Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Aynen benim yasadıklarımı yasamıssın
Kv evimizi 3 ay snr gördü
Şimdi bi samimi bi sevecen ama midem almıyor

Bence aileaiye gorua ve yum kinini tum kirginliginu kus onlara hatta hesapsor ne hakkiniz vardi en mutlu gunu.u mahfetmeye de.az gorus ama icinde biriktirme annesinede bbasinada herseyi soyle

3 ay önce düşük yaptım hamileliğim süresince de ağladım.bebek doğduğunda ailesi gelmeyecekmi die bir sürü surat çalım vs... vs... yaptı eşim..şimdiki gebeliğimde ise daha haberleri yok haberleri olduğunda ararlarsa ya hiç telefonu açmıcam muhattap olmıcam ya da eşimin annesi olduğunu 5 sene sonra şimdi mi aklına geldiğini sorcam.doğumda ise kesinlikle istemediğimi bilio eşim...gelirlerse eğer muhattap olmıcam...bnm eşimde de aynı laflar kimsesiz gibiyim fln fln...banane? benmi yalnız bıraktım seni.hatta eşimin boynu bükük kalmasın hiç değilse mecbur olduğumuz durumlarda yüzyüze bakabilelim die elimden geleni yaptım ama ''gözlerimin altındaki sevgiizliğin hala belli olduğu''söylendi.KOMİK...kendileri muhtaç olduğumuz dönemde geri çekildiler keyiflerine baktılar ,bana ve eşime birtek bnm ailem ağladı kendisi orda burda gezdi yedi içti...yine çocuğu istediği zmn götürebileceğini, isterse oğlunun evine gelebileceğini sadece kendim o kadınla karşı karşıya gelmek istemediğimi söyledim bir türlü tatmin olmuo eşim..
ister alışırrr ister alışmaz...beni hiç ama hiçççç ilgilendirmiyo!!!!!

Bence biranönce elinde mesleğin varken önce bir işe girmelisin
Evde kaldıkça bunları düşünüp huzursuz olacaksın ve eşine yansıtacaksın
Tama deyip eşinin teklifini kabul edeceksin ve kendini ağırdan satacaksın
Şimdi kaynana madem görüşmek istiyor karşısında nasıl bir gelin olduğunu anlasın
Tabi ki saygısız davranma. Net ve küçük cümleler kur.
Görsün hanfendi dünyayı. ÇAlışırsan herşey farklı olur en azında borçlar azalır, bebeğiniz olana kadar bir birikim olur

benim yaşadıklarımın birebir aynısı bende 3 aydır evliyim.kaynanamın suratına da saydım ağladı kendini haklı çıkarmaya çalıştı.eşim bana kızdı sen saygından ödün verme laf verme ağızlarına diye ama nedense anneleri hiç uyarılmıyor.bende eşimin inada artık annesiyle sık sık görüştüğünü düşünüyorum.7 yıl aramayan kadın anne oldu.unutmaktan ve eşine gerçekten aşkla sarılıp onlar yokmuş gibi davranmaktan başka çaren yok.ben öyle yapıyorum.kaynanamın evime gelme ihtimali bile ailemi sinirlendiriyor birde bu var
eşimide alıp iki aileden uzaklara gitmek istiyorum benim yapabileceğim bu çünkü kendi ailemde işimi zorlaştırıyor

Resmen okurken o kadını parçalayasım geldi..Gerçekten böyle bi insan var mı ya?Allah onu ıslah etsin.Belkide etmişte gece rüyalarına giriyosundur vicdan azabı çekiyodur mendabur.Ondan arayıp durur

geçmişi yaşananları tabiki de unutamazsın ama bence bunun acısını onlardan cıkar kurnaz ol eşinle aranı bozma bir yandan kaynanana gül ama sırtından bıcakla hak etmiş karı

Valla tam bir gorgusuz insanla toplulugu ile evlenmissin, altin kacirmalar dugunde bagirmalar falan hepsini okumadim ama ya kv kp ve ailesinden uzakta durup kocanla hayatina herseye sunger cekip olnlarla muhatap bile olmadan devam edeceksin. Yada bosanip bu aileden uzaklasacaksin.

