Artik dayanacak gucum kalmadi

Testlerim negatifti ben pozitif olama doktor gecen akciger rotgeninde kovit gevrdin mi dedi hayir dedim eminmisin gecirmissin sanki oyle gozukuyor dedi

Bu omicron meselesi çıktığı süreyi annem ve kayınvalidem negatif çıktılar ama ikisi de aynı anda çok hastalandılar(o hafta görüşmüşlerdi) crpleri çok yükseldi. Kalan tüm bulgular covid idi. Bundan dolayı ben ameliyat olmama rağmen kendilerini karantina altına almışlardı. Sonrasında her ikisinde de benzer bazı rahatsızlıklar görüldü. Ellerinde titreme, aniden yere düşme vs. gibi... Bundan dolayı sordum.

Ki akciğer filminde tutulum yaşandığı görünüyor. Benim de 3-4 ay sonra çekilmişti direk anlamışlardır.

psikologa değil direkt psikiyatriste gidin ama psikoterapi desteği alabileceğiniz bir psikiyatrist olsun. Ağrılarınız psikosomatik olabilir. Ağrı gerçekten var fakat sebebi fizyolojik değil. Allah şifa versin inşallah.

Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Bir arkadaşıma doğumdan sonra fibromiyalji tanısı konuldu. Vücut ağrısı nefes darlığı vs.yaşıyordu. Kıyafetlerini giyemeyecek kadar,kollarını kaldıramayacak kadar ağrılar çekiyordu. Çocuğunuz küçük mü? Sorunlar doğumdan sonra mı oldu?

Hayir aksine hastaligi kucumsemiyorum hastaligi son derece iyi arastirdim ve belli bir sure bu semtomlari tasifigimi dusunum fibromiyalji tedaviside gordum fakat benim fibromiyalji olmadigima su acidan karar verdim tetik noktalarda agri gezmiyor sadece 2 noktada agrim var ayrica fibro ilavlarida etki etmiyor ne yazik ki bu bir ikincisi ise vucudumda belli basli lekeler cikiyor ve bu benim Allah korusun daha ciddi seylere dusundurmeye sevk ediyor fibromiyalji ise bu yasadigim durum zaten cok agir ama en azindan derim ki ya benim fibromiyaljim var bundan kaynakli agrilarim var fizik tedavi diet ve ilaclarla agrilarimi hafifletmeye calisirim fakat benim sorunum hic gecmemesi fibromiyalji olsa atak olmasi gerekmez mi yani arada yoklayip arada hafiflemesi gerekmiz mi inanin bilmedigimden soruyorum cok caresizim
Öyleyse yanlış anlamışım sizi kusura bakmayın.Evet dediğiniz gibi ataklar olması lazım.
Lekelerin ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Ama fıtık, kas yada iltihaplı eklem romatizması gibi hastalıklarda sürekli ağrı yapabilir.

Enabizda neyim var uygulaması cikmis tüm belirtileri seçip sonuçlara bakın. İçlerinde sizin hastalık olarak degerlendiremeyeceginiz şeylerde çıkabilir o hastalıkların şüphelerini yok edin

Benim başıma aynısı geldi ve herkesin çok normal karşıladığı birsey yakaladım şimdi en kısa zamanda onun üstüne gidecegim

Su satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah önemli olan doktoru bulmak benim abim senelerce bayıldı her defasında acillik oluyorduk senelerce gitmedik doktor yapılmayan tahlil kalmadı yok epilepsi dediler yok psikolojik dediler ana yok care en son bir gece yine bayıldı acildeki doktor anladi neyinin olduğu meğerse abimin gizli migreni varmış ağrıya dayanamıyormus vucud bayılıyormus ilacini verip gönderdi o günden sonra abim hiç bayılmadi akrabalarımız bile abimin adını hastalikliya çıkarmıştı abim canına kıymak bile istemişti yani sizi çok iyi anlıyorum tekrardan acil şifalar diliyorum

Bunları bende yaşadım .Eşimde maalesef hiç destek değildi hatta bana kızar alay geçerdi.

