• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Sabretmek zor bilmez miyim =) Bende çok sabrettim.. Ama sabrın sonuda selamet kaydirigubbakcemile4
Hem bunda gurur yapıcak bişey yok her dakka onu aramıyosun sürekli sevdiğini söyleyip sıkmıyosun, onun istediği yerdesin bence zaten, üzülme canım herşey yoluna giricektir a.s.

kızlar bugün olanları anlatıyorum. ben kafede karşılaşmak istemedim o kadar insan arasında ondan öğle yemeğine geç gittim bugün ama o arkadaşlarıyla oturuyordu. geçen günkü gibi olur diye yanına gitmiyim dedim uzaktan el salladım o da yanıma gelsene gibisinden eliyle işaret etti. ben de gittim yanına.
napıyosunuz fln dedim. o da otursana dedi. oturdum ben de sonra ondan bundan sohbet etmeye başladık arkadaşlarıyla da ama dediğiniz gibi yaptım gözlerimle belli ettim güzel güzel baktık birbirimize aralarda :) arada yanağımdan makas aldı fln :)
sonra arkadaşları gitti o onlarla gitmedi ikimiz kaldık o da gel seni kütüphaneye bırakıyım dedi :) birlikte kapıya kadar gittik. bu arada saçlarımı fln yüzümden çekti. bu hareketi biz çıkmaya başlamadan önce çok yapardı çıkmaya başlayınca yanağına dokunmak için bahanemdi o benim demişti. beni orda bıraktı.
sonra ben kütüphanede çalışırken bi arkadaşından kitapları almaya gelmiş beni de dışarı çağırdı. çıktık ayakta konuştuk biraz amaaa bu sırada eskiden bana yavşayan çok aptal bi çocuk vardı daha biz sevgilimle çıkmadan önceden tanışıyorduk onla ama sonra ben selamımı bile kesmiştim ama sevgilimin haberi vardı herşeyden ve nefret ediyordu o çocuktan. o çocuk da oralardaydı biraz kıskandı sanırım :)
ayrıca kütüphanenin önünde konuşurken fln çok yakın davrandı bana elini belime koydu yanağımdan makas aldı fln böle nası diyim kendini tutamıyor gibiydi. o kadar da insan vardı üstelik orda ama umru değildi sanki. o kadar mutlu oldum ki eve giderken haber ver merak ederim dedi.:)
sonra ben eve giderken aradım ben gidiyorum diye. o nöbetteydi. "ay tam vizit başladı şansa bak ben de biraz görüşelim dicektim" dedi. e ben de biraz daha çalışıyım o zmn vizit biter o zamana dedim. sonra biraz daha çalıştım ama onların viziti bitince de bu sefer de bi çocuk rahatsızlanmış ona bakması gerekiyormuş gece boyu. aradğımda sen git istersen dedi. ben de hani hiç bişey yapmadan gitmiş olmıyım diye biraz görüşelim hiç olmazsa istiyordum 2 dakika dışarı çık göriyim olmazsa dedim olur dedi.
sonra yanına gittim işte çok az görüştük 2 dakka fln ama sanki bugün daha önceki gibi değildi çok yakın davranmadı bu sefer ben de cesaret edip temasta bulunamadım öyle oturduk 2 dakka bi yerde sonra neyse benim gitmem lazım çocuğa bişey olursa yandım bu arada sen de eve git tamam mı fln dedi. iyi dedim ben de vedalaştık ayrıldık. ama gidince haber ver demedi ki normalde geç vakit olunca merak ederdi. şu son görüşmemizin soğukluğu biraz moralimi bozdu ama başka şeylerdedir aklı diye düşünmeye çalışıyorum. yoksa 2 ileri 1 geri olmuyordur inş. şimdi yarın fln da uzak durmaz inş çünkü bugün çok mutluydum sanki tekrar çıkıyor gibiyiz ama sadece isim koymadık diye düşünmüştüm. çünkü etraftaki insanlar bizi öyle yakın görünce bizim çıktığımızı anlarlardı daha önceden bilmeselerdi de. ama kafam karışıyor ister istemez. karıştırmamaya çalışıyorum ama zor buna dayanmak :gitme:

oyunbaz bu çocuk, samimiyetsizin tekiiiiii. bu ne böyle oyun oynar gibi? kesinlikle ağına takılma oyununa gelme canım, salla onu, arama sorma, ona göre davranma, çook pişman olursun demedi deme.

