Canım sen çıkınca çık gez nolacak fln diyomus ,oda fayda etmiyomus ya,sen en iyisi başka türlü şeyler dene derim.misal akşam yemek hazırla koy sofrayı ortaya, gec başka bir odaya otur yeme,ben yedim yada canım istemiyor de ama bi hafta yada 10 gün kadar hiç oturma sofraya,asla onunla yemek yeme. Tek başına yesin, ne kadar can sıkıcı bir durum olduğunu gorsün.yada onun hep evde olduğu günler ne zamanlarsa o günlere hep bir misafir ayarla. çevrende konu komsun yada arkadaşların fln topla eve,mısır cips film günü yapın kendini cok yormadan.ama hep o evdeyken evi doldur,gözüne batsın yani,ihmal et onu yemeğini bir gün hazırlama misal arkadaşlarla takıldık bugün yemek yok malesef canım hadi gir bı çorba bari pişir kendine fln de umursamadan.gece yorgunum canim uykum var de yada basim agriyor de esini reddet elini surdurme bi kac gun misal

ama asla bunları tavırlı bi sekilde yapma herşey normalmiş gibi yap. yada bir hafta boyunca evi hiç süpürüp silme pislik içinde oturun oda gozune batar illaki.yani bu tür şeylerle onun arkadaslariyla çıkmasının da ne kadar rahatsız edici olduğunu hatırlat. iste senin olduğun kadar rahatsızım gördün mü simdi anla biraz beni de.ihmal edilmek koyar adamciklara canım ihmal et bak nasıl aslan kesilir.sen böyle değildin noldu sana bilmem ne falan dediğinde, valla benim eski halime donmemi istiyorsan bana biraz kulak vermen gerek, istemediğim şeyler yapmaman lazım o zaman anlaşırız iste de

artık bunlarda olmazsa en iyisi bir bilenden yardım istemek olur kayinvaliden den fln