Hastalık hastası değilim demişsiniz ama malesef öylesiniz hanımefendi. Büyük ihtimalle anksiyete var sizde. Bende anksiyete tedavisi görüyorum. Psikolojik ağrıları,karıncalanmaları asla hafife almayın hepsini canlı canlı yaşadım. Ağrı,sızı,karıncalanma,her ne ise bu psikolojik olamaz mümkün değil diyorsunuz ama gerçekten olabiliyor. İnsan beyni öyle bir şey ki akıl sır ermiyor. Bende aynı zamanda panik atakta var. Bana sorarsanız defalarca kalp krizi geçirdim bunu ciddi ciddi yaşadım,ama kalbime baktığınızda ya da doktora sorduğunuzda hiçbir şeyim yok. Anksiyete böyle bir şey işte. Hiç vakit kaybetmeden psikiyatriye gidin. Ben ilaç ve terapiden sonra baya düzeldim çok şükür. Öncesinde her gün farklı bir yerimde farklı bir şey oluyordu. Haftanın 5 günü doktor doktor gezmekten bıkmıştım artık. İlaç kullanmaya başladığımdan beri ne ağrı kaldı ne de karıncalanma vs. Eğer gerekli tüm tetkikleri yaptırdıysanız ve bir şey çıkmadıysa durum tamamen psikolojik. Ben öncesinde asla inanmadım anksiyete olduğuna ve tedavimi geciktirdim bir süre sonra depresyona dönüyor iş. Geciktirmeden gidin mutlaka bir uzmana.