• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanacak gücüm kalmadı..

Yine bir evlenmemiş sadece imza atmış erkek. Bekar hayatına kaldığı yerden devam, karısı evde otursun. Eğer bir erkekte bekarken sürekli arkadaşlarıyla geç saate kadar takılma alışkanlığı varsa evlendikten sonra değişmiyor.

Yine bir evlenmemiş sadece imza atmış erkek. Bekar hayatına kaldığı yerden devam, karısı evde otursun. Eğer bir erkekte bekarken sürekli arkadaşlarıyla geç saate kadar takılma alışkanlığı varsa evlendikten sonra değişmiyor.
Bir tane bile evet ben uğraştım ve kocam değişti diyen kadın yok mu :(

Bir tane bile evet ben uğraştım ve kocam değişti diyen kadın yok mu :KK43:
Yani güzellikle anlatmanız lazım tehdit ve kavga ile ters tepecek aranızdaki iletişim daha da bozulacaktır. Ama anlattığınıza göre telefon bağımlılığı gibi bir şey eşinizde bu durum. Yani bir an önce kendini dışarı atmak için misafirler gitsin diye bekliyorsa, ne diyeyim...

Ah ah yazdiklariniz bana abimi hatirlatti. Cocuklugundan itibaren sirf evin tek erkek cocugu diye nereye gittin naptin sorgusu olmadan hergun disarilarda büyüdü. Balayından döndüğünde bi gün bile sabahtan akşama karisiyla evde vakit geçirmeye dayanamamis ve arkadaşlarına gizlice sanki önemli birşey varmis gibi beni arayın diye mesaj atmıştı. Seneler gecti hala da aynı şekilde. O şekilde büyümüş yetişmiş bir insanın sonradan değişmesi imkansız değil ama cok zor. Eşi artik değiştirmeye çalışmıyor hatta o da ayrıca kendine programlar yapıyor.

Ah ah yazdiklariniz bana abimi hatirlatti. Cocuklugundan itibaren sirf evin tek erkek cocugu diye nereye gittin naptin sorgusu olmadan hergun disarilarda büyüdü. Balayından döndüğünde bi gün bile sabahtan akşama karisiyla evde vakit geçirmeye dayanamamis ve arkadaşlarına gizlice sanki önemli birşey varmis gibi beni arayın diye mesaj atmıştı. Seneler gecti hala da aynı şekilde. O şekilde büyümüş yetişmiş bir insanın sonradan değişmesi imkansız değil ama cok zor. Eşi artik değiştirmeye çalışmıyor hatta o da ayrıca kendine programlar yapıyor.
Çok üzüldüm.. Bu durum bi kadın için o kadar gurur kırıcıki kimsenin yaşamasını istemem gerçekten. Evet benim elimde evin en küçük çocuğuymuş ve 32 yaşında evlendi. Yani o yaşına kadar rahat ve kimseye hesap vermeden yaşadı. Şimdi benim yüzümden dışarıya çıkamıyor ya bazen, oyle zoruna gidiyor ki ben babama bile hesap vermiyordum beni neden kısıtlıyorsun diyor. O zaman sen kendini kısırla vakitli çık diyorum yok.. Olmuyor. İyiliklede soylesem olmuyor kotuluklede soylesem suratımıda assam olmuyor. Ya bu benim kaderim ben bu adamı değiştiremem diyip susucam. Yada boşanıcam.

Yani güzellikle anlatmanız lazım tehdit ve kavga ile ters tepecek aranızdaki iletişim daha da bozulacaktır. Ama anlattığınıza göre telefon bağımlılığı gibi bir şey eşinizde bu durum. Yani bir an önce kendini dışarı atmak için misafirler gitsin diye bekliyorsa, ne diyeyim...
Guzellikle anlatsam nereye kadar.. Ben guzellikle konuştukça yuzumu asmadıkça o durumu normalize etmeye çalışıyo. Sen buyutuyosun diyo. Kotu bişey mi yapıyorum kotu yerleremş gidiyorum diyo...

