• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık bizlerde anne olmaya karar verdik. :))))

ayyyy inşallahh pazartesiye kadar beklicem ya bişe sorucam peki pazrtesi gittiğimde doktor vajinal muayne yaparmı yoksa direk testmi ister biliomusunuz kızlar ona göre hazrlk yapcam :)

Merhaba canım, ben hamileyim ve ilk defa gittiğimde doktora evde idrar testi yaptığımı ve 2. çizginin silik olduğunu söyledim.Adet tarihimi sordu.12 gün geçmişti.Ultrason ile alttan baktı.Eğer keseyi görürsek hamilesindir dedi ve keseyi gördük :16: Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin inş...:16::16:

Merhaba canım, ben hamileyim ve ilk defa gittiğimde doktora evde idrar testi yaptığımı ve 2. çizginin silik olduğunu söyledim.Adet tarihimi sordu.12 gün geçmişti.Ultrason ile alttan baktı.Eğer keseyi görürsek hamilesindir dedi ve keseyi gördük :16: Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte , hayırlı evlatlar nasip etsin inş...:16::16:

defne cokkk teskkr ederm gercektenn ozamn bende öle hazrlklı gdmm iinşşş bndede o keseden görür :D peki tahlil fln yapmadmı gerek duymadmıı ama bu arada ben ewde 9 gn gecmişti idrar testi yapmştm tek çizgi cıkmştı

ben 2 yıllık evliyim seneye yaz gibi bebiş için çalışmalara başlayalım diyoruz. benim kan değerlerim biraz düşüktü o yüzden bir kaç ay sonra doktora gideyim diyorum tedavi gerekirse seneye yaza kadar herşey hazır olur diyorum. bir de mutlaka diş muayenesi yaptırın diolar ne zaman ön kontrol yaptırmak lazım bir fikriniz var mı?

defne cokkk teskkr ederm gercektenn ozamn bende öle hazrlklı gdmm iinşşş bndede o keseden görür :D peki tahlil fln yapmadmı gerek duymadmıı ama bu arada ben ewde 9 gn gecmişti idrar testi yapmştm tek çizgi cıkmştı

kızlarr günaydınn bugunn nasılsınız??

Günaydın canım...
Beni kaldır çöpe at o dereceyim yani istesemde bugün kan testi yaptıramazmışım
kırmızıları gördüümmm :43::43::43:

Neyse yılmak çok cenabı haktan ümit kesilmez
çalışmalara devam bunun haziranı var :72:
Sen nasılsın sizler nasılsınız şekerleerrrr :nazar:

günaydın günaydın günaydın..benim kırmızılar sinyal verdi yine oooooooffffffff gelmesin diye dua ediyorum artık ya...isteyen herkese gelsin bebişler

günaydıııııııın hanımlar ve güle güle iş vakti geldi kendinize iyi bakınnn havalr güzel sakın moral bozmayın enerjiniz yüksek tutun:)))))))))))))))))))))))

Günaydın canım...
Beni kaldır çöpe at o dereceyim yani istesemde bugün kan testi yaptıramazmışım
kırmızıları gördüümmm :43::43::43:

Neyse yılmak çok cenabı haktan ümit kesilmez
çalışmalara devam bunun haziranı var :72:
Sen nasılsın sizler nasılsınız şekerleerrrr :nazar:

Yazelcim selam canım hoşgeldin..
senin için hayırlısı neyse o olsun..düşünme üzülme takmamaya çalış..
bunun haziranı var temmuzu var..
kötünün kötüsü var canım bunları düşün..ama hiç bi zaman umutsuz olma..
hiçbirimiz olmayalım umutsuz..

merhabaa bende aranıza katılayım...

bizde bu ay ilk denedik 2 yıllık evliyim..Fakat hormon testimde ploraktin yüksek çıktı..şimdi dostinex kullanıyorum yani bu ay için pek umudum yok diğer aylara kaldı inşallah ki işim gereği bu ay ya da önümüzdeki 2 aya olması lazım olmazsa seneye ertelicem gibi ..

birde yara var çok ileri seviyede değil fitil ve merhem verdi doktor onlarıda uyguluyorum...yara gebeliğe engel değilmiş fakat ploraktin malesef engel olacak büyük ihtimalle..olsun kısmet artık moralimi yüksek tutuyorum çünkü bu hormon psikolojik biraz,stresi sevmiyor..

İsteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşsun inşallah..:emir_bebek:

günaydın hanımlar hiç sesiniz çıkmıyor yahuuuuuu.
haftasonu yoğundum 19 mayıs kutlamaları içinn görevliydim öğrencilrin yanında durdum:))ve regl tarihim 2 gün geçti ama bu ay hamile kalmasam iyi olacak ilaç kullanıyorum ve kist var zaten bu durumda hamiş kalma ihtimalimde yoktur değil mi?????

Günaydın kızlar..

İyi bir hafta diliyorum hepimiz için .. ben gelemedim kimseler uğramamış hafta sonu ?

yaaa bende çok istiyorum :21:
bu ay ilacı bırakmayı düşünüyordum temmuzdada çalışmalara başlamayı ama daha gecikecek sanırım
Eşimin işleri çok yoğun ben bu duyguları onunla birlikte yaşamak istiyorum :4:
o işinden dolayı stresli olunca ben daha çok stres yapıyorum o nedenle bebişede zarar vermek istemiyorum:18:
Bakalım hayırlısı
bir bakmışsınız Hamileyim diye müjde vermeye gelmişim :))) :52:

merhabaa bende aranıza katılayım...

bizde bu ay ilk denedik 2 yıllık evliyim..Fakat hormon testimde ploraktin yüksek çıktı..şimdi dostinex kullanıyorum yani bu ay için pek umudum yok diğer aylara kaldı inşallah ki işim gereği bu ay ya da önümüzdeki 2 aya olması lazım olmazsa seneye ertelicem gibi ..

birde yara var çok ileri seviyede değil fitil ve merhem verdi doktor onlarıda uyguluyorum...yara gebeliğe engel değilmiş fakat ploraktin malesef engel olacak büyük ihtimalle..olsun kısmet artık moralimi yüksek tutuyorum çünkü bu hormon psikolojik biraz,stresi sevmiyor..

İsteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşsun inşallah..:emir_bebek:

kendi yazımdan alıntı etmek istedim çünkü bugün keseyi gördük :):nazar: inşallah kalp atışını görmek,duymakta nasip olur..
kafanıza hiç takmayın ploraktinim yüksekken gebelik oluşabildi..dostinex inde hiç bir sakıncası yok demek ki şimdi kullanmayı bıraktım tabiki...inşallah hepimiz sağlıklı bebişler alırız kucağımıza..

Back