tamam canım merak ettim
yani 15 gün için bişey dememeleri de tuhaf geldi ama beklediklerine göre vardır bir bildikleri
geç döllenme olabiliyormuş bazen belki geç amam güzel haberler alırsınız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım merak ettim
yani 15 gün için bişey dememeleri de tuhaf geldi ama beklediklerine göre vardır bir bildikleri
Tatlım dediğim gibi evet düzenliyse şimdilik gerek görmeyecektir testleri. Çünkü bende 2. bebeğimi düşündüğümde genel kontrole gittim vajinal muayene yaptı adetlerimde düzenliydi teste gerek görmedi ancak 4 ay kadar deneyip olmayınca ve bu esnada benim adetler bir anda düzensizleşince hormon testlerine bakıldı ve prolaktin yani süt hormonum yüksek çıktı bu durum adeti düzensizleştirir gebeliği engellermiş. bi adıda stres hormonu . Ben fazla stres yaptım sanırım birde bunda yaşımın büyük payı var.zamanla yarışır gibi hissediyorum kendimi, neyseki basit bir tedaviyle normale döndü seviyeler. şimdi ise bir kaç günlük gecikme yaşıyorum. Rabbim hepimizn hakkında hayırlısını versin. Bu arada korkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur muayanen. Anaaammmm amma yazmışım haaa
geç döllenme olabiliyormuş bazen belki geç amam güzel haberler alırsınız..
Ben geldim kızlar sonucu aldığım gibi eve geldim, dr un yanına bile ugramadım.gerek yoktu çünkü kocaman bir negatif yazıyordu
yarın kandada baktırıp aynı duyguyu yaşamamak için pazartesiye kadar beklemeye karar verdim.
hayırlısı artık.
ayyyy inşallahh pazartesiye kadar beklicem ya bişe sorucam peki pazrtesi gittiğimde doktor vajinal muayne yaparmı yoksa direk testmi ister biliomusunuz kızlar ona göre hazrlk yapcam :)
:):):) ben bu soruya cevap verebilecek en son kişiyim sanırım.. Geçen hafta arkadaşımın başına geldi geç döllenme umarım seninde öyledir.. onlarda biraz panik yaptılar ama keseyi gördüler sonunda.. hayırlısını diliyorum hepimiz için..
aslında bende bu ay adet olabilirsem eğer doktora gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden bende korkuyorum yaa ((
hala belirti yokmu bebişim
kızlarrr hadi kafamızı dağıtalım..
akşam ne yemek yapcaz eşlerimize..
kızlarrr hadi kafamızı dağıtalım..
akşam ne yemek yapcaz eşlerimize..
kasıklarımda biraz ağrı var katinam ama olucak mı bilmiyorum
dün akşamda böyle oldu ama sonunda bşey olmadı gene
kasık ağrıları belirtiler arasına (yine arkadaşlardan biliyorum) batma şeklinde ama .. birde bulantı tabi.. döllenmeyi farkeden vücut beta hcg hormonu salgıladığı için bu hormon mide bulantısı yapıyormuş.. Hatta testlerde de bu hormona bakarlar ya.. batma ve bulantı ilk dikkat edeceklerimiz yanii.
bu arada kızlar kaç yaşındasınız ev hanımımısınız çalışıyomusunuz
sadece bebişlerden konuşmayalım ayol kendimi anlatalım azcık
valla çok belirgin bulantı yok bende
ama bir haftadır ara ara başım dönüyo o zaman bulanıyo biraz onun dışında bulanmıyo midem
28 yasındayım çalışıyorum..
kasık ağrıları belirtiler arasına (yine arkadaşlardan biliyorum) batma şeklinde ama .. birde bulantı tabi.. döllenmeyi farkeden vücut beta hcg hormonu salgıladığı için bu hormon mide bulantısı yapıyormuş.. Hatta testlerde de bu hormona bakarlar ya.. batma ve bulantı ilk dikkat edeceklerimiz yanii.
Bekleyip göreceğiz sanırım ..
26 yaşındayım çalışıyorum ve aranıza katıldığım için çok mutluyum ,, topikteki tüm arkadaşlara başarılar dilerim
elif'cim öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun
öncesinde tedavi olman daha güzel bence canım, hamilelikte kötü süprizlerle karşılaşmazsın
çok yakın bir arkadaşım miyomları yüzünden bebeğini kaybetti maalesef
o nedenle sakın üzme kendini
sağlıkla olsun varsın geç olsun
merhaba elifciğim..
cinsi neymiş onuda söyledimi..boyutu falan..
her kist gebeliğe engel değil diye düşünüyorum..
ben olsam başlardım çalışmalara..
yinede yanıltmayayım..ama her kafadan bi ses çıkıyo doktorlarda.. :S