Artik dayanamiyorum..Uzulmek icin mi evlendim?

Eşinin hatrına görüşün gidin gelin ama samimi olmayı saygılı bir duruş sergileyin onlar bence yaptıklarına pişman oldu şimdi telafi etmek istiyorlardır bir şans verin sevmezseniz yine sevmeyin
BU ARADA SEVGİLİ KAYINVALİDEM VE KAYINBABAM ŞU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA SİZE DAHA BİR KANIM KAYNADI ALLAH RAZI OLSUN HİÇBİRŞEYİ GÖZÜMDE KOYMADILAR HARİKA BİR DÜĞÜN VE HARİKA BİR EVLİLİĞİMOLDU ŞÜKÜR

Bana göre eşinin ailesi kendi oğullarına değer vermiyor asıl...

Farkindayim,bunu ben de hep soyluyorum esime.. yazik ya insan bunu nasil yapar kendi oz evladina bilmiyorum. O kadar emegi bosa gitti cocugn mesela. Calsti didjndi dugunu falan.herseyi kendi ustlendi. Baskasinin dugunune gelir gibi geldiler, taki.merasimnde aa bi gelinimz vardi bizm diye hatirlayp tEpeme dikildiler. Insan baskasinin dugununu bozmaz,bunlar cocuklarinin dugununu basina gecirdiler. E nasil sorunlar yasadik iste,valla atlatmasi kolay olmadi. Hala da cabaliyoruz atlatalim.diye....

Yaaa ne guzel iste,cok sanslisiniz.. benim biiir cok.sey icimde kaldi. Boyle olcagni hic beklemezdim,ummazdim.
Sen de kiymetini bil sizinkilerin.

Offf keske hic birseye karismasaymis. Benmkiler karismadi gene mahvettiler gerci.
Yani ne bu esya aski anlamiyorum. Benmkler de kariscakti orda neyse ki benim.istedigim oldu. Ama kaynana hanim.hizini alamayip kendi evini dosemeye kalkisti biz ev duzmeye calisirken. Bize yardimci olmak yerine... amaan valla.cok.doluyum

Ben fotograflarima da bakmak istemiyorum.. baktigim zaman,kendime aciyrum nasil da mutsuzum,uzgunum diyorum. Dugun cd.sini mesela hic 1kere izlemedm.
Ya ben hic basa cikamam bunlarla mesela. Annesinin agzi iyi laf yapiyo,bi gun cok iyi olmaya calisirken bi gun arkandan bi ton laf ediyo yerden yere vuruyo seni..Ben bunlari gore gore yakin gidemeeeeem. Ikiyuzlulge gercekten alismadim ben. Hatta beceremedigim icin bu isleri belki evliligimden bile.olurum blemiyorum. Cok da blmiyorum boyle.idare etme icin yalandan fikirdamalari gulmeleri,icinden gecenleri gizlemeyi vs vs..Uzak durmak en iysii amaaan.

Ya pisman olacak kadar vicdanli dusunceli,empati kurabilen,kalbi olan bir insan... bastan yapmazdiki zaten. Kiymazdi cocuguna. Yani bunun sonu iyi biryere gidebilirdi de sonrada kotu biryere gitti beklenmedik birsekilde degil ki... Bastan,bu davranislar sonucu,kotu yere varacagi belliydi herseyin.
Bence pisman da degildir. Hala ben telefnunu acmadim diye,karinin haddini bildir falan filan diye mesajlar atmazdi esime,pisman olsa...

Ve manyak kadın benim eşimi hiç bi yerde istemedi biz seçelim dedi. Bende mecburen tamam dedim. Her neyse birlikte seçtik ama alamadık. Çünkü hanfendi kocası görmeden alamazmış! !! Öyle diyince cinnet geçirdim zaten.benim kocamla oturacağım evin eşyalarını kocam göremio, ama annesi dio ki kocasi görmeden eşya alamazmis. Sanki kendi evlerine eşya aliolar. Olay koptu zaten

Benimki de beni magaza gezdirmek.yerine, marangozhane gezdirdi. Resmen isli pisli talasli yagli gacur gucur tak tuk sesli mobilya fabrikalarinda gezdirdi. Neymis ucuza gelirmis,sen.begen begendigini yaptririz blmem ne. Insan anlamiyo ki fabrikada ne begeniyim,ortaya nasil bisey cikacak,bitince mobilya nasil olacak. Sungeri yumusak mi kaliteli mi,kumasinin desenleri nasil. Adamlar hallederiz diyo da.. bu ne yani ya. Ben yeni gelinim ..ordan almadm, kendi babamla gittim istikbal bellona enza tepehome vs gezdim model bakmaya. Suna bakin ya,kendi babamla geziyorum onlarin gezdircekleri yerlere. Ha gezdirmek zorundalar mi,hayir? Ya karismasinlar yada normal magaza gezelim? Ha ben gidip en pahalisini mi aldim hayir,internet satisi yapan,yeni yeni var olan bi mobilya markasindan kaliteli ama indirime giren urunleri sectim. Hem icime sindi hem cok fazla vermedim. Baska yerde 7bin olan bi takimi yari fiyatna aldim mesela.. insan arayinca buluyor yani..

merak etme sen net olmaya devam et.zamanla alışıyorlar mesafesi hep koru ve emin ol biraz zaman geçince eşin haklı olduğunu farkedecek