Vücudumda karıncalanma zonklama var ama sürekli .Yatağa yattım mı daha fazla his ediyorum ,hiç dinlenemiyordum.Sabah uyandım mi öfkeli ve sınırlı oluyorum .
Ağrım yoktu ama sürekli kollarımin bacaklarımin atışlarını his etmek çok yoruyordu.
En son bütün hormonlarını baktırdım, kendim talep ettim özelden.
Testosteron sıfıra yakın ,kaslar ve kemik için çok önemli.
Prolaktin beş misli yüksek ,buda psikolojik rahatsızlıklari tetikliyor.
Vitamin D düşük,ağri yapabilir .Kemik ve eklem ağrıları ve cilt sağlığı için çok önemli.
Araştırma Hastanesi'ne yatmam gerekiyordu pandemi geldi .Bende ölüm durumu olmadığı için saldım.
Vit D alıyorum ve gerçekten iyi his etmeme yardımcı oldu .

Sizede tavsiyem böyle çok önemli görünmeyen değerlerede baktırın.
Birde vit B12 aklıma geldi , uyuşmada ve karıncalanmada faydali.

MSM günde 3g ,Kurkuma ve saf dağ kekik yağsini tavsiye ederim

Fizik tedavi doktoruna gidin, fibromyalji tarifliyorsunuz. Çok sayıda doktora gitmişsiniz, ilaçlar yazmışlardır ama hala faydası yok diyorsanız Psikiyatri doktoruna gidin.

Bana da fibromiyalji dendi ama ben buna ikna olamiyorum yeteri kadar diger olasiliklari elediklerini dusunmuyorum
Merhaba ben de fibromiyalji olabilir mi demek için yazacaktım.
Bu ihtimal var.

Geçmiş olsun diliyorum.
Bazen birkaç doktorun anlamadığı birşeyi bir doktor şıp diye çözüveriyor.
Umarım iyi doktorlarla karşılaşırsınız. Allah şifa versin.

Hepsine gittim romatoliden tutunda tum bolumlere hepsine hemde
Romatolojik hastalıkların teşhisi zor, ülkemizde ortalama tanı konma süresi 8-10 yıla varabiliyor :/ gercekten referanslı iyi ilgili bir uzman bulup onunla calısmak lazım böyle belirsiz durumlarda. çok geçmiş olsun.

Yaz basindan beri gittigim doktor 50 yi askin
Endoskopi ultrasion,meme ultrasonu 2 kere 2 kez ilacli beyin emari iki kez omurga emari emg( 2 kez) 2 boyin emari ekg akciger tomografisi sayisiz kan tahlilleri hemde tee ankaraya giden ayrintili kan tahlillleri
Noroloji ortopedi hemotoloji genel cerrahi kadin hastaliklati kalp damar cildiye fizik tedavi kulak burun bogaz dahiliye psikolog gogus hastaliklari aciller yani kisaca bi kac bolum disinda hepsi
Hepsi ben ilaçlı emar hariç

Su satirlari aglayarak yaziyorum cunku artik sıkildim artik bunaldim ve ne yapacagimi bilemez hale geldim. Yaz basindsn beri cok ciddi saglik skntilari yasiyorun ve hic biri derdimi bulamiyorlar sirtmda yanma karincalanma uyusma arka kaburgamda agirlik hissi yasiyordum gitmedigim doktor kalmadi sonuc yok tabi degisiklikler bunla sinirli degil daha fazlasida var vucudumda kirmizi noltalarin artmasi gibi ... en son 2 haftadir kaval kemigimde hic bir yere vurmama ragmen asiri agiri ve sisme oluyor aslinda artik sorunum saglik degil derdim kendimle neden Allahim neden bulamiyoar bir kez daha bacagimi da gostermeye halim taakatim kalmadi cevrem tarafindan hastalik hastasi olarak adim cikti hayir kabul etmiyorum vucudumda ciddi birseyler oluyor fakat ben bunu bir turlu neyden kaynaklandigimi bulamiyorum kafayi yemek uzereyim artik hayatima yoluma devam edemiyorum cocugumla ilgilenemiyorum ne zaman bitecek bu iskence artik yoruldum ya neyim oldugu ortaya ciksin yada vucudumda sacma sapan degisiklikler olmasim artik tukendim maf oldum ailem esim cevrem beni paranoyak olarak goruyor ama ben icten ice biliyorum birseylerin yolunda gitmedigini kotuyu cagirmak degil bu aslinda sanki icimde kotu bir his var yoruldum nolur gecicek deyin bitsin artik
Belki de gercekten paranoya yapiyorsunuzdur. Bir de psikologa gidin.

X