eğer olacaksa o gelsin. sanki o nazlı bi kız sen erkek bu ne ya böyle? :olmaz:

oyunbaz bu çocuk, samimiyetsizin tekiiiiii. bu ne böyle oyun oynar gibi? kesinlikle ağına takılma oyununa gelme canım, salla onu, arama sorma, ona göre davranma, çook pişman olursun demedi deme.

eğer olacaksa o gelsin. sanki o nazlı bi kız sen erkek bu ne ya böyle? :olmaz:

canım ilk mesajımı okudun mu?

canım ilk mesajımı okudun mu?

evet okudum doc, senin bana olan ilgini sevgini anlamk istiyorum diyerek de olsa bi erkek böyle davranmaz. resmen sana zamanında verdiği değerden pişman olmuş hıncını alıyor. ben bütün bu olanları bi erkek davranışı olarak görmüyorum. ne olursa olsun normal değil bu yaşadıkların. sana bunları yaşatmasına izin vermemlisin. ne olucak yani burnun mu sürtülcek şimdi? kusura bakma da kazma adam resmen. insan sevgilisinin davranışlarını değiştirmek istiyosa başka yollarla da bunu yapabilir, sonuçta 2 aylık değil 2 yıllık bi ilişki var ortada. bi şekilde bu mesajı sana verabilirdi davranışlarıyla. aklını bu derece bulandırmsına gerek yoktu. kesinlikle gü ven me... onun istediği şekle girme sonra sinirin tepene çıkar sen bile tanıyamazsın kendini.

evet okudum doc, senin bana olan ilgini sevgini anlamk istiyorum diyerek de olsa bi erkek böyle davranmaz. resmen sana zamanında verdiği değerden pişman olmuş hıncını alıyor. ben bütün bu olanları bi erkek davranışı olarak görmüyorum. ne olursa olsun normal değil bu yaşadıkların. sana bunları yaşatmasına izin vermemlisin. ne olucak yani burnun mu sürtülcek şimdi? kusura bakma da kazma adam resmen. insan sevgilisinin davranışlarını değiştirmek istiyosa başka yollarla da bunu yapabilir, sonuçta 2 aylık değil 2 yıllık bi ilişki var ortada. bi şekilde bu mesajı sana verabilirdi davranışlarıyla. aklını bu derece bulandırmsına gerek yoktu. kesinlikle gü ven me... onun istediği şekle girme sonra sinirin tepene çıkar sen bile tanıyamazsın kendini.

canım şöle bişey var ayrıldıktan sonrasını anlattığım için öncesini bilmiyorsun ama bu mesajı gerçekten verdi ama ben gerçekten bazı konuları görmüyorum bazen ya da umursamadım.:( 1 hafta öncesinde oturup bu tarz şeyleri konuşmuştuk ama ben nası olsa bu da geçer diyip kulak arkası etmiştim pek değer vermemiştim. daha öncesinde de beni uyarmıştı böyle şeyler beni kırıyor demişti ama ben hep tamam deyip devam ettim aynı şeylere.
canım evet hani öyle taktik amaçlı diye bi muhabbet geçmişti daha önceki mesajlarımızda ama ben buna pek inanmıyorum mesela ayrıldığımız dönemde ona büyüdüm artık daha farklı bakıyorum diyordum oysa ben senin değişmeni istemiyorum yoksa ilerde devam edersek bana sırf daha önce ayrıldık diye öyle davranıp davranmadığını düşünürüm ve bu beni öldürür demişti. emin ol düne kadar ben de aynen seni şimdi dediğin şeyleri kafamdan bir bir geçiriyordum acab intikam mı alıyor diye ama bugün gördüm ki gerçekten intikam değil. çünkü bu çok riskli benim kişilik yapımı biliyor yani buna sinirlenip silip de atabilirdim ki sevmesem kesinlikle yapardım.

