Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Dogru soyluyorsunuz,sanirim taviz verince geri adim atmak zor olacak.. Belki.ben de 5yil gorusmesem zamanla hafifletebilirim o kotu etkileri,unutamam ama.. Zaman da vermiyorlarki iste. Empati yapiyorum acaba nedendolayi boyle oldular ki bana bize karsi diyorum,cevap yok..Ailem de ben de herzaman ilimliydik,guleryuzluyduk ama anlamadilar. Smdi istediklerioldu iste,gorusmemeyi onlar istememis miydi en basinda oyle davranarak..daha ne?

Ona bende uzuliyorum iste.Benim icin boyle insanlarla muhatap oldular. Yani kendim unutsam,ailemi hatirlar gene barisamam..
Ailem gormus gecirmis insanlar,olmuyorsa illa olacak bizle anlasacaklar diye diretecek birileri degiller,siz birbirnizi seviyorsanz birbirnize inaniyorsaniz gerisi bos dediler..siz iyi olun,ailesi de varsin oyle olsn,o bizim oglumuz onlar yoksa biz variz dediler falan filan.
Onun ailesi ,ogullarinin arkasinda duramadilar.Hem de oyle bir ogul bulmusken,hic bir masraf brakmayan ailesine,dugununu kendi yapan. Biraz saygilari olsaydi keske,sirf saygidan insan bozmazdi birseyleri.

Oha 5 yıl önceki ben yazmış bu yazıyı.
Şaka bi yana geçiyor canım borç ta ödeniyor kaynanaylada barisiliyor . Zaman herseyin ilacı.
Bu süreçte tavsiyem esin yanında değilken telefonda dahi konuşma o aileden kimseyle.
Esinleyken de oyunculuk yeteneğini kullan asla onları suçlar gibi konuşma be 5 senenin sonunda susarak esim tarafindan savunulmaya başladım. Öncesinde kendimi savunacam diye uğraştıkca suçlu oluyodum.
Sus ve bekle hepsi geçecek.

Fırsatcılık işte baska birsey değil bu, ne koparırsam kardır misali...
Tavrını bozma eşinin aklında kısa süreli kalsa bile sen baki kal kararında ciddi olduğunu anlayacaktr o da kabullenecektir elbet...

Yorumları okumadan yazıyorum, eşin hatrına falan diyen olmuş olabilir. Bence kimsenin hatrına bir şey yapma. Düpedüz terbiyesizlik bu yaptıkları. Görüşme, eşinle hayatına bak

Evet oyle diyenler de oldu,ama cogunlukla taviz verme diyenler oldu..
Ben de bilmyorm ki.ne yapacagimi,su an taviz vermek istemiyorm,ama esimin.hatrina katlanacak bir hale gelmesindende korkuyorm islerin. Acaba ilerimiz nasil olur,hic bilemiyorum.Tartistigimzda,bana guven hep boyle olucaz ikimz ,sen barismak.istemiyorsan barisma tamam diyor,ama gun oluyor baris artik bak onlarda uzgun falan.diyor.

Gercekten miii
Gecer di mi?
Bunlari yasatabilen bi aile baska yoktur diyordum,sizinkilerde mi oyleymis,yani esinizinkiler diyeyim.. :O

Allah yardimciniz olsunn cok zor bir durum.. esinizin psikolojisini anlayabiliyorum. Eskiden ben de anneme karsi oyleydim. Ne kadar haksizlik yaparsa yapsin gikimi cikarmazdim cunku duygularimi cok guzel suistimal ederdi. Beni bu kisir donguden esim kurtardi. Hakkimi savunmayi ogretti. Annemi suclayip hakaret ederek degil.. bana guzel guzel olaylari objektif olarak anlatip gercekleri gormemi sagladi. Ben senin uzulmene uzuluyorum yoksa ananmis babanmis umrumda degil. Sen olmasan benim hayatimda olmazlar zaten dedi. Insallah esiniz de kendi kisir dongusunu kirabilir. Malesef her ana baba evladini dusunmuyor.

Cnm en kötüsü hiçbir katkı saglamamalarina rağmen altınları almaya çalışmalari olmuş !

Bence sizin yapacaginiz alıp eşinizi karşınıza konuşun
Seni aradiklarinda acmayacagini seninde onları aramayacagini evlerine bayram özel günlerde gidebilecegini
Onlar da istediği zaman gelebilir de

Ama bu insanlar çok paragoz ve tehlikeli dugünde kavga çıkaracak kadar
Geldiklerinde hizmetini yap ama nasilsin dışında hic konuşma tv izle mutfakta oyalan onlara gidince de aynini yap

Dipnot esinle aile yüzünden kavga etme

Evet oyleymis gercekten de..
Esiniz ne guzel soylemis,siz olmasaniz onlarla ne gibi bir bagi olacakda,sevecek de onlari.Onemli olan sizsiniz..Hem onlar anne baba,sizin hic bir baginiz yokken esinizin hayatina girip kosulsuz sevdiniz onu. Sizi herseyden ustun tutmali.Umarm benimki de beni ustun tutar..

