merhaba arkadaşlar biz de bebek düşünmeye başladık ama iki aydır rahimde iltihap vardı ve fitil,iğne filan kullandım bugün tekrar doktora gittim geçmiştir ve artık değerlerime baktırıp folik asit içmeye başlayım diye amaaaaa aksine bir de kist oluşmuş((doktor önce onun tedavisini yapalım sonra bebek dedi (
Ben geldim kızlar sonucu aldığım gibi eve geldim, dr un yanına bile ugramadım.gerek yoktu çünkü kocaman bir negatif yazıyordu
yarın kandada baktırıp aynı duyguyu yaşamamak için pazartesiye kadar beklemeye karar verdim.
hayırlısı artık.
Ben geldim kızlar sonucu aldığım gibi eve geldim, dr un yanına bile ugramadım.gerek yoktu çünkü kocaman bir negatif yazıyordu
yarın kandada baktırıp aynı duyguyu yaşamamak için pazartesiye kadar beklemeye karar verdim.
hayırlısı artık.
ayyy inşallah hamileyimdir değilsini duymak çok üzücek beni değilsem idrar testi bile negatif olunca cok üzüldm zaten normalde aslla adetim geçmez düzenlidir ve tam 7 gün sürer. ilk defa bu durumu yaşıorum psikoljkmi die korkuyorum ilk kan testimde sonuç 1.20 çıktı bu ne oluo biliomsnz
Merhaba arkadaşlar;
Bende yeni yeni bu fikre ısınıyorum.. sanırım ya bu ay yada haziranda korunmayı bırakacağız. Şimdi önümüzdeki hafta doktora gideceğim genel bir kontrol için ve bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim.. Sizden ricam bu şekilde doktora gideniniz varsa yazabilirmi neler istiyorlar test vs. yada vajinal muayene mi yapıyorlar yoksa ultrason ilemi ? korkuyorum sanırım..
kızlar kimse gitmedimi doktora
kızlar kimse gitmedimi doktora
asyy merhaba canım..
ben doktora gittim ama devlete..
gebelik öncesi için hangi testleri yapmam gerekiyo dedim o belirledi testleri kan verdim sadece..
hee özele gitseydim belki muayenede yapardı ama devlet yapmadı..
merhaba canım. İnş en kısa zamanda hamiş haberini alırız. Soruna gelince genel muayaneyi vajinal yapar. Bebek düşündüğün için her hangi bir enfeksiyon olup olmadığını anlamak ister. testlere gelince eğer düzenli adet görüyorsan buna gerek gördüğünü sanmıyorum.
nilepin adet gecikmen için ne diyor peki doktorlar
bekle mi diyorlar yoksa ilaç kullanmanı mı istediler?
tatlım inş hamilesindir ama kan testini ne zaman yaptırdın.seni üzmek istemem ama bu değer kanda gebelik olmadığını gösteren bir değer yani yeterli bir değer değil. ama döllenme çok yeni ise yani bir kaç günlük ise onu bilemem belki zamanla yükseliyordur
neda ben daha önce böyle bir gecikme yaşamadım 1 gün bile gecikmez adetim düzenlidir pazartesi gidicem doktora eğer hamiş diilsem neden adetim gecikti diye sorucam doktorun sölediklerini gelince sana yazarım
benim doktorum üstten muayene etti
hemogram istedi
hormon testi yaptı birde prolaktin değerlerine baktı
göğüs ultrasonu istedi
demir oranım kötüydü diğer herşey çok şükür iyiydi
6 ay çiftlerin adetin 8 - 16 günleri arasında düzenli ilişkiye girmelerini istiyoruz olmazsa bu sefer daha derin testler uyguluyoruz demişti
teşekkür ederim tüm yazdıklarınız için.. reglim düzenli gün şaşmaz folic asitte alıyorum 2 aydır.. acaba gitmesemmi dedim ama problemi olan arkadaşlarda var gebeliği erteleyen kararsız kaldım.. hiç böyle şeylere kapalı bir yapıda değilim ama vajinal muayene fikrini sevmiyorum hiç.. neyse ilk haberi kim verecek bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?