canım benim yaşadıklarını çok ama çok iyi anlayabiliyorum.benimde 4 senelik bir birlikteğim var ve birbirimizi çok seviyoruz.aynı sizin sorunlarınız gibi bizim ilişkimizdede sorunlar oldu benim hatam oldu mesela çok detaylı düşünmem fazla didiklemem her konuyu sevdiğim için kısmam vs vs tabi onunda hataları oldu o da fazla baskı yapıyordu kıskanıyordu falan. her ayrılışımızda birbirimize ağlayıp yapamıyoruz ayrılmalıyız dedik.ama her defasında 2 günü geçmedi barıştık mutlaka birimizden birisi dayanamayıp arıyordu.birbirimizi tam olarak tanıyana ilişkiden isteklerimizi anlayana kadar uzun bir süre geçti.şimdi sağlam bir ilişkim var.hiç bir şey ve sebep ayıramaz bizi.eminim sizin ilişkinizde böyle bir dönemden geçiyor.sevginden ve karşındaki kişinin sana karşı olan sevgisinden eminsen prs etme.severken ayrılmak çok kötü bunu ona belirt.seni seviyorum de senin sevginden de eminim de ve birbirimizi severken bu ilişkiyi toparlamak için mücadele etmeliyiz de.hatalarını farkkettiğini söyle eyer onun da hataları varsa bunları düzeltebileceğini söyle.aşkda gurur olmaz bunu bil.ve öyle davran ve davranmasını iste.bu arada hiç bir şekilde arkadaşmış gibi davranma davranamadığınıda belirt.umuyorum her şey düzelicek.gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu ilişki dahada sağlamlaşacak bundan eminim.ümitsizliğe düşme sakın.düşünerek de kendini yıpratma.herşey gönlüne göre olsun.

canım şöle bişey var ayrıldıktan sonrasını anlattığım için öncesini bilmiyorsun ama bu mesajı gerçekten verdi ama ben gerçekten bazı konuları görmüyorum bazen ya da umursamadım.:( 1 hafta öncesinde oturup bu tarz şeyleri konuşmuştuk ama ben nası olsa bu da geçer diyip kulak arkası etmiştim pek değer vermemiştim. daha öncesinde de beni uyarmıştı böyle şeyler beni kırıyor demişti ama ben hep tamam deyip devam ettim aynı şeylere.
canım evet hani öyle taktik amaçlı diye bi muhabbet geçmişti daha önceki mesajlarımızda ama ben buna pek inanmıyorum mesela ayrıldığımız dönemde ona büyüdüm artık daha farklı bakıyorum diyordum oysa ben senin değişmeni istemiyorum yoksa ilerde devam edersek bana sırf daha önce ayrıldık diye öyle davranıp davranmadığını düşünürüm ve bu beni öldürür demişti. emin ol düne kadar ben de aynen seni şimdi dediğin şeyleri kafamdan bir bir geçiriyordum acab intikam mı alıyor diye ama bugün gördüm ki gerçekten intikam değil. çünkü bu çok riskli benim kişilik yapımı biliyor yani buna sinirlenip silip de atabilirdim ki sevmesem kesinlikle yapardım.

yanılmamanı dilerim.

canım benim yaşadıklarını çok ama çok iyi anlayabiliyorum.benimde 4 senelik bir birlikteğim var ve birbirimizi çok seviyoruz.aynı sizin sorunlarınız gibi bizim ilişkimizdede sorunlar oldu benim hatam oldu mesela çok detaylı düşünmem fazla didiklemem her konuyu sevdiğim için kısmam vs vs tabi onunda hataları oldu o da fazla baskı yapıyordu kıskanıyordu falan. her ayrılışımızda birbirimize ağlayıp yapamıyoruz ayrılmalıyız dedik.ama her defasında 2 günü geçmedi barıştık mutlaka birimizden birisi dayanamayıp arıyordu.birbirimizi tam olarak tanıyana ilişkiden isteklerimizi anlayana kadar uzun bir süre geçti.şimdi sağlam bir ilişkim var.hiç bir şey ve sebep ayıramaz bizi.eminim sizin ilişkinizde böyle bir dönemden geçiyor.sevginden ve karşındaki kişinin sana karşı olan sevgisinden eminsen prs etme.severken ayrılmak çok kötü bunu ona belirt.seni seviyorum de senin sevginden de eminim de ve birbirimizi severken bu ilişkiyi toparlamak için mücadele etmeliyiz de.hatalarını farkkettiğini söyle eyer onun da hataları varsa bunları düzeltebileceğini söyle.aşkda gurur olmaz bunu bil.ve öyle davran ve davranmasını iste.bu arada hiç bir şekilde arkadaşmış gibi davranma davranamadığınıda belirt.umuyorum her şey düzelicek.gerçekten birbirinizi seviyorsanız bu ilişki dahada sağlamlaşacak bundan eminim.ümitsizliğe düşme sakın.düşünerek de kendini yıpratma.herşey gönlüne göre olsun.

