- 30 Ağustos 2022
- 122
- 212
Sizin konularinizi ,yorumlarınızı özellikle okuyorum. Yaşadığınız şeyler bir çok kadinin/erkeğin altından kalkmayacagi kadar zor psikolojik açıdan. Ama yorumlarınızı okuduğumda, kızınıza olan saygınızı/sevginizi ve yine onun için dik durma çabanızi takdir ettim. Keşke günlük yaşantımızda tanışıyor olsaydık eminim ki bana güç veren kadınlardan olurdunuz.Ailemle mutlu yaşadığım; içini kızımın kahkahalarının doldurduğu bir yuvam vardı.
Aldatıldım, adliyeler, raporlar, türlü rezilliklerr.
Boşandım.Gitti 1 ay sonra evlendi...
Çevre dedikodusu , kocanı elinde tutsaydinlar vs bitmedi...
Kızım iyi değil pedagoglar, psikologlar..
2 haftada bir babasiyla alma- verme savaşı..
Maddi olarak çökmüş durumdayim, çalış çalış...
Geçen hafta yüksek ihtimal kanser olabileceğimi öğrendim..
İşlerim iyi şükür derken bugün çok yıllık eski yöneticimin beni işten çıkarmak için öneride bulunduğunu öğrendim...
İşsiz kalırsam daha zor ,çok zor günler bekler..
Artık insanların kötülüklerine dayanacak gücüm kalmadı...
Artık son 2 yıldır yaşadıklarımı kaldıracak gücüm kalmadi...
Ne bu lanet mi?? Allah beni unuttu mu? Neden bu kadar üst üste geldi herşey.Hayatim boyunca bir kulunu incitmedim.Yerdeki karıncayı öldürmedim.Neden bu kadari? Neden ben??
Kimseyle konuşmak, duymak istemiyorum.Kızımı alıp uzaklara gitmek istiyorum sadece.
Çok yoruldum.
Nolur bana psikiyatrist, ilaç vs tavsiye eymeyin.Bunlar dertlerime deva olmuyor.
Neden mi yazdım? Birileri beni duysun istedim.
Sizin gibi tabiri caizse "feleğin çemberinden gecmis" güçlü bir kadına tavsiye vermek haddime değil ama tüm bunlar kızınız içinde bulunduğu şartları kendisi için mükemmel hale getirmeye çalışan kadinin çektiği sıkıntıları anlayacağı yasa gelince bitecek bence. Gururla bu benim annem diyecek ,sizden bahsederken gözleri dolacak ,gurur duyacak işte o zaman hepsi geçecek emin olun.. Kendinizi tukenmis hissetmeniz normal, neden ben demeniz normal zor bir surec ve sizde bir insansiniz. Stres , sıkıntı her turlu hastaligin sebebi kızınıza ve mutlulugunuza odaklanin lutfen . Size ve kızınıza mutlu bir hayat diliyorum umarım hersey gönlünüzce olur
Son düzenleme: