artık bizlerde anne olmaya karar verdik. :))))

teşekkür ederim yazeellcim..inşallah hamişsindir..
bi arkadasım tavsiye etti eğer kan tahlili yaptıracaksan adetim 10 gün geçti de..
anca o zaman kan testi yapıyolar dedi :))

bi arkadasım tavsiye etti eğer kan tahlili yaptıracaksan adetim 10 gün geçti de..

İnşallah canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin. kanda döllenmeden 5 gün sonra belli oluyormuş adetin geçmesini bile beklemedn bakılabiliyormuş canım. Bende öyle biliyorum. Bu arada hastanede yaptırdığım tahlilin sonucunu almaya gidiyorum dönünce yazarım kızlar. haydi hayırlısı idarar olduğu için pek ümitli değilim ama. Görüşürüz canlar

Son düzenleme:

hadi hayırlı haberle gel inşallah..bişi yoksa da üzülme..
kan yaptırırsın yarın ..:))

arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !

Bu arada ben seni yanlış anlamışım dr lara öyle demek gerekiyormuş demişsin sen.
bende 10 gün sonra belli olur anlamışım pardon canım.
bende 1 hafta geçti dedim ama yinede bakmadı kanda.

Bu arada ben seni yanlış anlamışım dr lara öyle demek gerekiyormuş demişsin sen.
bende 10 gün sonra belli olur anlamışım pardon canım.
bende 1 hafta geçti dedim ama yinede bakmadı kanda.

hayır neden kandan bakmıyosa idrardan bakıcaksa sende yapardın..heyy Allahım..

hayır dupdurucan yaptırmadım korkuyorum negatif cıkması cok üzüyo beni pazartesiyi bekliorm ogüne kadar olmazsam tekrar gidicem ama idrarı yaptım ne yazzıkkı negatif cıktı birazda oyüzden korkuyorum

leke yerleşme bulgusu tabi kesin değil ama..
istersen tekrar bi kan testi yapabilirsin..
erken yapılan kan testlerinde seviye düşük oldugu için hamile değilsin denmiş olabilir..
bi kadın doğumcuya gözükmeni tavsiye ederim..
eğer hamiş değilsen gecikmenin nedenini sorarsın..

hayır dupdurucan yaptırmadım korkuyorum negatif cıkması cok üzüyo beni pazartesiyi bekliorm ogüne kadar olmazsam tekrar gidicem ama idrarı yaptım ne yazzıkkı negatif cıktı birazda oyüzden korkuyorum

hımm anladım ama 15 gün geçmesi de normal değil
bence sen yarın falan git en azından bebiş yoksa da gecikmesinin nedenini öğrenirsin
tabi inşallah bebiş çıkar :)))

hımm anladım ama 15 gün geçmesi de normal değil
bence sen yarın falan git en azından bebiş yoksa da gecikmesinin nedenini öğrenirsin
tabi inşallah bebiş çıkar :)))

ayyy inşallah hamileyimdir değilsini duymak çok üzücek beni değilsem idrar testi bile negatif olunca cok üzüldm zaten normalde aslla adetim geçmez düzenlidir ve tam 7 gün sürer. ilk defa bu durumu yaşıorum psikoljkmi die korkuyorum ilk kan testimde sonuç 1.20 çıktı bu ne oluo biliomsnz

hiç anlamam canım değerlerden..

valla ben hiç yaptırmadım daha önce bilemiyorum
ama bence daha bu ay ilk denemenizmiş direk psikolojini bozucak şeyler düşünme
millet yıllarca uğraşıyo
yani bence morali bozucak bişey yok
yoksa da çalışmalara devam :))

nilepin adet gecikmen için ne diyor peki doktorlar
bekle mi diyorlar yoksa ilaç kullanmanı mı istediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…