Guzellikle anlatsam nereye kadar.. Ben guzellikle konuştukça yuzumu asmadıkça o durumu normalize etmeye çalışıyo. Sen buyutuyosun diyo. Kotu bişey mi yapıyorum kotu yerleremş gidiyorum diyo...
Bu adamın değişmesi çok zor eger illa evli kalacagim diyorsaniz kendinizi mutlu etmenin yollarini bulmaya bakin. Benim eşimin böyle bir aliskanligi yok ama bazi zamanlar spora başlar haftanin 3-4 gunu eve 10-12 arasi girer acikcasi ben de bir sey demem ama ben de kendi planlarimi surekli yaparim. Sizin esinizden tek talebiniz belki şu olabilir sizinle vakit gecirirken sıkılmaması, belki bebek dogduktan sonra biraz toparlar ya da belki siz ilginizi ve dikkatinizi bebege verirsiniz eşinizi bu kadar dert etmezsiniz. Caniniza yazik.

Biz anlaşma yaptık bu konuda eşim de uydu. En çok merak ettiğim evde nasıl vakit geçirirsiniz? Aranız nasıl eşinle seninle ilgilenir mi?

Biz anlaşma yaptık bu konuda eşim de uydu. En çok merak ettiğim evde nasıl vakit geçirirsiniz? Aranız nasıl eşinle seninle ilgilenir mi?
Çok değişken.. Bazen aşırı ilgili oluyor. Kahvaltı hazırlıyor temizlğe yardım ediyor. Yemek yapıyor. Belim bacağım ağrısa masaj yapar saçımla oynar.. Bana karşı bi saygısızlığı veya aşırı Bi ilgisizliği yok. Bazen kendi der hadi sinemaya gidelim dışarda yiyelim. Ama dışarı çıktığı zaman bişey dmezsem.. Benimle çıkar dışarı eve geldikten sonra onların yanına gitmek istediği zamn bişey demiyim gittiğinde yuzumu asmıyım ister. Bana vakit ayırdı ya.. Bazende tamamen bağımsız olur hiç konuşmaz televizyondan başını kaldırmaz. Koltukta uyuya kalır. Ordan yatağa gider yine uyur. Oyle değişik Bi adam işte ama seviyorum. dışarıya çıkması dışında elle tutulur başka Bi sorunumuz yok yani.. Evli bi adam gibi davranmayı oğrenmesini istiyorum işten çıkınca acaba çocuklar bu akşam çıkmışlarmıdır nerdelerdir diye dusunmesin evine gelmek istesin. Eve geldiğnde dışarı çıkmak için bahane bulmaya çalışmasın. Evinde mutlu olmayı yada benimle mutlu olmayı bilsin..

Bu adamın değişmesi çok zor eger illa evli kalacagim diyorsaniz kendinizi mutlu etmenin yollarini bulmaya bakin. Benim eşimin böyle bir aliskanligi yok ama bazi zamanlar spora başlar haftanin 3-4 gunu eve 10-12 arasi girer acikcasi ben de bir sey demem ama ben de kendi planlarimi surekli yaparim. Sizin esinizden tek talebiniz belki şu olabilir sizinle vakit gecirirken sıkılmaması, belki bebek dogduktan sonra biraz toparlar ya da belki siz ilginizi ve dikkatinizi bebege verirsiniz eşinizi bu kadar dert etmezsiniz. Caniniza yazik.
Umudumu bebeğe bağlamak istemiyorum. Bu sefer bebekten sonra duzelmezse daha kotu olurum çünkü. Ayrıca bana göre şuan onun dusuncesi ben hamilelikten dolayı onu bu kadar sıkıyorum evde istiyorum. Doğumdan sonra onu salıcam.. Boyle dusunuyor galiba . Kuzenleride diyormuş çocuk olduktan sonra senle uğraşmaz karışmaz girmene çıkmana. Çocukla ilgilenir sana ihtiyacı olmaz diyorlarmış. Çok beklerler.

Eşinde mi sürekli çıkıyordu? Nasıl bi anlaşma yaptınız? Eğer işe yaradıysa anlatır mısın gerekirse bende uygulayayım

Umudumu bebeğe bağlamak istemiyorum. Bu sefer bebekten sonra duzelmezse daha kotu olurum çünkü. Ayrıca bana göre şuan onun dusuncesi ben hamilelikten dolayı onu bu kadar sıkıyorum evde istiyorum. Doğumdan sonra onu salıcam.. Boyle dusunuyor galiba . Kuzenleride diyormuş çocuk olduktan sonra senle uğraşmaz karışmaz girmene çıkmana. Çocukla ilgilenir sana ihtiyacı olmaz diyorlarmış. Çok beklerler.
Siz mutlu olun ağlamayı birakın da gerisi nasil olursa olur...

