- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki söyleyeceksin madem mesaini ödemiyor o zaman ben bu işi yetiştirmeye çalışayım yetişmezse diğer arkadaş yardımcı olur aikem artık uyarıda bulundu haftasonları evde istiyorlar de kurtul canım ne o öyle yaMerhaba arkadaşlar ,
Daha önce de konu açmıştım belki hatırlarsınız. Benim şöyle bir sorunum var. Küçük bir şirkette çalışıyorum Yanımda ben yaslarında bir bayan arkadaş var Cumartesi çalışma zorunluluğumuz yok çalışırsakta dönüşümlü çalışıyoruz. Yani patronla bu sekılde anlaştık iki Yıldır orada çalışıyorum . Ama artık beni patron her Cumartesi çağırıyor ve mesai ücretimi de vermiyor bunun yanında her hafta sonu gelmemi bekliyor birşey olsa daha pazartesiden bunu da Cumartesi yaparsın diyor bende kendimi gitmeye mecbur hissediyorum. Ama artık çok sıkıldım bı durumdan bayram arifesinde ben çalıştım yılbaşında ben çalıştım resmi tatillerde ben çalıştım ailemde bu durumdan şikayetçi onlarla program yapsalar dahil olamıyorum. Ne yapayım ? Işimden memnunum tek sıkıntı durum
İşte bende onu pek beceremiyorum uysal Olduğum için de bana yetiyor biraz gücüeee o zaman patron çok da otorite sahibi biri değil sözünü geçiremiyor, kim uysalsa ona yükleniyor, bu kötüymüş.
o halde siz de bi bahane atıp bu hafta işim yok diğer arkadaş gelsin olur mu benim de blabla işim var hem? dersiniz.
Ben çok uysal davrandığım için beni takacağını da pek sanmıyorum böyle de kendimi enayi gibi hissediyorumHa pardon canım ozaman.. ama patron diğer arkadaşı uyarmış ama o buna rağmen sallamamış.. demek ki sende haklı olarak bu rahatsızlığını kibar bi şekilde anlatsan sanada kötü bişey söylemez..
Neden derse ? Ne diyeceğim ?Gelemem demelisiniz.
O arkadaşla aynı işi yapmıyoruz benim işim farklı onunki farklıTabiki söyleyeceksin madem mesaini ödemiyor o zaman ben bu işi yetiştirmeye çalışayım yetişmezse diğer arkadaş yardımcı olur aikem artık uyarıda bulundu haftasonları evde istiyorlar de kurtul canım ne o öyle ya
Canım benim diğer kadın işi takmayıp işten kovulmuyorsa senin bu konuyu anlatmakla seni kovacak değil ya... öyle bişey yapacak olsa diğerini çoktan koyardı kapının önüne... yarında c.tesi zaten diğer kadın olmicak.. hazır o yokken hallet bu işi.. patronunla konuş...Ben çok uysal davrandığım için beni takacağını da pek sanmıyorum böyle de kendimi enayi gibi hissediyorum
Gerekirse mesai ücreti istemeyi düşünüyorum. Hemen hemen her Cumartesi geliyorum mesai ücretlerimi ödeyin diyebilirim olmazsaCanım benim diğer kadın işi takmayıp işten kovulmuyorsa senin bu konuyu anlatmakla seni kovacak değil ya... öyle bişey yapacak olsa diğerini çoktan koyardı kapının önüne... yarında c.tesi zaten diğer kadın olmicak.. hazır o yokken hallet bu işi.. patronunla konuş...
Senin yaptığın işi yapan başka bir eleman yok mu yaniO arkadaşla aynı işi yapmıyoruz benim işim farklı onunki farklı
Benim yaptığım işi başka yapan yok her seferinde zaten kimse gelmezken benim gelmem moralimi bozuyor beden ben Köle gibi sadece ben geliyorumSenin yaptığın işi yapan başka bir eleman yok mu yani
Ama aile iyi bahane bence onu öne sürün
Işim var plan yaptım mesai saatlerim içerisinde yapabilirim diyebilirsinuz ne yapacaginuz onu ilgilendirmez kiNeden derse ? Ne diyeceğim ?
Sorar ama yüne de sormayı seven biriIşim var plan yaptım mesai saatlerim içerisinde yapabilirim diyebilirsinuz ne yapacaginuz onu ilgilendirmez ki
Eee canım madem soruyor sende evet işim var de dinlenmek istiyorum ailemle pikniğe gidecez bi sonraki hafta arkadaşlarıma söz verdim de :))) yada madem soruyor c.tesileri tatil hakkımı kullanmak istiyorum de...Sorar ama yüne de sormayı seven biri
Aynen canım ya mesai ücretini iste yada eşin gitsin konuşsun oda olabilir madem sen çekiniyorsun...Gerekirse mesai ücreti istemeyi düşünüyorum. Hemen hemen her Cumartesi geliyorum mesai ücretlerimi ödeyin diyebilirim olmazsa
Şunları Şunları yapta öyle gidersin diyor devamlı iş çıkarıyor kendimi artık enayi gibi hissediyorumEee canım madem soruyor sende evet işim var de dinlenmek istiyorum ailemle pikniğe gidecez bi sonraki hafta arkadaşlarıma söz verdim de :))) yada madem soruyor c.tesileri tatil hakkımı kullanmak istiyorum de...
Ben çekiniyorum ama eşimi de Yanımda Sözcü gibi konuşturmak istemiyorum kendi konuşamıyor Kocasını çağırmış demesinler diyeAynen canım ya mesai ücretini iste yada eşin gitsin konuşsun oda olabilir madem sen çekiniyorsun...
Hmm ozaman direkt olarak konuşmalısın senin hayır diyemedigini biliyor.. bilerek yapıyor bi kerede hayır de görsün gününüŞunları Şunları yapta öyle gidersin diyor devamlı iş çıkarıyor kendimi artık enayi gibi hissediyorum