• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Yok ya naz yapiyo bu canim seviyo seni sevgi olduktan sonra kolay kopamaz gitsede senden sevgi onu geri getirecektir birak simdi adimlar ondan gelsin deseydin bugun ona onu sevdigini yaptigin hatalarin farkinda oldugunu geri donerse onu bekledigini birak top onda simdi ya anlamiyorum ne yaptin onu bukadar kiracak canim ya?

selam yeniden..
2 gündür net yoktu,gelemedim foruma.:(
yazılanları okudum doc ama ümitsizliğe düştüğünü görüyorum? buna gerek yok ki.. seviliyosun ve seviyosun..
bırak bu aşamanın 'kaptanı' o olsun,sen rahat huzurlu ve beklemede ol bence,kendin için..
ama dediğim gibi,gözlerinde herrrzaman aşkını görsün...
dirsek çevirme elbette,böyle yaparsan,onun savunduğu konuda haklı olmuş olur ki,bu iyi olmayan olur dimi?
kaptan o olsun diyorum ben,ondan vazgeçmiceni görsün ve aşkın konusunda tatmin olsun..
başkaca bi sorun kalmıcak bence sorasında..

canım öyle yapıyorum zorlamıyorum. evet bazen umutsuzluğa düşünüyorum sürekli konuşma açıp olmıcak demesi ağrıma gidiyor biraz.
her zaman görüyor zaten gözlerimde. bugün görüştük gözlerim baya büyüktür benim. bakma öyle büyük gözlerinle bakma öyle tatlı tatlı diyip durdu :)
ayrıca sevdiğime inanmış biraz "neden daha önce göstermedin bunu çok ihtiyacım vardı senin aşkına, arkamda biri olduğuna güvenmeye çok ihtiyacım vardı" dedi ben de genel olarak toplumsal gelen sevgini gösterme yoksa kaçar psikolojisine ister istemez bilinçaltından girdiğimi itiraf ettim
bu arada teorinin bi kısmı doğrulandı. "ben seni bi ömürlük sevdim ama ilerde daha büyük problemlerimiz olacağını düşündüm daha zor olucağını düşündüm ondan böyle yaptım" dedi.

Yok ya naz yapiyo bu canim seviyo seni sevgi olduktan sonra kolay kopamaz gitsede senden sevgi onu geri getirecektir birak simdi adimlar ondan gelsin deseydin bugun ona onu sevdigini yaptigin hatalarin farkinda oldugunu geri donerse onu bekledigini birak top onda simdi ya anlamiyorum ne yaptin onu bukadar kiracak canim ya?

canım işte senin bi ilişkin vardı ya hani seni kırmış fln.. onun gibi bizimki de. üstelik bana söyleyememiş hiç bişeyi. kendi kendine sınırlamış kendi kendini kırmış. yani son anda zırt diye yaptığım bişey yok ama genel tavrım onu sevmediğim bana iyi olduğu için katlandığım ufak şeyleri dert erttiğim ve (aslında etrafımdaki herşeye takan çabuk sinirlenen biriyim.) bu sinirimi de hep ondan çıkarttım ne zaman asabi olsam onla bişey buldum tartıştım ve bu tartışmada da haklı bile olsam kırıcı konuştum ama haksız bile olsam ilk ben özür dilemedim.. işte böle offf :((
canım sen asla dönmezdim demiştin ama çok kırgın ama hala seven bi insanın kırgınlığını nası götürebilirim sence?

canım cok zor oluyor biliyorum ama dayan az kaldı kendini sorgulamaya basladı cünkü dayan hersey güzel olacakzemuszemus

evet canım dayanıyorum, ilahi bi güç geldi bu aralar.. sanırım onun sevgisinden kendi sevgimden geliyor bu güç. artık kurallar umrum değil çıkmıyorsak çıkmıyoruz yani umrum değil ben onu seviyorum o beni seviyor ya bu bana yetiyor şimdilik.

Canim erkek arkadasin ayni Benim durumumda bende cok kirildigimi ve en onemlisi sevgimin kalmadigini farketim!!!
Ama sen sanslisin bebeyim cunku Hala seni seviyo daha senden vazgececek kadar kirilmamis....
Simdi kendi yasadiklarimi dusundugum zaman ben onu cok iyi anliyorum kalbi kirik ve hala seviyo gitsemi kalsami kavgasini yapiyo icinde biraz zaman ver canim gorus yine ama derin konulara girme onu hala sevdigini onun icin savasmaktan vazgecmedigini bilsin o yeter.bu arada sende hatalarini gor konustugunuz zaman hatali yonlerini soylemekten cekinme bence seni birakmicak ama dedigim gibi onun icinde ne firtinilar kopuyo geri dondugu zaman seninle ayni seyleri yasamaktan yine kirilmaktan ve en onemlisi sevgisinin bitmesinden korkuyo onun icin kalbini tamir ederse doner ayni seyleri yasamaktan korkuyosa direnecek gibi

evet canım ya çok doğru söyledin. direk onun cümleleri. aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyor. ama insanlar bazı şeylerden ders alır davranışları değişir bunu anlatmaya çalışıyorum ona ama inandıramıyorum bi türlü. bi de bi bilimsel konuşuyor ki kahretsin ya :) insanların kişilikleri 10 yaşında oturur sonra değişmez fln diyor. ben diyorum bu kişilik değişmesi değil ki davranışlar değişir diyorum. işte böyle böyle gidiyor. ama her geçen gün bi milim de olsa birazcık ilerleme var galiba.

