Doktorunuzla bu durumu paylaşın mutlaka. Malesef psikiyatride biraz deneme yanılmayla bulunuyor uygun ilaç. Bende bir çok ilaç denedim,şikayetlerimi doktorumla paylaştım ve deneyerek uygun ilacı bulabildik. Her hastaya her ilaç uygun olmuyor. Benimde sizin gibi gitmediğim bölüm girmediğim cihaz kalmadı. Tomografi,mr,röntgen,emg,ultrason vs vs Hiç birinde çok şükür bir şey çıkmadı. Ve sonradan şunu düşündüm,bu kadar hastaneye gidiyorum,farklı farklı doktorlarda bir sürü tetkik yaptırıyorum ve bu kadar cihazdan defalarca radyasyon ala ala allah korusun olmayan hastalıkları olduracağım. Sizde bu şekilde düşünün ve zorlamayın daha fazla. Eğer doktorlar bir şey yok diyorsa yoktur güvenin. Hadi bir tanesi yanıldı diyelim ama hepsi yanılıyor olamaz değil mi? Bir şey olsa mutlaka çıkardı. O yüzden psikiyatri üzerinde yoğunlaşın doktorunuzla doğru ilacı bulun. Hemen pes etmeyin çünkü ilaçların yan etkisinin geçmesi zaman alıyor,aynı zamanda da etkisinin başlaması 1 ayı falan buluyor. Ben çok defa sabırsızlık yapıp ilaç bıraktım bu bana iyi gelmedi diyerek ama çok yanlış yapmışım. Sabırlı olun lütfen. Allah hepimize ve tüm şifa bekleyen hastalara şifa versin inşallah
iyi geceler dilerim.