Cok uzun oldugu icin okuyamadim ama malum konular hepimizin basindan geciyo bunlar velhasilkelam sen esinle mutlumusun bacim mutluysan saril kocana onun bunn yaptiklarini s... et bundan sora o var senn yannda onn ailesine de mesafeni koy ama gulen yuzunu kaybetme emin ol bunu yaparsan esin fark eder ve senn tarafina gecer

Ay çok sinir oldum ya.insan ömründe bir kere evleniyor bunu yapmaları revamı..hakmı..sizin gibi birsürü kadın var böyle hevesi kursağında bırakılan ve ömür boyu unutamayan.benimde bir erkek kardeşim var şimdiden neler yapsak diye annemle plan yaparız.
Çokmu önemli sizin için kaynana.konuşmayın sakın muhatap olmayın.size çektirdklerini yüzüne yüzüne vurun.
Bir delik bulup hayatınıza sızma peşinde.
Yaptıklarını düşünüp otursun bi kenarda..

kesinlikle barışma. çünkü yarın öbür gün çocuğun olsa yine hiç bir şeyinle ilgilenmeyekceler. hatta yüz bulup daha da gelip gitmeye çalışacaklar. senin canın daha da sıkılacak. ne hamilelik dönemin ne de doğumdan sonra rahat edersin. geleceği de düşün eşin de senin onurunu gururunu düşünmüyorsa keyfi bilir.

Biliyorum,tahmin ediyorum boyle olacagini. Cocugumuz olsun zaten istemiyorlar,ama olursa da beni cileden cikarmak,ona ya da bana zarar vermek icin ugrasirlar eger barisirsam.yada yakinima yaklastirirsam. O yuzden,olabildigince uzak gitmeye calisiyorum..Yani yalandan bir de guya cok seviyomus istyomus havalari yaratip alttan alta kotu nefslerini yolluycaklar. Uffffff bilmiyorim umarim uzak dururuz uzun bi sure daha.

sevgili lady,

ben de esimin ailesi ile gorusmuyorum. esimin annesinin de oyle bir adimi yok. ama olsaydi da esim kararima saygi duyardi. esinize kirilganliklarinizi agresiflesmeden anlatin. bunlarin bugun icin cozulebilecek seyler olmadigini soyleyin, belki zamanla bazi seyler sizin icin degisebilir; iste o vakit icin de deyin ki Allah kerim.

uzulmeyin.

Aynı bizim olaylar .... Kendileri ile görüşmüyorum 2 senedir. hiç mi hiç de umrumda değiller!!!!!!!! eşim de böyle yaşamayı yavaş yavaş öğrenecek başka alternatifi yok....

Aynı bizim olaylar .... Kendileri ile görüşmüyorum 2 senedir. hiç mi hiç de umrumda değiller!!!!!!!! eşim de böyle yaşamayı yavaş yavaş öğrenecek başka alternatifi yok....

Ogrenirler eslerimiz de dimi? Benimki her firsatta uzgun,eksik oldugunu falan soyluyor bana. Ama ne yapayim,sahiplenildim de sanki cok bi fedakarlik gordum,iyi niyet guleryuz gordum de yedigim kaba mi pisliyorum sanki ya? Ben de uzgunum,aklima geldikce cok uzuluyorum gercekten..
Ben tavrimi surdurmek istyorum. Ilerde bi cocugumuz olsa nolacak mesela hic bilmiyorum. Vay efendim torunumuz dye cikmasini bilecekler,ben ses etsem kotu olcam bu sefer cocugu alet ediyo olcam falan esimin gozunde.. of blmiyorum..
Sizin var mi cocugunz,varsa o surecleri nasil gecirdiniz?

Inanin ben de barisma gibi bir adimlarinin olmasini istemyorum. Cunku onlar barisma istegi icinde gorundukleri zaman esime,ben de bunu simdilik istemedgim ve reddettigim icin ben suclu oluyorum. Herseyi bozan eden benim guya.
Keske benimkiler de yalandan bi barisma istegi icinde gorunmeseler.
Barissak ne olacak sanki,aramz guzel iyi mi olacak anlamiyorum ki..
Zaten onlarla ortak bi konum bile yok,ayni dili konusabildigm insanlar degiller. Kulturler farkli falan. Niyetler farkli.. maskeler var yuzlerinde. Ben kimle ne paylasacagim da sanki.
Saygisizlik da etmiyorum iste,gorusmemekle hic birsey etmis olmuyorum bence. Notrum su an.
Ne bekliyorlar hic bilmiyorum.

canım cok haksızlık yapılmıs senı anlayabılıyorum hemen hemen aynısını ebnde yasadım hıc bısey yapmadılar esım de uzakta gorevdeydı o zamanlar.. ve uzerıne annemı kaybetmıstım bunu bıle fırsat bılerek alınacak duğun ceyzlerını almamdılar. gelınlığımı kınalıgımı kv kp dugunde gorduler kuaforumu kendım ayarladım dugun salonunu kendım ayarladım herseyı kendım yaptım velhasıl sen unutamasan da esın unutuyor ıste sonucta annesı babası... dıyecegım o kı yapılanlar unutulmuyor mesafelı davran yaptıklarını her fırsatta hatırlat alttan alttan :)

ee adamlar seni istememiş ve eşin seni almak istemiş o zaman aileside herşeyi kendin yaparsın biz karışmayız demiştir.herşey belli değil mi uzak dur kendi ailene dön yani eşinle kurduğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…