Çok üzüldüm.. Bu durum bi kadın için o kadar gurur kırıcıki kimsenin yaşamasını istemem gerçekten. Evet benim elimde evin en küçük çocuğuymuş ve 32 yaşında evlendi. Yani o yaşına kadar rahat ve kimseye hesap vermeden yaşadı. Şimdi benim yüzümden dışarıya çıkamıyor ya bazen, oyle zoruna gidiyor ki ben babama bile hesap vermiyordum beni neden kısıtlıyorsun diyor. O zaman sen kendini kısırla vakitli çık diyorum yok.. Olmuyor. İyiliklede soylesem olmuyor kotuluklede soylesem suratımıda assam olmuyor. Ya bu benim kaderim ben bu adamı değiştiremem diyip susucam. Yada boşanıcam.

Bi anda değiştirmeye çalışmayın cok yıpranırsınız. Eşinize de ters teper iyice inat eder. Siz de disarida programlar hazırlayın eşinizle onun da hoşuna gidecek programlar bulun. Yavas yavas. Once haftada 1 2 sonra yavas yavas artırın. Kârı koca beraber gorusebileceginiz arkadaşlar edinin eşinizin de muhabbetinden hoşlandığı kişiler olsun. Kısacası bu yeni hayat düzenine eşinizi yavas yavas alıştırın.

Eşinde mi sürekli çıkıyordu? Nasıl bi anlaşma yaptınız? Eğer işe yaradıysa anlatır mısın gerekirse bende uygulayayım
Evlendiğimiz hafta izinliyken her gün evin işleri için çıkıyodu sonra arkadaşlarına uğramayı da ihmal etmiyodu. Dedim ki haftasonu bi gün dışarı çık bi gün de bana ayır. İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yaptıramam ben ona bi taktiğim olsaydı da söyleseydim sana keşke. Onun dilinden en iyi sen anlarsın inatlaşmak ters teper mi mesela? Bi de önceki mesajına istinaden eşlerimiz bazı yönlerden benziyo. Zor bi durum içindesin gitme desen evde suratını asar oturur git desen evde sen kendini yersin. Gitme deyince de mi gidiyo?

Çocuk olunca hayatın çocuk olucak .Belkide yokluğunu sen hissetmicrksin.Umarım sana destek olur yoksa büyük boşluğa düşersin.Her gün kavga da edilmez. Ailesiyle konuşmayı denedinmi .Şikayet eder gibi değilde .Günde kaç saat gidio dışarı .

