katinam topğin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben aylardır deneyen ve başaramayanlardanım malesefyaş biraz ilerlerde o yüzden kuruttum herhalde yumurtaları
prolaktin seviyem yani süt hormnonum yüksek çıktığı için dostinex kullandım bu ay çok ümitliyim inş. tutmuştur :) rgl tarihim 2 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif çıktı hızımı alamadım hastaneye attım kendimi kanda baktırayım diye. Gıcık dr. yine idrar testi yaptırdı sonucu 2 de alıcam, tüm ısrarıma ragmen kanda yaptırmadı beni gözü tutmadı herhalde
7 aydır uğraşıyoruz canım.
:))))
şeytanı falan karıştırmayalım şimdi durduk yere :)))
sen ne kadarlık evlisin yazel ne zamandır bebiş istiyosunuz[/QUO
:)) Canım 1 buçuk yıldır evliyim.bu benim İkinci evliliğim 1 oğlum var ilkinden. Şimdiki ise eşimin ilk bebeği olacak Allah nasip ederse inş.
ama yaşladım sanırım ilkinde 1. ayda kalmıştım şimdi ise tık yok
:)) Canım 1 buçuk yıldır evliyim.bu benim İkinci evliliğim 1 oğlum var ilkinden. Şimdiki ise eşimin ilk bebeği olacak Allah nasip ederse inş.
hayırlısı olsun canım allah kalbinize göre versin inşallah
kaç yaşındasın ki böyle söylüyosun
teşekkür ederim yazeellcim..inşallah hamişsindir..
bi arkadasım tavsiye etti eğer kan tahlili yaptıracaksan adetim 10 gün geçti de..
anca o zaman kan testi yapıyolar dedi :))
hayırlısı olsun canım allah kalbinize göre versin inşallah
kaç yaşındasın ki böyle söylüyosun
Amin canım cümlemizin inş.
37 yaşımdayım canım
benim tanıdıgım var yazell ikinci bebegi 4 sene sonra oldu
ilk gebelikler hemen ikincisi geç olabiliyomus
çalışmalara devam :))
moral motive yüksek tutmamız lazım
İnşallah canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin. kanda döllenmeden 5 gün sonra belli oluyormuş adetin geçmesini bile beklemedn bakılabiliyormuş canım. Bende öyle biliyorum. Bu arada hastanede yaptırdığım tahlilin sonucunu almaya gidiyorum dönünce yazarım kızlar. haydi hayırlısı idarar olduğu için pek ümitli değilim ama. Görüşürüz canlar
teşekkür ederim yazeellcim..inşallah hamişsindir..
bi arkadasım tavsiye etti eğer kan tahlili yaptıracaksan adetim 10 gün geçti de..
anca o zaman kan testi yapıyolar dedi :))
Bu arada ben seni yanlış anlamışım dr lara öyle demek gerekiyormuş demişsin sen.
bende 10 gün sonra belli olur anlamışım pardon canım.
bende 1 hafta geçti dedim ama yinede bakmadı kanda.
arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim bu ay ilk defa korunmadık ve benim adet bitimimden 5 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1 hafta sürdü. daha sonrasında bel ağrım oluyodu hafifte kasıklarım we inanılmaz derece karnım kazınıyodu uykudan uyanıyordum kazıntıya o derece ve içimi farklı hissediyordumm fakat dayanamayıp adetime 1 hafta kala kan tahlili yaptm negatif cıktı adetm 1 hafta gecti idrar testi yaptım kan tahlilini erken yaptığm için çıkmadığını düşünüp ama eczaneden aldığım idrar testi de tek çizgi çıktı fakat kızlar suan 15 gün oldu adetim geçeli we ben adet olmadım ve bel ağrım devam ediyor acaba hamilemiyim biraz acemiyim lütfen yardımcı olun bana !
hayır dupdurucan yaptırmadım korkuyorum negatif cıkması cok üzüyo beni pazartesiyi bekliorm ogüne kadar olmazsam tekrar gidicem ama idrarı yaptım ne yazzıkkı negatif cıktı birazda oyüzden korkuyorum
leke yerleşme bulgusu tabi kesin değil ama..
istersen tekrar bi kan testi yapabilirsin..
erken yapılan kan testlerinde seviye düşük oldugu için hamile değilsin denmiş olabilir..
bi kadın doğumcuya gözükmeni tavsiye ederim..
eğer hamiş değilsen gecikmenin nedenini sorarsın..
hımm anladım ama 15 gün geçmesi de normal değil
bence sen yarın falan git en azından bebiş yoksa da gecikmesinin nedenini öğrenirsin
tabi inşallah bebiş çıkar :)))
ayyy inşallah hamileyimdir değilsini duymak çok üzücek beni değilsem idrar testi bile negatif olunca cok üzüldm zaten normalde aslla adetim geçmez düzenlidir ve tam 7 gün sürer. ilk defa bu durumu yaşıorum psikoljkmi die korkuyorum ilk kan testimde sonuç 1.20 çıktı bu ne oluo biliomsnz
hayır dupdurucan yaptırmadım korkuyorum negatif cıkması cok üzüyo beni pazartesiyi bekliorm ogüne kadar olmazsam tekrar gidicem ama idrarı yaptım ne yazzıkkı negatif cıktı birazda oyüzden korkuyorum
ayyy inşallah hamileyimdir değilsini duymak çok üzücek beni değilsem idrar testi bile negatif olunca cok üzüldm zaten normalde aslla adetim geçmez düzenlidir ve tam 7 gün sürer. ilk defa bu durumu yaşıorum psikoljkmi die korkuyorum ilk kan testimde sonuç 1.20 çıktı bu ne oluo biliomsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?