Artık dayanacak gücüm kalmadı

Hayatın bize öğrettiği ama kendimizi çukurda hissederken farkında olmadığımız bir şey var o da hiçbir dibe çöküşün sonsuza kadar sürmediği güzel günlerin de sonsuza dek sürmediği gibi..

Odaklanacağınız tek şey bu olmalı..

Çok geçmiş olsun. İnşaallah değilsinizdir ama olsanız bile tıp çok ilerledi. Bu hastalık da grip gibi yaygın ama çaresi de var. Moral çok önemli. Önce sağlığınızı düşünün. Eskiyi kafanıza takmayın. Sizi aldatan adam sizi kaybetmiş o üzülsün. Siz kızınızla çok mutlu olun inşaallah

Yazdıklarınızı okuyunca kalbim acıdı sanki çok üzüldüm. Rabbim feraha çıkartsın sizi... Umutsuz olmayın lütfen her gecenin bir sabahı var unutmayın...

Allah'im yardımcınız olsun.
Zor bir süreçten geçiyorsunuz.
Sabredin, dua edin. Allah bu zor zamanlarınızın mükafatını misliyle versin size amin amin..

İnsanlar daima konuşurlar. Torba değil büzesin. O yüzden hiçbir dedikoduyu asla takmamalısın, çok zor biliyorum dile kolay ancak mecbursun. Bak Allah bağışlasın ne güzel bir kızın varmış. Ve onun rol model alacağı sensin. Aldatma hadsizliğinden de görüyorum ki pek de baba denebilecek bir babası olmadığı apaçık ortada. Sen ne kadar güçlü olursan kızın da o kadar güçlü olacaktır. Allahın izniyle. Allah şifa versin.
"Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır." "Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da."

Bu ayetleri sık sık hatırlat kendine hatta telefon kilit ekranına falan yaz. İnan iyi gelecektir. Allaha emanet ol.

Ailemle mutlu yaşadığım; içini kızımın kahkahalarının doldurduğu bir yuvam vardı.
Aldatıldım, adliyeler, raporlar, türlü rezilliklerr.
Boşandım.Gitti 1 ay sonra evlendi...
Çevre dedikodusu , kocanı elinde tutsaydinlar vs bitmedi...
Kızım iyi değil pedagoglar, psikologlar..
2 haftada bir babasiyla alma- verme savaşı..
Maddi olarak çökmüş durumdayim, çalış çalış...
Geçen hafta yüksek ihtimal kanser olabileceğimi öğrendim..
İşlerim iyi şükür derken bugün çok yıllık eski yöneticimin beni işten çıkarmak için öneride bulunduğunu öğrendim...
İşsiz kalırsam daha zor ,çok zor günler bekler..
Artık insanların kötülüklerine dayanacak gücüm kalmadı...
Artık son 2 yıldır yaşadıklarımı kaldıracak gücüm kalmadi...
Ne bu lanet mi?? Allah beni unuttu mu? Neden bu kadar üst üste geldi herşey.Hayatim boyunca bir kulunu incitmedim.Yerdeki karıncayı öldürmedim.Neden bu kadari? Neden ben??
Kimseyle konuşmak, duymak istemiyorum.Kızımı alıp uzaklara gitmek istiyorum sadece.
Çok yoruldum.
Nolur bana psikiyatrist, ilaç vs tavsiye eymeyin.Bunlar dertlerime deva olmuyor.
Neden mi yazdım? Birileri beni duysun istedim.
Yönetici çocuğuyla ayakta kalmaya çalışan bir personele neden böyle bir adilik yapmış

Ailemle mutlu yaşadığım; içini kızımın kahkahalarının doldurduğu bir yuvam vardı.
İşlerim iyi şükür derken bugün çok yıllık eski yöneticimin beni işten çıkarmak için öneride bulunduğunu öğrendim...
Ne bu lanet mi?? Allah beni unuttu mu? Neden bu kadar üst üste geldi herşey.Hayatim boyunca bir kulunu incitmedim.Yerdeki karıncayı öldürmedim.Neden bu kadari? Neden ben??
Kimseyle konuşmak, duymak istemiyorum.Kızımı alıp uzaklara gitmek istiyorum sadece.
Çok yoruldum.
Nolur bana psikiyatrist, ilaç vs tavsiye eymeyin.Bunlar dertlerime deva olmuyor.
Her şey gönlünüze göre olacak. Konunuzu okuduğumda içimden böyle geçti. Bence siz çok değerlisiniz. Boşandığınız için tebrik ederim.

Belki çok klasik olacak ama gecenin en karanlık anı güneş doğmadan öncedir derler. Her zaman iyi şeyler olmuyor, kötü şeyler de olmuyor hayat denge üzerine kurulu biraz da. Yaşadıklarınız çok zor ama inanın geçecek, siz kendinizi koyvermemeye bakın. İnsanlar konuşur boş boş biliyorum zor ama takmayın odağınız kızınız ve kendiniz olsun. Umarım en kısa sürede feraha çıkarsınız.