Okumadığım yazı, izlemediğim video, okumadığım kitap kalmadı .. Butun aynı sıkıntıda olan kadınların yazılarını okudum. Benim gibi kadınlara yardım etmek isteyenlerin yazdıkları kitapları okudum ama ya ben okuduklarımı uygulamayı beceremiyorum. Yada gerçekten bu sorunun hiçbir çozumu yok. 7 aylık evliyim ve 6 aylık hamileyim. 23 yaşındayım. Eşimle gorucu usulu evlendik. Ama çok sevdim. Hele evlendikten sonra ona olan bağlılığım fazlasıyla arttı. İlk zamnlar çok iyiydik. Onunda beni sevdiğini goruyordum. Hissediyordum. Ama artık birbirinden tamamen bağımsız iki insan olduk. Karnımdaki bebek olmasa bir an bile dusunmezsin.boyle bir hayatı yaşamaktansa insanların laflarına kulak asmayıp boşanırdım. Ama bebeğim beni engelliyor. Belkide boşanacak kadar büyük bir dert gelmeyecek size ama bir insanı olumu isteyecek kadar yaşamaktan bıktıran birşey, bence küçük birşey değildir. Eşim evlenmeden önce her akşam dukkanından çıkıp kuzenlerinin yanına giderdi. Gittikleri yer çay ocağı veya herhangi bir cafe. Yaptıklarıda okey oynayıp nargile içmek. Nişanlıyken bana dokunmuyordu bu işin ucu. O yüzden gozume batmıyordu. Ama hep evlendikten sonra çıkmam. Karımı bırakıp neden adamların yanına gideyim evde seninle ilgilenirim diyordu! Bende o yüzden her akşam çıkmasına takılmıyordum. Nasıl olsa evlendikten sonra çıkmayacaktı. Kuzenlerinin ikisi evli bir tanesi bekar. Evli olanlarda her akşam benim eşim ve diğeriyle beraber çıkıyorlardı halbuki. Burdan anlamam lazımdı benimkinin de çıkacağını.biz evlendik balayından geldik. İlk gunumuz evde. Akşam yemeğini yedik ve direk telefon çaldı. Dışarıya çağırıyorlae. Telefonu kapatıp bana sordu bende gitmesini sorun olmadığını soyledim. Gitti bir saat sonrada geldi. Sonra bu işlem çoğalmaya başladı. Artık rahatsız olmaya başlamıştım ama birşey demiyordum. Elimde olmadan yuzum asılmaya başladı. Evliliğimizin ilk ayı ramazana geldi ve ramazan olması, herkesin geç saatlere kadar dışarıda olması eşimi dahada rahatlaştırdı. Ben birşey dediğim zaman ramazan olduğu için boyle normalde çıkmam bu kdr haftada bir gun çıkarım diyip geçiştirdi. Ramazan bitti bu çıkışlar çoğalmaya başladı. Ben evde kendşmi harap edip o gelene kadar ağlıyordum ama asla gel diye aramıyordum. Tartışıyorduk ve bu ona en fazla bir hafta gidiyordu. Bir hafta sonra aynı olaylar aynı kavgalar. 7 ay oldu ve biz hala aynı durumdayız. Dışarı beraber çıktığımız zamanlar saati kolluyor hemen onların yanına gidebilmek içn. Eve misafir geldiği zaman aynı şey. Misafirler gidene kadar saate bakıyor. Gitselerde çıksam diye. Ben bişey dediğim zaman bana niye çıkıp bi iki saat kafa dağıtmayı çok goruyorsun diyor. Çok görmüyorum çık dağıt kafanı hatta gez eğlen. Ama benimle yaparkende bunları aklın onlarda olmasın. Onlarla eğlendiğin gibi benimlede eğlen benimlede gül. Benimlede birşeyler yapmaktan keyif al. Çokmu şey istiyorum. Daha yeni evliyim ve hamileyim. Çocuk doğduktan sonra zaten yalnız geçircek vaktimiz istesekte olmicak. Madem hergun dışarı çıkmak isticektin kuzenlerinden ayrılmak onlarsız vakit geçirmek istemicektin o zaman neden evlendin !? Neden beni boyle mutsuz sevgisiz bi insana donuşturdun. Düşünüyorum ama hiçbirine cevap bulamıyorum. Yaptığım uyguladığı. Hiçbir formül onun dışarıya olan bağlılığını değiştirmedi. Ben yıldım ama o yılmadı.. Daha çok yeni evliliğim. Aranızda yıllarca belkide benim yaşadığım sorunu yaşayanlar vardır. Tecrübelerinizi uyguladığınız çözümleri ve sonuçlarını bekliyorum.. Lütfen yardımcı olun, yorumlarınız benim tutunduğum son dal, son çare..
Ya siz anlatirken sanki kendi esimi görür gibi oldum. 3 yillik evliyim ve bir bebegim var. Duru ayni ama takilmiyorum ilk 2 sene cok agladim cok harap ettim kendimi. Sürekli evliligimi sorguladim. Git geller yasadim. Anlattiklarinin fazlasi var eksigi yok. Sonra sallamamaya basladim. Yani ben de kendime göre isler arkadaslar bulunca takmiyorum artik pek o da zaten eskisi kadar istekli degil. Sana tavsiyem cok üstünde durursan ters teper. Ben esimi seviyorum anladigim kadari ile sen de öyle. O yüzden biraz oluruna birakip kendinle ilgilenebilirsin. Evlendik diye hayatimizdaki tek insan esimiz degil ya. Arkadaslarimiz da olacak bizim de ayri bir hayatimiz özelimiz var sonucta. Eve geldigi zaman da firsat olursa cocugu uyutup film falan izliyoruz öyle yani

