Canım,asıl suç sende.Niye bu kadar müdahale etmelerine,hayatına müdahale etmelerine izin veriyorsun ki?Sen onların gelini olabilirsin ama kölesi değil!Bi kere niye gelip senin balkonuna halıyı sermek istiyor?İnsanlık hali balkonun temiz olmayabilir.Sonrada kızıp gidiyor,ne güzel.Eşinle konuş,gerçekten okurken ben sıkıldım.Ezdirme kendini,araya mesafe koy.Gerekirse kötü ol,iyi oldunda iyilikten anladılar mı hayır.Aslında herşey eş de bitiyor ama insanları değiştiremiyorsun malesef.
tatlım böyle durumlarda hiç iyi olmayacaksın kötü olacaksın, onlara göre senden iyisi olmaz bu dünyada... bu zamana kadar iyilik yaptın sustunda noldu, Allah aşkına bırakın artık şu işleri ya kimseye kendinizi ezdirmeyin, bak kendini ezdirmeyen adamı nasıl seviyolar nasıl hayatlarının merkezine oturtuyolar, sende öle olacaksın... öncelikle eltinin sen işteyken senin evine girip, kendi evinin eksiklerini alması çok çirkin bişey, senin evinin anahtarı yokmu? eğer anahtarın ondaysa 'yenge benim anahtarım koybolmuş sen şu bizim evin anahtarı versene' de böylece giremez evine, ohh be bedava orda benim evimin eksiklerini karşılayacak herşey var, yok öle yağma kimse kusura bakmasın....bu kaynanaları da hiç anlamamışımdır zaten gelinleriyle dertleri neyse herşeye küssün alınsın, öff içim şişti ya... kocanda ayrı bişey zaten ona hiç girmeyeyim, bu evliliklerde kocanın arkanda durması şart, herşey kocada biter, madem koca madem namus bekçisi adam gibi yapacak işini, öyle kaçmayla kendi aranızda çözün demeyle olmuyo bu işler. lafa gelince ben senin kocanım demeyi çoooook iyi biliyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?