Gercekten miii
Gecer di mi?
Bunlari yasatabilen bi aile baska yoktur diyordum,sizinkilerde mi oyleymis,yani esinizinkiler diyeyim.. :O
Öyle ler malesef bende ekstradan 2 görümce var büyük olan çok bilmiş esim o ne dese yapardı ama artık ben susuyorum esim diyor sen ne karişıyosun diye.
Sen eşine sadece iyi şeyleri söyle anlat onlarla ilgili sağır ve dilsiz ol o zaten herseyi görür zaten seni seviyor ve hiçbiri senin yerini tutamaz.
Madem hep arıyor sen hiç açma telefonu aksam esin gelince canım annen aradı sabah isim vardı unutmuşum ara da konuşalım de. Sakın yalnızken konuşma küfür dahi etse ispatlayamazsin sen suçlu olursun.

Bense sadece aile yuzunden kavga ediyorum

Tutacaktir merak etmeyin. Tutmayacak adam bastan belli eder kendini. Haksiz da olsa annesini tutar sizi beraber hirpalarlardi.. bence esiniz herseyin bilincinde ve farkinda sadece kiramadigi bi bagimliligi var. Aileye baglilikla bagimlilik cok farkli seyler. Benim esim benimle kavga etmeden, inat ettirmeden, sakin sakin her zaman oncelik sensin ben seni seviyorum diyerek konustu. Siz de bu sekilde yaklasirsaniz anlayacaktir. Zaten bir sure sonra siz ona gozunuz gibi bakarken , aksam olsa da eve gidip karimin gulen yuzunu goreyim derken annesinin bir gram hayri dokunmayinca istemese de anlayacaktir. Evdeki huzur cok onemli.

Direkt dedim zaten artik,ariyor ve acmiycam haberin olsun diye.. onceleri aradi ama duymamism falan demistim 1-2kez,baktim esim olumsuz bi tepki vermiyor,acikca dedim ben de :/
O da cok bunaldi zaten bu olaylardan,sen bilirsin tamam ben karismycam dedi.
Su konuda da cok haklisiniz, annesi olmayan birseyi olmus gibi demedgim seyleri demisim gibi gosterebilen biri. Esimyokken hele artik iyce uzak durmaya calisiyorum oyuzden.

Cok istiyorum evimiz huzurla dolsun,aksam geldiginde yanimda mutluluk dolsun,bana sarilinca herseyi unutsun,dinlensin. Bunu vermek evet benim elimde galiba, ama huzur vereblmem icin benim de guven huzur duyabilmem lazim.Heryerden eli uzanmaya calisan bi kaynana ile olamaz ki bu offfff
Sizin dediginiz gibi, beni haksiz gorse cok hirpalardi herhalde degil mi..bana haklsin diyor da,ikili oynamadigndan emin olamiyorumki.

Canım görüşmeye daha hazır değil sin zamana bırak ,eşini seviyorsan lütfen hep aynı bu konuları açma,ailesinin sorumsuz davranışını oda bilmiyormu ,tabiî ki biliyor arañızı sogutmaýın ,davul sesi karşıdakine hoş gelirmiş,

Evet, artik bu konulari isitip isitip onune koymamaya calisacagm. Daha once de denedm gerci ama, bir sekilde kendilignden acildi konular hep.

Tamaaam işte eşin ille barış demiyor ve haklısın bunu da biliyor
Bence bunu kullanmalısınız 3 günsonra sende barış onlar da pişman derse bu konuda ki fikrimi biliyorsun aşkım de ve hemen konuyu kapat uzatma tek yorum yapma bu konuda ağzımı muhurledim de!
İleriyi düşünme esinle mutlu olmaya bak

Woow ciddeeeeen ,yani konu hakkindaki dusuncelerimi biliyosun deyip.susmak akillica
Cunku artik ayni seyleri konusmaktan cenem de agridi,beynimde yoruldu,kalbimde bunaldiii.. kestiripatmak en iysi degilmi,yani gitgide oda konu acmamaya baslar boylece heralde.

Ben sonuna kadar okudum görüşmeyin boşverin Size zerre kadar değer vermemişler.anlamıyorum evlenene kadar eşinizin yüzünü bakmıyorlar evlendikten sonra eşinizden kıymetlisi yok.bu aileler hep mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…