- 15 Şubat 2017
- 1.176
- 3.967
Belirtileriniz fibromiyaljiye çok benziyor.Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtileriniz fibromiyaljiye çok benziyor.Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Testlerim negatifti ben pozitif olama doktor gecen akciger rotgeninde kovit gevrdin mi dedi hayir dedim eminmisin gecirmissin sanki oyle gozukuyor dedi
Kalp doktoruna muhakkak görününEvet internetten arastiriyorum ve daha da korkuyorum ne yazik ki
Bir arkadaşıma doğumdan sonra fibromiyalji tanısı konuldu. Vücut ağrısı nefes darlığı vs.yaşıyordu. Kıyafetlerini giyemeyecek kadar,kollarını kaldıramayacak kadar ağrılar çekiyordu. Çocuğunuz küçük mü? Sorunlar doğumdan sonra mı oldu?Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Öyleyse yanlış anlamışım sizi kusura bakmayın.Evet dediğiniz gibi ataklar olması lazım.Hayir aksine hastaligi kucumsemiyorum hastaligi son derece iyi arastirdim ve belli bir sure bu semtomlari tasifigimi dusunum fibromiyalji tedaviside gordum fakat benim fibromiyalji olmadigima su acidan karar verdim tetik noktalarda agri gezmiyor sadece 2 noktada agrim var ayrica fibro ilavlarida etki etmiyor ne yazik ki bu bir ikincisi ise vucudumda belli basli lekeler cikiyor ve bu benim Allah korusun daha ciddi seylere dusundurmeye sevk ediyor fibromiyalji ise bu yasadigim durum zaten cok agir ama en azindan derim ki ya benim fibromiyaljim var bundan kaynakli agrilarim var fizik tedavi diet ve ilaclarla agrilarimi hafifletmeye calisirim fakat benim sorunum hic gecmemesi fibromiyalji olsa atak olmasi gerekmez mi yani arada yoklayip arada hafiflemesi gerekmiz mi inanin bilmedigimden soruyorum cok caresizim
ben bugun sonuc gosterdim bel fitigi ve boyun duzlesmesi varmis ve boyunda fitik baslangici varmis ondan dolayi bu agrilar varmis sizde gidin mutlaka beyin cerrahiyeHaber verin olur mu lutfen olmafi bende bir gideyim duruma gore
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah önemli olan doktoru bulmak benim abim senelerce bayıldı her defasında acillik oluyorduk senelerce gitmedik doktor yapılmayan tahlil kalmadı yok epilepsi dediler yok psikolojik dediler ana yok care en son bir gece yine bayıldı acildeki doktor anladi neyinin olduğu meğerse abimin gizli migreni varmış ağrıya dayanamıyormus vucud bayılıyormus ilacini verip gönderdi o günden sonra abim hiç bayılmadi akrabalarımız bile abimin adını hastalikliya çıkarmıştı abim canına kıymak bile istemişti yani sizi çok iyi anlıyorum tekrardan acil şifalar diliyorumSu satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik
Nörolojiye gittiniz mi ?Hepsine gittim romatoliden tutunda tum bolumlere hepsine hemde
Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Merhaba ben de fibromiyalji olabilir mi demek için yazacaktım.Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Romatolojik hastalıkların teşhisi zor, ülkemizde ortalama tanı konma süresi 8-10 yıla varabiliyor :/ gercekten referanslı iyi ilgili bir uzman bulup onunla calısmak lazım böyle belirsiz durumlarda. çok geçmiş olsun.Hepsine gittim romatoliden tutunda tum bolumlere hepsine hemde
Hepsi ben ilaçlı emar hariçYaz basindan beri gittigim doktor 50 yi askin
Endoskopi ultrasion,meme ultrasonu 2 kere 2 kez ilacli beyin emari iki kez omurga emari emg( 2 kez) 2 boyin emari ekg akciger tomografisi sayisiz kan tahlilleri hemde tee ankaraya giden ayrintili kan tahlillleri
Noroloji ortopedi hemotoloji genel cerrahi kadin hastaliklati kalp damar cildiye fizik tedavi kulak burun bogaz dahiliye psikolog gogus hastaliklari aciller yani kisaca bi kac bolum disinda hepsi
Belki de gercekten paranoya yapiyorsunuzdur. Bir de psikologa gidin.Su satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik