Hayır nasıl konuşacağımı bilemedimBu durumu patronla konuştunuz mu ? Yani rahatsız olduğunuzu dile getirdiniz mi ?
Diper arkadaşla birebir aynı işi yapmıyoruz ama öyle söyleyebilirE söyle dönüşümlü çalışacaktık neden hiç diğer arkadaş gelmiyor diye. Açıkça söylemezsen kimse yardımcı olmayacaktır çünkü, sırf sordun diye tepki alacağını da sanmam.
Aynı iş değilse problem ama madem bu işi yapan tek kişiysen ne diye dönüşümlü demişse. Öf bütün patronlar aynı ya.Diper arkadaşla birebir aynı işi yapmıyoruz ama öyle söyleyebilir
Sorun şu ki benim işim olmasa bile bahane bulup beni çağırıyor mesela pazartesi yapacak olduklarını yarın gel yap diyor Cumartesi içinAynı iş değilse problem ama madem bu işi yapan tek kişiysen ne diye dönüşümlü demişse. Öf bütün patronlar aynı ya.
Patronla nasıl anlaşıtinHayır nasıl konuşacağımı bilemedim
O zaman istifa et demesinden korkuyorum.Patronla nasıl anlaşıtin
Bu sekilde değil değil mi
Sor ona
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu de
Evliyim ... Patron bazen geliyorbekar mısınız ve ctesi patron da geliyor mu?
Evliyim ... Patron bazen geliyor
Ben savsaklamıyırum çalıştığımı da Görüyor diğer arkadaş genelde cumartesileri bahane buldukça patronda bana bahane buluyor . Işleri bitirmiş olsam dahi gel Cumartesi Şunları yap diyor yani hiç iş yokken iş yaratıyor Cumartesi evrakları düzenle diyor meselao zaman klasik bir herkes çalışsın kafasında patron
o zaman işleri hafta içi bitirmeyi deneseniz de cuma günü gidip bu hafta işim sarkmadı hallettim yarın diğer arkadaş gelsin deseniz? işler düzgün yürüdüğü müddetçe siz de savsaklamadığınızı gördükçe baskı yapmaz gibi geliyor.
Ben savsaklamıyırum çalıştığımı da Görüyor diğer arkadaş genelde cumartesileri bahane buldukça patronda bana bahane buluyor . Işleri bitirmiş olsam dahi gel Cumartesi Şunları yap diyor yani hiç iş yokken iş yaratıyor Cumartesi evrakları düzenle diyor mesela
Hahaha kız hay aklınla bin yaşa bende aynı senin gibi düşünmüştümbekar mısınız ve ctesi patron da geliyor mu?
Patron bu durumun farkında zaten birkaç kes arkadaşla da konuştu ama arkadaş çokta Oral'ı olmadıalla allaaaa diğer arkadaş çok zekiymiş topu sana atmış.
o halde bu işin çözümü büyük bir bahane bulmak bu cumartesi. mesela yakınım operasyon geçirecek vs gibi.
diğer arkadaş gitsin bikaç kez bi şekilde sağlayın bunu
ya da aslında en güzeli direkt patrona demek bunu ama bilemedim ters teper mi o kadar iş tecrübem yok diğer arkadaşlar ne diyecek merak ettim
Evliyim ... Öyle bşy değil yaniHahaha kız hay aklınla bin yaşa bende aynı senin gibi düşünmüştüm
Patron bu durumun farkında zaten birkaç kes arkadaşla da konuştu ama arkadaş çokta Oral'ı olmadı
Ha pardon canım ozaman.. ama patron diğer arkadaşı uyarmış ama o buna rağmen sallamamış.. demek ki sende haklı olarak bu rahatsızlığını kibar bi şekilde anlatsan sanada kötü bişey söylemez..Evliyim ... Öyle bşy değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?