artık bizlerde anne olmaya karar verdik. :))))

merhaba arkadaşlar biz de bebek düşünmeye başladık ama iki aydır rahimde iltihap vardı ve fitil,iğne filan kullandım bugün tekrar doktora gittim geçmiştir ve artık değerlerime baktırıp folik asit içmeye başlayım diye amaaaaa aksine bir de kist oluşmuş((doktor önce onun tedavisini yapalım sonra bebek dedi(

elif'cim öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun
öncesinde tedavi olman daha güzel bence canım, hamilelikte kötü süprizlerle karşılaşmazsın
çok yakın bir arkadaşım miyomları yüzünden bebeğini kaybetti maalesef
o nedenle sakın üzme kendini
sağlıkla olsun varsın geç olsun

Ben geldim kızlar sonucu aldığım gibi eve geldim, dr un yanına bile ugramadım.gerek yoktu çünkü kocaman bir negatif yazıyordu
yarın kandada baktırıp aynı duyguyu yaşamamak için pazartesiye kadar beklemeye karar verdim.
hayırlısı artık.

merhaba elifciğim..
cinsi neymiş onuda söyledimi..boyutu falan..
her kist gebeliğe engel değil diye düşünüyorum..
ben olsam başlardım çalışmalara..
yinede yanıltmayayım..ama her kafadan bi ses çıkıyo doktorlarda.. :S

canım hayırlısı olsun..üzmicez kendimizi
ama bencede p.tesiye kadr bekle bakalım nolucak..

yazel bencede bekle canım, hormonel olabilir
moralini bozma

özel hastaneye mi gitmiştin?

tatlım inş hamilesindir ama kan testini ne zaman yaptırdın.seni üzmek istemem ama bu değer kanda gebelik olmadığını gösteren bir değer yani yeterli bir değer değil. ama döllenme çok yeni ise yani bir kaç günlük ise onu bilemem belki zamanla yükseliyordur

Merhaba arkadaşlar;

Bende yeni yeni bu fikre ısınıyorum.. sanırım ya bu ay yada haziranda korunmayı bırakacağız. Şimdi önümüzdeki hafta doktora gideceğim genel bir kontrol için ve bebek düşündüğümüzü söyleyeceğim.. Sizden ricam bu şekilde doktora gideniniz varsa yazabilirmi neler istiyorlar test vs. yada vajinal muayene mi yapıyorlar yoksa ultrason ilemi ? korkuyorum sanırım..

kızlar kimse gitmedimi doktora

kızlar kimse gitmedimi doktora

merhaba canım. İnş en kısa zamanda hamiş haberini alırız. Soruna gelince genel muayaneyi vajinal yapar. Bebek düşündüğün için her hangi bir enfeksiyon olup olmadığını anlamak ister. testlere gelince eğer düzenli adet görüyorsan buna gerek gördüğünü sanmıyorum.

asyy merhaba canım..
ben doktora gittim ama devlete..
gebelik öncesi için hangi testleri yapmam gerekiyo dedim o belirledi testleri kan verdim sadece..
hee özele gitseydim belki muayenede yapardı ama devlet yapmadı..

teşekkür ederim tüm yazdıklarınız için.. reglim düzenli gün şaşmaz folic asitte alıyorum 2 aydır.. acaba gitmesemmi dedim ama problemi olan arkadaşlarda var gebeliği erteleyen kararsız kaldım.. hiç böyle şeylere kapalı bir yapıda değilim ama vajinal muayene fikrini sevmiyorum hiç.. neyse ilk haberi kim verecek bakalım :)

nilepin adet gecikmen için ne diyor peki doktorlar
bekle mi diyorlar yoksa ilaç kullanmanı mı istediler?

neda ben daha önce böyle bir gecikme yaşamadım 1 gün bile gecikmez adetim düzenlidir pazartesi gidicem doktora eğer hamiş diilsem neden adetim gecikti diye sorucam doktorun sölediklerini gelince sana yazarım

benim doktorum üstten muayene etti
hemogram istedi
hormon testi yaptı birde prolaktin değerlerine baktı
göğüs ultrasonu istedi

demir oranım kötüydü diğer herşey çok şükür iyiydi

6 ay çiftlerin adetin 8 - 16 günleri arasında düzenli ilişkiye girmelerini istiyoruz olmazsa bu sefer daha derin testler uyguluyoruz demişti

Yazell bunu 17 gün önce yaptrmıştım ve hala adet olmadım yani adet tarihime 5gün kala yaptırmıştım bende umutlanmamaya çalışıyorum

neda ben daha önce böyle bir gecikme yaşamadım 1 gün bile gecikmez adetim düzenlidir pazartesi gidicem doktora eğer hamiş diilsem neden adetim gecikti diye sorucam doktorun sölediklerini gelince sana yazarım

tamam canım merak ettim
yani 15 gün için bişey dememeleri de tuhaf geldi ama beklediklerine göre vardır bir bildikleri

evet gideceğim sanırım ve bu bilgilerle fikir sahibi oldum teşekkürler..

Tatlım dediğim gibi evet düzenliyse şimdilik gerek görmeyecektir testleri. Çünkü bende 2. bebeğimi düşündüğümde genel kontrole gittim vajinal muayene yaptı adetlerimde düzenliydi teste gerek görmedi ancak 4 ay kadar deneyip olmayınca ve bu esnada benim adetler bir anda düzensizleşince hormon testlerine bakıldı ve prolaktin yani süt hormonum yüksek çıktı bu durum adeti düzensizleştirir gebeliği engellermiş. bi adıda stres hormonu . Ben fazla stres yaptım sanırım birde bunda yaşımın büyük payı var.zamanla yarışır gibi hissediyorum kendimi, neyseki basit bir tedaviyle normale döndü seviyeler. şimdi ise bir kaç günlük gecikme yaşıyorum. Rabbim hepimizn hakkında hayırlısını versin. Bu arada korkma ne kadar rahat olursan o kadar kolay olur muayanen. Anaaammmm amma yazmışım haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…