Adamlar rezil ve rezillige aliskinlar tekrar tekra konulari acmak kimseye hayri dokunmaz bu yastan sonrada duzeleceklerini sanmam. Uzak dur sadece

Evet ayyyynisini ben de dedm gecen esime,BANA NE BEN MI YALNIZ BIRAKTIM SENI? ...
Sanki benim ya herseyin sorumlusu suna bakin. Ben de annenlere istedigin zaman git et ama.onlar gelmesn dedm. Onceleri ilimliydim biraz daha. Haline aciyordum,tamam geliyolarsa gelsnler demistm.. ama yok,arkamdan dedikleri laflari gorunce.. beni sinir edicek seyleri bir bir yaptklarini farkedince vazgectm o tamam gelebilrler laflarjmdan da. Zaten annesiyle nezaman konussa, esimden kaynakli.olmasa bile bi sekil.aramiz bozuluyor. En basitinden evlilik ay donumuze yakin anasi hep ortaya cikiyor, ve biz genelde aydonumumuzu bir sebepten dolayi kavga ederek kus geciriyoruz falan filan..
Evimizi gelip.asagdan gozetleyp gidiyorlar bazen. Napmaya calisiyorlarsa. Korkcam falan mi acaba? Gozdagi mi ney? Anca asagdan bakar gidersiniz bundan sonra zaten.. bi gun esimin basi agriyo yatiyoruz ikimz de erkenden.. esimin telefonu caldi, iste evinizde isik yanmiyo oglum sen isteysen daha gelmedysen karin nerde nereye gitti babasigilde falan mi yoksa diye...Aramizi bozsak etsek sevincekler.. facebooktan beni iyce inceleyebilmek icin hesap acmis,engelledm hemen farkeder etmez. Valla hayatimdan uzak tutcam artik napiym..hayir benim damarima basip,sinirlarim icine grmeye calsyorlar hala, olan oldugu yerde kalsa gene iyi...
Bu arada bebeginiz icin gercekten uzuldum..bundan sonra da kendnizi hiic uzmeyin. Gelmesnler efendm, zaten gelseler cok mu umurlarinda olcak torunlari. Evladini onemsemeyen torun mu onemser...

Siz daha cok yeni evliymissnz.. benm evliligimin ilk 3 4ayi cok zor gecti. Cok.kavgalar ettik bagirdim cagirdm agladim..cok uzuldum.. yeni yeni bas edeblmeye basladm. Biraz alistik sanirim.birbrmzn huyuna. Aile oldugumuzu zaman gectikce farkediyoruz sanirim..
Kavgalarimizin aralari uzadi ve siddeti daha az sanki..
Ama esim eger beni zorlasa gorusceksin dese,gelcekler iste okadar falan dese.. ben gene baya bi buyuk kavga ederim heralde.
Ama insan yoruluyor hep ayni seyleri soyle soyle dok sac....
Iki aileden uzak gitmek isteyisinize de hak veriyorum. Bazi seyleri biz kendi adimiza unutsaaaak ailelerimize yapilanlar aklimiza geliyo,geri hemen hirsla doluyoruz ya da, direkt ailemiz bizden once olaylari isitip onumuze getirebiliyo.. annem babam degil de,kardesimle haaaalaaa konusuruz mesela yapilanlari edilenleri.. icim sogumaz bir turlu..

eşine zamanında şuan ailene sahip çıktığın kadar, anne-baba bu benim karım olacak soyadımı alacak lütfen saygı duyun biz aileyiz deseydin... şuan haklı olduğum ve en güzel heyecanla geçmesi gereken zamanlarımızın ailen tarafından katledilmesine engel olabilirdin... deyin...
o görüşsün siz görüşmeyin... başsağlığı bile dilemiyen insanlarla bayramdan bayrama görüşebilir o da büyüklüğün bende kalması için
tarzı birşeyler deyin...
ayrıca bana göre karşı taraf eşinden para koparmak için içli dışlı olmak istyor (tabi bunu eşine söyleme ama izle eşine söylersen senin üstüne gelir ve senin yaptıklarını inceler ailesine yakınlık duymaya başlar)

Aynen bende çok acıdım tmm dedim hep ama kaybeden ben oldum,ben kadından nefret etmem rağmen zorla gülmeye çalıştım,hala soğuk davranıyosun diyerek daha çok nefret ettirdi.

