Artık Çok Geç

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nur cuğum beni ziyadesiyle üzdü şu anki ruh halin. ama emin olki bunlar geçecektir sen kendini sağlam tut ve hayata asıl.ben öle yaptım vede yapıyorum.iiikide yapmışım hata sarılmakla diyorum şimdi.lütfen birazdaha güçlü ol olurmu

Yorulduğumu hissediyorum. Hem bedenen hem ruhen. Şimdi diyeceksiniz ki kızım daha yaşın 20 daha ne gördün ki ne yoruldun???? Haklısınız ama bu elimde değil ki

Herşeyin kolayına kaçıyorum. İsyan etmek hiçbişeyi değiştirmiyor. İsyan etmek, kaçmak en kolayı. Ve ben hep kolay olanın peşindeyim. Korktuğum için kaçıyorum belki de. Herşeyden kaçmayı çözüm olarak görüyorum. Ama ne kadar kaçarsam kaçayım ben ben'yken hiç bir zaman çözüme ulaşamıycam. Kendimden kaçmam gerek sanırım en kolayı bu. Ama bunu yapmak herşeyden daha zor...........

Canım hayatın bana öğrettiği en önemli şey kendinden asla kaçamayacağın.Zayıflıkların, korkuların, zaafların mutlaka sen onları ne kadar ötelesende içe,derinliklerine doğru mutlaka karşına çıkıyor.Onlarla hesaplaşmadan seni rahat bırakmıyorlar. En iyisi kendini tanımak, sınırlarını bilmek, zayıflıklarını ya da güçlü noktalarını açığa çıkarmak. Kendinle barışık olmak için tanımak zorundasın en zor kişiyi..yani kendini...Sevgiyle kal..

Kelimelerim tükendi artık. Şimdi sadece bekleme zamanı. NEyi neden beklediğimi bilmeden bekleme.... Bir süre kendimle bile konuşmama kararı aldım. İyice bişeler yerli yerine oturuncaya kadar bekleme. Ama bu arada şunu da unutmamanızı istiyorum. Ben şımarık ya da dikkat çekmeye çalışan biri değilim. Sadece aklım karışık ve ben den başka insanların hayata bakış açılarını araştırmaya çalışıyorum. Bu bilmediğiniz bişe hakkında fikir almak gibi bişe. Ama sanıyorum bu hata. İnsanlar bunu konuşmaktan bile korkuyorlar. Azıcık sorgulamaya başlasan daha çok üzüleceğin şeylerle karşılaşıyorsun. Şimdilik hoşçakalın. Sizden biri olduğumu hissettiğimde tekrar aranıza dönerim. Ama şuan ben buraya ait değilim. Yaptığınız bütün muhabbetlere, bütün konuşmalara ve bütün yazılanlara kendimi yabancı hissediyorum. Hoşçakalın ve kendinize iyi bakın. Denedim sizler gibi olmayı ama başaramadım sanıyorum hiç te başamıycammmmmmmm............

hepiniz haklısınız. HAksız olan benim. Laftan anlamayan, at gözlükleriyle dolaşan benim. Hoşçakalın. Hepinizden özür dilerim. Kendize iyi bakın.

Evet bu yazının üzerinden aylar geçmiş. Aylardır değişen bişe var mı?????? Dönem dönem mutlu olmuş olsam da şuan yine aynı noktadayım. Nasıl oluyor anlam veremiyorum artık. Tek bildiğim büyük bir boşluğun içinde boğulmaya devam ettiğim. Denediğim hiçbirşey işe yaramıyor. Sizlerle gülüp eğleniyorum burada. Ama kendi içimde kayboluyorum. KEndi kendime yaptığım savaşta yeniliyorum. Bunca çabadan sonra yine bu cümleleri kurduğum için çok üzgünüm. Ama şuan yine başladığım noktaya dönmüş durumdayım

sakın öle bi delilik yapma asla seni allah affetmez neden sen kendine güvenmiyonmu sen akkıllı ve zeki bir kızsın sakın kendine gelllllll

