bu arada kızlar kaç yaşındasınız ev hanımımısınız çalışıyomusunuz
sadece bebişlerden konuşmayalım ayol kendimi anlatalım azcık
ayyyy inşallahh pazartesiye kadar beklicem ya bişe sorucam peki pazrtesi gittiğimde doktor vajinal muayne yaparmı yoksa direk testmi ister biliomusunuz kızlar ona göre hazrlk yapcam :)
Merhaba canım, ben hamileyim ve ilk defa gittiğimde doktora evde idrar testi yaptığımı ve 2. çizginin silik olduğunu söyledim.Adet tarihimi sordu.12 gün geçmişti.Ultrason ile alttan baktı.Eğer keseyi görürsek hamilesindir dedi ve keseyi gördükRabbim isteyen herkese hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
Merhaba canım, ben hamileyim ve ilk defa gittiğimde doktora evde idrar testi yaptığımı ve 2. çizginin silik olduğunu söyledim.Adet tarihimi sordu.12 gün geçmişti.Ultrason ile alttan baktı.Eğer keseyi görürsek hamilesindir dedi ve keseyi gördükRabbim isteyen herkese hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
kızlarr günaydınn bugunn nasılsınız??
Günaydın canım...
Beni kaldır çöpe at o dereceyim yani istesemde bugün kan testi yaptıramazmışım
kırmızıları gördüümmm
Neyse yılmak çok cenabı haktan ümit kesilmez
çalışmalara devam bunun haziranı var
Sen nasılsın sizler nasılsınız şekerleerrrr
merhabaa bende aranıza katılayım...
bizde bu ay ilk denedik 2 yıllık evliyim..Fakat hormon testimde ploraktin yüksek çıktı..şimdi dostinex kullanıyorum yani bu ay için pek umudum yok diğer aylara kaldı inşallah ki işim gereği bu ay ya da önümüzdeki 2 aya olması lazım olmazsa seneye ertelicem gibi ..
birde yara var çok ileri seviyede değil fitil ve merhem verdi doktor onlarıda uyguluyorum...yara gebeliğe engel değilmiş fakat ploraktin malesef engel olacak büyük ihtimalle..olsun kısmet artık moralimi yüksek tutuyorum çünkü bu hormon psikolojik biraz,stresi sevmiyor..
İsteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?