Ay ofya doc her girisimde senden BARISTIK lafini okumak icin giriyorum uzuluyorum ya yeter barisin ya oldurecem sevgilinin vallah canim yaslariniz kac bu arada

Gelecek canim sana baska caresi yooook cunku seni Hala seviyo ozaman soyle iliskimize bir sans daha ver de!goreceksinde cunku ben hatalarimi gordum de yoksa buseferde yapmacik olmandan korkar hatalarini soyle veduzeltmek icin sans iste ama fazla ustune gitme

canım yaşlarımız ben 88liyim o da 85li işte. bunları söyledim canım üstelik söylememe bile gerek yok zaten her hareketimden anlıyor. kendi de düşünüyor bunu çok biliyorum. düşünmekten kafayı yicek. sanırım elimden gelen tek şey sabretmek.. başka da naparım bilemiyorum.

canım emin ol barıştığımız an bütün her yere ilan edicem sitede :)

Ayni yastayiz sevgilinle mektu yazip herseyi anlat desem ve sonrada beklemede kal eminimki o mektup cok kez okunacak ve fikri degisecek

canım yaptım bile. hediye vermiştim ve hediyenin yanında bi mektup yazmıştım. baya içimden geldiği gibi yazdım ama bu değişme muhabbetini yapmadım hiç. sevgimden bahsettim hep onu ne kdr çok sevdiğimden. baya edebi olmuştu ve çok okumuş evet kendi de sölemişti :)

mektup kirgin oldugun anda en cok okudugun sey biliyorum bizdede oldu cunku cok goz yasi akiyo o mektuplar okununca nezaman yazdin canim

canım yılbaşı günü yazmıştım. yumuşamasında baya etkili oldu farkındayım aslında şuan günlük gibi bişi tutuyorum içimden geçenleri yazdığım. ileride ona verebilirim 2 haftadır yazıyorum aklımdan kalbimden geçenleri. aklıma başka bişey gelmiyor şuan.. ama ufak jestler yapmak istiyorum. sınavım bitince kek yapıp götürsem mi acaba evine ne zaman istersen gel diyip duruyor zaten

Yanlizmi yasiyo?canim senin degistini gormesi lazim bunu ona hisetir guzelim gel diyosa git seni sevdiginden emin olmasan sana asla git falan demem ama sevdiginden eminsen elinden kayip gitmesine izin verme onu nakadar cok sevdigini anlayacak zaten insalah fazla yara almadan barisirsiniz

Senin icin nakadar onemli oldugunu belirtecek birsey yapacaksin degistine inandiracaksin ondan sonrada onun sana gelmesini bekleyeceksin bazi arkadaslar ustune gitme demis ama burda iki taraftada sevgi var sevdigi insanin yaklasimlari onu sıkmaz

canım yalnız yaşamıyor ne yazık ki ablasıyla yaşıyor. ablası daha ilk çıkmaya başladığımızda biraz tavırlı olmuştu bana ilk tanıştığı kız arkadaşı benmişim. biraz benim yüzümden kavga ettiler ama bana anlatmadı tüm esasıyla. ben de pek gitmedim üstüne ama artık umrum değil ablası. istediğine kavuştu kardeşi yalnız kaldı ne kadar üzülse de artık yalnız mutludur umarım. canım zaten gitsem de bu halimden yararlanmaya kalcak biri değil ki öyle bişey yapmaya kalksa benden daha çok nefret eder kendini aklım bile almıyor. anca oturur konuşur bakışırız :) ahh ya bugün geldi aklıma.. kek olayı nası?
bu arada mesela içten içe bişeler yapmamı çok istiyor ve çok hoşuna gidiyor biliyorum.

doc ablasına mı gidicektiniz gittiniz mi nasıl geçti ?

yok canım evlerine gidicektim ablası yoktu ama oturduk konuştuk. ikimiz olunca daha rahat konuştuk. genel durum değişmedi. hala beni çok sevdiğini ama kırgınlığı olduğunu söylüyor. ben de kara kara o kırgınlığı nası aşıcam diye düşünüyorum şuan. :(

yok bebegim ondan sormadim.kek olayi guzel olabilir içten içe derken neyi kastetin

Yok tatlım bişey yapıcağından değil olumlu gelişmeler var mı diye sordum hem yapsanız nolur ki içinde aşk olsun yeter ki boshayallersmile

Back