canım ben de eğer bunu atlatabilirsek daha güzel bi ilişkimizin olucağını hissediyorum uzun ilişkilerde böyle şeyler oluyor çünkü artık her noktanın pürüzsüz olması gerektiğini hissediyorsun çünkü gittikçe o insanı ömrünce sevip sevemeyeceğini tartıyorsun hep dolayısıyla daha fazla emek istiyor herşey. şuan sevgi sözcüklerini çok söylemiyorum hatta 4 gün oldu. biraz daha gözlerimden hareketlerimden anlasın hani bu konuyu açıp tekrardan gerilmek yerine kendi kendimize doğal akışı içinde olsun istedim. çünkü ne zaman o konuları açtıysak eski düşünceleri yeniden hortladı. biraz kendi içinde düşünsün görsün karar versin istiyorum. bilmiyorum böyle bi his doğdu bana. sanırım da doğru yoldayım çünkü arada dengesizlikler olsa da 1 hafta öncesinden dağlar kadar farklıyız yani o ağlama üzülme periyotlarını aştık ve birbirimizi görünce heycanlanma moduna girdik en çok sevindiğim durum bu :)

ayrıca içimden aramak geliyor ama kendimi tutucam fazla üstüne gitmek istemiyorum

bu aksam aramamalısın canım die düşünüorum cünkü zati güzel olan pek cok sey olmuş baksana o son zamanı önemseme cünkü bi sorumluluğu vardı sana adapte olamadı die düşünüorum ok ama bak hersey iyiye gidiyor D::D coook sevindimm prenses:D

bu aksam aramamalısın canım die düşünüorum cünkü zati güzel olan pek cok sey olmuş baksana o son zamanı önemseme cünkü bi sorumluluğu vardı sana adapte olamadı die düşünüorum ok ama bak hersey iyiye gidiyor D::D coook sevindimm prenses:D

evet canım aramıcaktım zaten ama insanın içinden gelir ya bazen tutarsın kendini o şekildeyim :) yoksa insana kalsa 24 saat göriyim istiyor yani :) evet ben de güzel şeylere yoruyorum inş bu şekilde devam edicek güzel bir şekilde. çok heycanlı ama sanki yeni biriyle bi ilişkiye başlarkenki heycan var ama daha da fazlası çünkü tanımadığın birine bişey hissetmezsin bense deli gibi seviyorum! :)

hehe nickim prenses kaldı galiba bayanssulusmile

ehh azcukk öle kaldı nickin:D:D ondada vardır kesin bu heyecan cok güzel oluo yaaa ayhh nostaljik oldum birden ah ah çok özleidm askumu yaww:(

ehh azcukk öle kaldı nickin:D:D ondada vardır kesin bu heyecan cok güzel oluo yaaa ayhh nostaljik oldum birden ah ah çok özleidm askumu yaww:(

ahh canıımm insan özlemez mi yaaa... ben nası özledim var ya yok böle bişeyhani elimi uzatsam tutcam ama yıldızlar kadar uzak hesabı ahh bi şimdi ne düşündüğünü bilebilsem...