Geldimi ust üste gelir gitmesi agir agir tek tek olur
Umudunu asla kaybetme 1 yil sonra daha uyi olacak hersey herseyin basi saglik üzülmeyin stres yapmayın

Öncelikle Allah CC beni unuttu mu demeyin lütfen ağır bir sözdür. Hayatımızın zor zamanları hep olur olacaktır ama güzel zamanlar da olur imtihan dünyası burası. Kalbinizi ferah tutun Mevla Teala tez zamanda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin 💚

Ne kadar güçlü olduğunun farkina var lütfen . Boşanmak ve sonrasında ayakta dimdik kalabilmek her bayanın harcı değil .aldatılmak ve boşanmak daha büyük bir travma ..akıl veren çok oluyor akıl veren kınayan seni suçlayan önüne bak ardına at diyenler...neler neler yaşıyor insan.bende yaşadım eski konularına baktım benim yasadiklarimda hemen hemen aynı aldatılma boşanma nafaka tazminat velayet davaları eve gelen icra kağıtları ...özel sektördeki bizim gibi bayanlar için herşey dahada zor her an işten çıkarılma belirsizlik boslukvar insanın önünde ama Rabbim risk kapısını hiç beklenmedik yerlerden açıyor endişelenme sadece nasibin o kapıda bitmiş oluyor.annen yada baban yasiyirmu bilemiyorum ama vefat etmişlerse onlarda da az da olsa bir yetim maaşı alabiliyorsun .eski adam olamadık kocana gelince bekle sabırla bekle Allah senin gözyaşlarını kimsenin yanına koymuyor itten rezil oluşunu mutsuzluğunu düştüğü halleri zaman sana gösterecek .kızını daha sık babasına ver kendine tedaviye zaman ayır .sen değerlisin ....

Neden ben ,Allah beni unuttumu da nedemek! Rabbim seni imtihana tabi tutuyor olabilir ama sen Rabbime sığınınıp yardım isteyeceğine isyan ediyorsun işte burada yanlış yapıyorsun bu dünya zaten sürekli mutlu olma yeri değil birşeyler üst üste gelip sizi çok yıpratmış olabilir ama Rabbime tevekkül ederek isyan etmeyerek bıkmadan usanmadan yardım dileyerek sığınırsan inşallah sıkıntıyı veren Rabbim seni selametede çıkaracaktır.Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin güzel kardeşim Rabbim seni selam ismiyle selamete çıkarsın,fetdah ismiyle ferahlatsın,şafi ismiylede şifa versin.İnşallah kanser değilsindir. senden ricam neolursa olsun isyan etme sığın Rabbime.Ondan başka sığınağımız yok güzel bir şekilde önce tövbe et yaptığın isyandan dolayı ondan sonra yardım dile inşallah herşey yoluna girer güzel kardeşim selametle

Sıkıntınızı derinden hissettim. Su an sadece sagliginiza odaklanin. Insallah korktugunuz hastalik degildir. Saglik olsun gerisi hallolur. Hayatiniz birden kotuye dogru degismis, yarin tekrar iyiye dogru degismeyecegini nereden biliyorsunuz? Saglik olsun sadece. Para da is de gider gelir.

Rabbi yessir velatu assir rabbitemmim bil hayr.
Sabır güzel kardeşim elbet kışın sonu bahardır. Rabbim ferahlığa,aydınlığa çıkarsın. Şu anda imtihandasin. Az daha sabır şu virajı döndüğünde geçecek hepsi dayan. Rabbime sığın. Elalemi duyma içine atma

Etrafı hiç takma onlar her durumda yorum yaparlar. Ahlaksız karaktersiz adamı kimse elinde tutamaz! Defalarca kez şahit olmadık mı olduk bunlara. .
Sen de karaktersiz olsan atarsın kızını, sonra bulursun bir herif evlenir,1 ayda da hamile kalırsın! Ama sen ahlaksız ve karaktersiz olmadığın için yapmazsın.
En önceliğin sağlığın olsun.
Sen iyi olduktan sonra işte olur endişelenme hiç. Biz emek verelim rızkımızı Yüce Rabbim verir elbet.
Benzer süreçleri yaşıyorum biliyorsundur konularımdan. Ben olan biteni kabullendim. Sen de kabullen ve savaşmaya devam. Çünkü bize muhtaç yavrularımız var

Çok yoruldum.
Lütfen isyankar konuşmayın, derdi verende kendinj hatırlartmak ister ellerini açıp dua etmeni,sığınmani ister . Emin olun sadece siz değilsiniz, herkesin hayatında türlü dertler var .

En dibe batıyorsunuz ki ,yükseğe daha iyi sıçramak için. Karamsar olmayın. Tevekkül edin . Allah yardımcınız olsun ,kalbinize ferahlık versin .

Okurken ağladım, üzüntünu serzenişini hissettim. Üstuste gelince insan takmayacagi insanların laflarına bile alınıyor herşeyi kötü görme eğiliminde oluyoruz. hayatın iniş çıkışlarını bende birturlu kabul edemem, tam güçlü durup kurtuldum bu sıkıntıdan dedigimizde bide şu var diye karşımıza çıkarıyor gibi hayat. Garip ama insan herseferinde de tekrar ayağa kalkıyor, sanki Allah'ın bize bak bunu da altından kalkarsın deme şekli gibi gelir bana.

En önemli şey sağlık, neden bilmiyorum ama hastalığın üstesinden geleceksin hissediyorum erkenden öğrenmen büyük şans, Allah yolunda sana guc kuvvet sabir versin 🙏

X