmek gerekiyor bütün gururunu herşeyini bi yana bırakmak gerekiyor ben de aslında felaket gururlu bi insanım ama artık zerresi bile yok. sadece fazla üstüne düşüp bezdirmemeye çalışıyorum şimdilik ama dengesini ayarlamaya çalışmak çok zor bilmiyorumkismile

evet tatlım,doğru kararlar aldın,çok mutlu oldum senin için..
üzülmene sebep yok,hiiçç yok hem de..

ona,ne kadar çookk sevdiğini ne zaman hissettiriceksin????
cevap: ''bu hayatta''
çünkü başka hayatlarımız yok...

öpüyorum yanaklardan,güzel bi uyku çek şimdi..:)
limorcum seni de öptüm canım:)

öle bi duygu oluşmaz merak etme kendini daha hisseder ozaman D::Dbu arada o durusunu sadece ona karsı değiştir:D:D o anlasın diğerleri yaklaşamasın yeter hadi kaçtım bu sefer ciddi ii sabahlar diyim artık:D:D

tamam canım zaten diğerleri tüm dünya hiç kimse umrum değil arkadaşlarım bile çok ikiyüzlü geliyor onun kadar içi dışı bir doğru insanı tanıdıktan sonra.. tamam tatlım hadi yat artık :) ii gecelerrr :D

evet tatlım,doğru kararlar aldın,çok mutlu oldum senin için..
üzülmene sebep yok,hiiçç yok hem de..

ona,ne kadar çookk sevdiğini ne zaman hissettiriceksin????
cevap: ''bu hayatta''
çünkü başka hayatlarımız yok...

öpüyorum yanaklardan,güzel bi uyku çek şimdi..:)
limorcum seni de öptüm canım:)

ahh canım ne kadar pozitif ve güzel bi yaklaşımın var biliyor musun? etrafındaki insanlar çok şanslı sana sahip oldukları için.. ayrıca çok ince noktaları farkettin kafa yorduğun için teşekkürler tekrardan :))

evet şimdi yatmam gerekiyor bir de sınavlarım var çünkü çalışamıyorum bir de üstelik kafam hep dolu olduğu için ama artık içim daha rahat. yarın bi güzel çalışıcam ve aşkıma onun ne kadar değerli olduğunu hissettiricem her gün tekrardan :))

ii geceler kk kızlarııı hepinizi öptüüümmm :))))))))))))))

gelişmeleri yaz ama..
mutlu oldum ben de çok,iyi olmana..
teşekkür ederim ayrıca güzel sözlerin için canım:)

iyi geceleeerr:)

bu arada,gerçekten ciddi bi problem göremediğim için,pozitif bi yaklaşımım oldu,inan buna.. laf olsun diye deil yani:;)

tamam canım her gelişmeyi yazıcam hiç merak etmeyin zaten herşeyi tek tek yazdım şimdiye kadarkilerin
biliyorum canım laf olsun diye konuşmadığını sonuçta herkes fikrini söylemekte özgür ve öyle bişey de hissetmemiştim zaten ii gecelerr tekrarr :) mutlu yatıcam heyy:)

çünkü olumlu gördüm olup biteni,ilişkinizin daha iyi olması için bi çaba gördüm sevgilinde..
bu sebeple pozitif olmıcak bi durum yok canım benim..
güzel olcak herşey inanıyorum..

hoşçakal

Back