son yazından sonra birşeyler değiştimi nur ben uzun süredir yoktum biliyorsun .senin içinde bulunduğun ruh halini birçoğumuz yada şöyle diyeyim ben yaşadım.sen hassas bir kızsın .kırılgan ve duygusal.unutma zarar verdiğin sadece kendinsin.o yüzden bu dönemi mümkün olduğunca az yara alarak atlatmalısın.sevgiyle

son yazından sonra birşeyler değiştimi nur ben uzun süredir yoktum biliyorsun .senin içinde bulunduğun ruh halini birçoğumuz yada şöyle diyeyim ben yaşadım.sen hassas bir kızsın .kırılgan ve duygusal.unutma zarar verdiğin sadece kendinsin.o yüzden bu dönemi mümkün olduğunca az yara alarak atlatmalısın.sevgiyle

Evet burtayım değişen çok şey oldu. Sanırım artık büyüyorum. Ve sanırım akıllanıyorum da.:utangac::utangac::utangac::utangac:

İnşallah herşey yoluna giricek. Bir yapboz gibi yavaş yavaş parçalar yerine oturyor bakalım neler olucak bunu sadece zaman göstericekCADIARZUyerimsenibensengözlerimebaksanab

Nur mesaji yeni okudum ve okudukca bogazima yumruk tikandi ama son mesajin beni cok sevindirdi acikcasi, seni kutlarim, aslinda sen cesurca senin durumunu anlatmisin dusun neler yasaniyor, her evde bir tencere kayniyor ama hepsinde baska sey kayniyor, o yuzden hayatta uzulen cikmazda oldugunu dusunen tek kisi sen degilsin bunu unutma birtanem, sevgilerimle

Kendinden Asla Taviz Verme Vede Hayata Simsiki Tutunki üstünden Gelip Gecmesinler Kendinden Daima Emin Adimlarla Yuru En önemlisi Kendini Sev Bu Cani Sana Allah Verdi Sükrettttttt.....

Sakin Keske Deme Tmm Mi Olumude Dusunme Düsündükce Cikmaz Yollarla Karsilasirsin Bunu Unutma

nur burdaymışın güselim nasılsın şimdi ?

Evet burdayım. Teşekkür ederim çok daha iyiyim. Tanıyanlşar buna şahitler zaten. Yine o kuyulara düşmüyor değilim. Ama artık çok sağlam merdivenlerim var. Düşsem de kalkmayı öğrendimmm..yerimseniben

Şöyle içimden kocaman bi vayyy beee geçti

Nerden nereye gelmişim. 3 sene önce bu zamanlarda aklım başımda değilmiş. Deli bir rüzgar gibi ordan oraya çarpıyormuşum.

Öncelikle yönetime bu yazıyı silmedikleri için teşekkür ediyorum. Umarım uzun zaman da silinmez.

O zaman hepiniz ileride herşey farklı olucak diyordunuz ve ben hiçbirinize inanmıyordum. Bu gün bakıyorum kendime değil intiharı denemek aklımdan bile geçirmiyorum.

Her insan değişik süreçler yaşıyor ama ağır ama hafif bir şekilde bu süreçlerden küçük hatıralar kalıyo. Kolumdaki küçücük iz gibi. Görünmüyo bile ama ben görüyorum onu. O hep duruyo orda ve bana yaptığım hatayı hatırlatıyo. Bazen utanıyorum görünce onu. Diyorum ne salakmışım. .saklamaya çalışıyorum halbuki kimse görmüyo onu zaten :)))

3 yıl sonra şimdi hayata bakışım çok farklı. Mutlu ve umutlu bakmayı öğrendim. Çok şey öğrendim aslında.

İlginç bişe aslında. İnsan durmadan kendini yeniliyor. Bişeler yaşadıkça gördükçe yada sadece dışardan bişeleri izledikçe değişiyo. Ölüme kafa tutan ben bugün ölümden korkuyorum. Tuhaf bi durum gerçekten :uhm::uhm::uhm:​

senın adına sevındım umarım hep mutlu olursun ben mesajını daha yenı okudum hayat sana hep mutluluk getırsın canım benım.

Son düzenleme:
Back