Evlendiğimiz hafta izinliyken her gün evin işleri için çıkıyodu sonra arkadaşlarına uğramayı da ihmal etmiyodu. Dedim ki haftasonu bi gün dışarı çık bi gün de bana ayır. İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yaptıramam ben ona bi taktiğim olsaydı da söyleseydim sana keşke. Onun dilinden en iyi sen anlarsın inatlaşmak ters teper mi mesela? Bi de önceki mesajına istinaden eşlerimiz bazı yönlerden benziyo. Zor bi durum içindesin gitme desen evde suratını asar oturur git desen evde sen kendini yersin. Gitme deyince de mi gidiyo?
Yazdıklarımdan belkide çok dırdırcı hergun dışarı çıkma diyen bi kadın olduğum gorunuyor ama kesinlikle oyle dğil. 7 aylık evliyim bir kere bile dışarı çıkıcam dediğinde çıkma demedim. Demem de. Yeri geldi suratımı asarak rahatsızlığımı belli etmeye çalıştım yeri geldi konuşmaya çalıştım ama olmadı. Evet dediğiniz gibi ben inada bindirdikçe konunun üzerinde durdukça o aynı şeyde ısrar ediyor. Benim ona hukmetmemi yada ben istemedim diye dışarı çıkmamayı kendine yediremiyor. Yani çıkmadığı zamanda ben istemediğim için çıkmadım diyor. Benim yüzümden çıkmamayı asla kabul etmiyor. Bazen çıkacağını anlayınca asıyorum suratımı oda çıkmıyor ama evdede hiç konuşmuyor bu sefer. Çıkması daha iyidir dedirtiyor yani. Yani gitme desem gitmez ama gitmediğine de pişman eder oyle diyim

Çocuk olunca hayatın çocuk olucak .Belkide yokluğunu sen hissetmicrksin.Umarım sana destek olur yoksa büyük boşluğa düşersin.Her gün kavga da edilmez. Ailesiyle konuşmayı denedinmi .Şikayet eder gibi değilde .Günde kaç saat gidio dışarı .
Dediğim gibi hergun çıkmıyor. Çıktığı zaman mesela 9 da çıktıysa 11 de en geç 11 buçukta geliyor. Eve geliyor bana çok çok ilgili davranıyorsa anlıyorum ki çıkmak isticek. Yani senin gönlünü yapıyorum sende dışarı çıkmama bişey deme demek istiyor bana. Şimdi bu akşam yine çıktı mesela. Bu sefer dukkandan direk çıktı eve geldimi evden çıkmak zor oluyor çünkü. Arıyor yemek yedin mi yemek alayım mı. Ben yine sinir krizlerine giriyorum. Kendine engel olamıyorum şuan bile istemsizce gozumden yaşlar akıyor. Benim bu kadar rahatsız olduğumu bile bile inatla beni buna alıştırmaya çalışıyor. Sende çık diceksinz belki onuda yaptım bişey demiyor ki çıktığım zaman, ona yeterki bişey demeyeyim. Off allahım bu nasıl içinden çıkılmaz nasıl berbat çaresiz bi durumdur ya :'(

Ya siz anlatirken sanki kendi esimi görür gibi oldum. 3 yillik evliyim ve bir bebegim var. Duru ayni ama takilmiyorum ilk 2 sene cok agladim cok harap ettim kendimi. Sürekli evliligimi sorguladim. Git geller yasadim. Anlattiklarinin fazlasi var eksigi yok. Sonra sallamamaya basladim. Yani ben de kendime göre isler arkadaslar bulunca takmiyorum artik pek o da zaten eskisi kadar istekli degil. Sana tavsiyem cok üstünde durursan ters teper. Ben esimi seviyorum anladigim kadari ile sen de öyle. O yüzden biraz oluruna birakip kendinle ilgilenebilirsin. Evlendik diye hayatimizdaki tek insan esimiz degil ya. Arkadaslarimiz da olacak bizim de ayri bir hayatimiz özelimiz var sonucta. Eve geldigi zaman da firsat olursa cocugu uyutup film falan izliyoruz öyle yani
Elimde değil :( gerçektn elimde değil. Etrafımda bi komşum yok. Akşamları oturmaya gelecek yada gidebileceğim bi arkadaşım yok. Benimde iki sene kendimi harap etmem mi gerekiyor. İki sene canımın yanması mı gerekiyor. Ben alışmak istemiyorum bu duruma o alışsın evine. Evinde vakit geçirmeyi oğrensin. Hergun mu çıkıyor senin eşin ? çıktığı zaman ne kadar duruyor ?

Back
X