artık bizlerde anne olmaya karar verdik. :))))

iyi etmişsin :) bu fikir alışverişi beni rahatlatıyor.. pazartesiye randevu aldım bu arada bende.. umarım güzel şeyler yazabilirim o günle ilgili..

geç döllenme olabiliyormuş bazen belki geç amam güzel haberler alırsınız..

ayyyy inşallahh pazartesiye kadar beklicem ya bişe sorucam peki pazrtesi gittiğimde doktor vajinal muayne yaparmı yoksa direk testmi ister biliomusunuz kızlar ona göre hazrlk yapcam :)

hayırlısı olsun üzme kendini

ayyyy inşallahh pazartesiye kadar beklicem ya bişe sorucam peki pazrtesi gittiğimde doktor vajinal muayne yaparmı yoksa direk testmi ister biliomusunuz kızlar ona göre hazrlk yapcam :)

:):):) ben bu soruya cevap verebilecek en son kişiyim sanırım.. Geçen hafta arkadaşımın başına geldi geç döllenme umarım seninde öyledir.. onlarda biraz panik yaptılar ama keseyi gördüler sonunda.. hayırlısını diliyorum hepimiz için..

aminnn canmmm bakalm benden ne cıkıcak :)

bu arada kızlar kaç yaşındasınız ev hanımımısınız çalışıyomusunuz
sadece bebişlerden konuşmayalım ayol kendimi anlatalım azcık

kasıklarımda biraz ağrı var katinam ama olucak mı bilmiyorum
dün akşamda böyle oldu ama sonunda bşey olmadı gene

kasık ağrıları belirtiler arasına (yine arkadaşlardan biliyorum) batma şeklinde ama .. birde bulantı tabi.. döllenmeyi farkeden vücut beta hcg hormonu salgıladığı için bu hormon mide bulantısı yapıyormuş.. Hatta testlerde de bu hormona bakarlar ya.. batma ve bulantı ilk dikkat edeceklerimiz yanii.

valla çok belirgin bulantı yok bende
ama bir haftadır ara ara başım dönüyo o zaman bulanıyo biraz onun dışında bulanmıyo midem

valla çok belirgin bulantı yok bende
ama bir haftadır ara ara başım dönüyo o zaman bulanıyo biraz onun dışında bulanmıyo midem

28 yasındayım çalışıyorum..

Bekleyip göreceğiz sanırım ..

26 yaşındayım çalışıyorum ve aranıza katıldığım için çok mutluyum ,, topikteki tüm arkadaşlara başarılar dilerim

Bekleyip göreceğiz sanırım ..

26 yaşındayım çalışıyorum ve aranıza katıldığım için çok mutluyum ,, topikteki tüm arkadaşlara başarılar dilerim

bende 27 yaşındayım çalışıyorum
benede başarılar dilerim tüm arkadaşlara :))))

teşekkür ederim:)kendimi çok hazırlamışım galiba herhangi bir sorun çıkmayacağına umarım bu ay gerçektenson olur ve tekrar fitil, ilaç kullanmak zorundakalmam(ailemde kimse sorun yaşamadan hamile kaldığı için ben de hemn olur zannettim sanırım:))gerçi ilk defa bu ay düşünmeye başlayacaktık zaten çalışıyorum ve bu aylar benim için önemliydi sonrasında izin kullanabilmem açısından ama en önemlisi bebeğimin sağlıklı olarak dünyaya gelmesi o yüzden sıkmıyorum canımı:)

merhaba katinamm
herhangi bir şey söylmedi
içi boş zaten henüz dedi(ne demekse artık)
fitilleri kullanayım ya geçer inşaallah birkaç kişiyle konuştsm (doktor değil:))hamileleğin kisti ortadan kaldırdığı ve bazı doktorların hamileliği tavsiye ettiğini söylediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…