• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık dayanamıyorum!

Acaba ters birseymi oldu morelimi bozldu ondanmi haber yok mutlaka ugrardi bize anlatmak icin ayyy insalah iyi gecmistir

merakla bekliyorum,inşallah güzel gelişmeler vardır..

kızlarrrrrr BARIŞTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allahım nası mutluyuummmm! yazamadım çünkü dün bütün gün birlikteydik ablası arkadaşında kalmış, akşam kollarında uyudum herşey çok güzel ve yolundaaaa :))))))))))))))

eve geldim ilk işim size yazmak olduuu.... benim yanımda olan, tavsiye veren, gönlünden ahh barışsınlar diye geçiren herkese herkese çoooooooooooook teşekkür ediyorum tatlılarım benimmm :))

siz olmasaydınız napardım ben yaa... şu günlerde o kadar destekçim oldunuz ki ne yapsam az size yaaa
ne dilerseniz dileyin benden vallaa

eminim benim kadar sevinceksiniz bu haberee... hepinizi çok çok çok çok seviyorummmmmmmm canlarım benim yaaa:))))))))))))))))))))))))

pamukum prensesim,öpüyorum tatlı yanaklardan, çok çok mutlu olun inşallahhh:)
nikaha çağırılmayı bekliyorum sanırsam:))

pamukum prensesim,öpüyorum tatlı yanaklardan, çok çok mutlu olun inşallahhh:)
nikaha çağırılmayı bekliyorum sanırsam:))

hehe canım benim çok sağol bitanem yaa :)))
hehe inş olur da çağırmaz mıyım yaa başım üstüneee :)))
ama daha küçüğüz megcim 22-25 nerden baksan en az 2 yıl var :)
ama 1 sene içinde bi tektaş hiç fena olmaz hehe (hayaller güzeldir evet :p)

Allah mutlu etsin tatlım inşallah..
tek taş yoldadır diye hissediyorum bak:)

inşallahh canım benim,inşallah:)
Allah kısmet etsin,hayırlısıyla..

Ay hadi gozumuz aydin cok sevindim canisi insalah bundan sonra cok mutlu olursun bebegim

Ay hadi gozumuz aydin cok sevindim canisi insalah bundan sonra cok mutlu olursun bebegim

çok sağol tatlım ya inş hepimiz hep mutlu olalım ya :))
içi temiz insanlar mutlu olmayı hakediyor
canım herşey için çok sağol ya az kafanızı şişirmedim haa :p

Olsun canim kafam şişmedi dogru cok uzuluyodum sana hep aklimdaydin her topigi actimda insalah barismis diye yazmistir diyodum sonuca bak sen sevgi kazandi bundan sonra yaptigin hatalari tekrarlama canim birsey oldugu zaman en guzeli konusup haletmek seviyodun savastin ve kazandin bundan sonra hep mutlu olursun insalah

sonunda rahat bi ohh beee cektim kızz:D:D cok sevindim waalla ben barışmıısm giib sevindim allah mutlulugunuzu daimi etsin kız düüğün resimlerini buraya koycan ona göre:D:D

prensesimm çok mutlu oldum yaaa dünden beri aklım sende bakıyorum bi haber var mı diye yok... inşallah onunladır mutludur diye geçiriyodum içimden boshayallersmile öyleymiş de... ahh inan kendim tartışmışım da barışmışım kadar sevindim bu mutluluğunuz hiç bozulmasın :nazar: opuyorumnanaktan

senle birlikte çok mutlu olduk...yerimsenibeninşallah hayat hep böyle gülümse size,mutluluğunuz daim olsunn..aşkla kalınn:asigim::nazar:

ahh canlarım ya nası tatlısınız opuyorumnanaktan
lapinu merak etme canım hatalarımı tekrarlamıcam inş. ona da yardımcı olucam hep ki rahatsız olduğu şeyleri benle paylaşabilsin benleyken rahat olabilsin diye. şimdi tekrar çalışmaya başladı izmiri kazanmak istiyormuş :)) çok mutluyum inş izmirde de kalır artık tek dileğim o hihoyyyt

limorcum koymaz mıyım inş o günler de gelir canım yaa.. senin de aynen öyle bak :))

sedefcim gerçekten de içinden geçtiği gibiydi birlikteydik hep mutluyduk :)) dün şimdiye kadarki hayatımın en mutlu günüydü hiç bitmesin istedim ama daha güzel günlere inş :nazar:

sahtecim amin canım benim.. inş hep mutluluklar daim olsun. benim sizin gibi meleklerim varken artık başıma bişey gelmez biliyorum :1hug:

hepinize binlerce teşekkür canlarım benim mutluluğumun on katı sizin olsun inş a.s.

Back