Esim zaten, hani dugun salonunda rezillik cikinca benim yanimda olmstu. Biz artik bi aileyiz o benim esim falan diyor,demiyor degil..
Valla cok haklisiniz tespitinzde cunku evet esimin telefonunu kurcaladim bi ara,kardesi bi miktar para istemis babasi adina.. Esim de bizim de durumumuz olmadigi halde kredi cekip vermis sanirim. Borc olarak.. geri aldim falan dedi ben bi gun dayanamayip hesabini sorunca.. (agzimda bakla islanmiyo,bi turlu ogrenemedim isime yariycak zaman konusmayi,beklemeyi.. ) Ama tabiki de hesabini sorucam cunku biz ikimiz bi aileysek benden gizli.hic bisey yapmamasi lazim!
Her neyse sonra bi ara anasi kusmustu buna,bi sure gecti birden bire aman gulum canim askim benim oglum nasilsn dye aradi . Ben de iskillendim. Esime,noldu ki gene,neyse yakinda cikar konusu dedim. Kardesi yine ertesi gun para istemis esimden. Bu sefer yok demis vermems bzmki neyse... Ama iyi oldu, kendi gozuyle gordu. Ben de hakli cikmis oldum yani.. annesi araynca dedm ya hayrola acaba noldu ki diye. Ertesi gun de para isteninceee.. guzel oldu yani...gorsun..

farklı şehirdeler kv ama sırf etrafa gösteriş olsun diye gelmek istiyor.büyük ihtimal anneler gününe denk getirecek bu şekilde annemide sinir etmiş olacak.umrumda mı?hayır gelsin oturur evde ben anneler günümü annemle geçiririm kitlerim yatak odamı napıyosa yapsın ama benim ailem akılsız hemen atılan yeme atlıyorlar...
çok zor ve ben aileme aşırı bağlıyken bu huzursuzluklar ve saçmalıklar yüzünden ailem bana sırtınıda dönse iki aileye özellikle eşimin ailesinden çok çok uzaklara gideceğim

Ooo bence de anneler gunu de yaklasiyo ki gelir kesin..Gelirse de geldigiyle kalsin. Annenize gidin siz gene o gun. Yatak.odasini da kilitlemek guzel bi fikir..

anneme gitsem annemde kavga çıkaracak eşin niye gelmedi diye.yada eşimle gitsek kv niye size geldi diyecek.aileme göre tamamen silmesi lazım ailesini.ama bunu hiç kimse yapmaz kan bağı var arada çünkü.
aileler yüzünden yoruyor bu evlilik

sen de evlendin işte benim gibi..balık baştan kokmuş..aynılarını hatta daha fazlasını yaşadım evlendim yine de mecbur hissettim..farkındaydım diyemedim..yapılan hiç bir şeyi unutmadım unutmaya çalıştım ama olmadı ki zaten devam ettiler rahat vermediler..hep huzursuzlk..ve şuan ayrılıyorum..

demem o kii böyle durumlar hep bir sinyal bir arkadaşın daha dediği gibi...bitirmek en doğrusuydu ama şimdi zaman gösterecek tabi ki de .....zamana bırak..sana tavsiyem..sen saygını koru..ve hiçbir zamn pişmanlık duyma..o duyguyu çok iyi biliyorum..sevmediğin bir insana sevgiyle bakamazsın konuşamazsın tahammül edemezsin..ama kendine hakim ol ve suçlu durumuna düşme..

zaman en doğru cevabı vereccektir..

Yalnız değilsin.
Yaşadıklarını unutmamakta yerden göğe haklısın
Araya mesafe koy eşini seviyorsan annesi ailesi sebebiyle yuvanı bozma
Ama eşinin ailesine boyun eymemelisin
Yaşadıklarını unutmaya çalış Kendi içinde
Onlarla ilişkşnde asla unutma
Aşamadıkları mesafe ile vur yüzlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…