canım sadece ilk sayfayı okudum..yorum yapacaktım ama gelişmeler var sanırım :) saçma kalır şimdi benim yorumum çünkü sen zaten doğru olanı yapmissin yanlış anlamadıysam :) birakmamissin:)
ya bu tarz durumlarda oyunlar yapmak,naz yapmak,gurur yapmak vs bunlar bana ters geliyor..karsimdaki sevdiğim adamsa ne gururumu takarım ne onurumu..hele hele böyle bir durumda..onun geri dönmesi için köpek bile olurum..oldum da zamanında..iyiki de olmuşum ise yaradı :)) bundan da asla gocunmam..yeri geldi mı köpekte olurum cadı da:) sevmem öyle oyun yapayım,yok 2 gün aramiyim 3. gün öğlen ariyim vs beceremem de zaten..ben içimden geldigi gibi yasarım herseyi..bundan da çok memnunum..giden de oldu olmadı değil :) ama en azından bgn dönüp baktığımda icimde kalan veya acaba söyle yapsamiydi dediğim hiç bir şey yok..benim için önemli olan da o..ben elimden geleni yaptım,köpek oldum ama istemedi keyfi bilir dedim :)
biraz fantezi olcak ama kalbinin sesini dinle..o zaten doğru yolu gösterir sana:)
umarım tekrar bir araya gelir ve mutlu olursunuz:) hatalar bizler için ders alıp önümüze bakmamız lazım :))

canım sadece ilk sayfayı okudum..yorum yapacaktım ama gelişmeler var sanırım :) saçma kalır şimdi benim yorumum çünkü sen zaten doğru olanı yapmissin yanlış anlamadıysam :) birakmamissin:)
ya bu tarz durumlarda oyunlar yapmak,naz yapmak,gurur yapmak vs bunlar bana ters geliyor..karsimdaki sevdiğim adamsa ne gururumu takarım ne onurumu..hele hele böyle bir durumda..onun geri dönmesi için köpek bile olurum..oldum da zamanında..iyiki de olmuşum ise yaradı :)) bundan da asla gocunmam..yeri geldi mı köpekte olurum cadı da:) sevmem öyle oyun yapayım,yok 2 gün aramiyim 3. gün öğlen ariyim vs beceremem de zaten..ben içimden geldigi gibi yasarım herseyi..bundan da çok memnunum..giden de oldu olmadı değil :) ama en azından bgn dönüp baktığımda icimde kalan veya acaba söyle yapsamiydi dediğim hiç bir şey yok..benim için önemli olan da o..ben elimden geleni yaptım,köpek oldum ama istemedi keyfi bilir dedim :)
biraz fantezi olcak ama kalbinin sesini dinle..o zaten doğru yolu gösterir sana:)
umarım tekrar bir araya gelir ve mutlu olursunuz:) hatalar bizler için ders alıp önümüze bakmamız lazım :))

canım evet ben de öyle düşünüyorum ama biraz büyüdük artık köpek olunca bi taraf karşı taraf kendini kandırmaya sandığını düşünüyor bu yüzden tabiri caizsa ürkütmemek gerek bence.. ve üstüne düşmemeye çalışıyorum gerçekten çünkü herşeyi mahvedebiliyor bu benim başıma da geldi daha önce. dengeyi tutturmaya çalışıyorum ama ibre çoğu zaman kayıyor tabi :)
evet güzel şeyler oluyor ama doğru olan mı hala emin olamıyorum çünkü hiçbişey kesinlik kazanmadı. ama sevgi de bu demek sabırla karşındakini sevmek karşılıksızca. sonuçta bunu da bi gelişme olarak görüyorum çünkü o zamanla benim alışmamı istiyordu onsuzluğa oysaki hali ve tavrı hiç alışmamı istiyormuş gibi değil. herşey yolunda gidip daha güzel olucak inş tüm kalbim ve temiz duygularımla istiyorum bunu. opuyorumnanaktan

okudum hepsini. :) hadi inşallah düzelecek. gurur yapma sen, ne biraz daha yumuşak ol çocuğa, bi mesajında sertim demişsin. istediği gibi davranamıyordur...

dove gurur yapmıyorum zaten o da yapmıyor, artık gurur olayını çoktan aştık ikimiz de birbirimize sarılıp ikimiz de ağlarken gitti o gurur.. yok sert değilim şuan ama kendimi ifade edemiyorum her zaman bu da sert olmadığım zamanlarda bile sertlikten öyleymişim gibi oluyor aslında bazen çok çekingen ve alınganım bi çocuk gibi..
ahh inş canım tüm kalbimle umut ediyorum :) kızlar neyse ben yatıyorum gelişmeleri yine haber veririm öpüyorum hepiniziii

kızlar bugün görüşürüz gibisinden hiç bişey demedik okula gidicem birazdan acaba ben görüşelim desem mi? tesadüfi karşılaşmaya çalışmak çok zor olcak

Back