• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik bitiriyorum evliligimi

Bende bilmiyorum ki gerçekten neden yaptım o zman çocuk da yokken neden def etmedim başımdan. Biz de aileden böyle gördük iste evlendin bir kere dönüş olmaz katlanacaksin şimdi de çocuk için sabredeceksin gidip şimdi başkasıyla mi evleneceksin hep bu kafadalar bende hep böyle bastırıldım iste gözümü açmama musade edilmedi
Kadın araba kullanmaz diyen adam sizin çalışıp eve para getirmenizi istiyor…. Dizin kocanız iki yüzlü, çıkarcı, bencil, kendi isteklerini kabul ettirmek için psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamaktan kaçınmayan biri. Ve bence çocuğunuzu bilir sevmiyor, sadece sizi eve bağlamak ve sizin elinizi kolunuzu bağlamak için çocuk sahibi olmuş. Okullar kapanınca kendiniz için olmasa bile kızınız için lütfen davanızı açın. Siz kendi tercihlerinizin sonucu yaşamak, sorumluluk almak zorundasınız ama kızınız değil. Bundan sonra alacağınız kararları kızınızı düşünerek atın. Artık kızınızın psikolojik vr fiziksel şiddet görmesine izin vermeyin.

Esiniz kendisinin yetiskin, cocugunun sadece 3 (UC) senedir dunyada olan kucuk bir cocuk oldugunun farkinda degil sanirim. Yazik cok yazik, bazi insanlar gercekten ebeveyn olmamali, cocuk sahibi olmadan once de boyle degil miydi?

Hep sabredip degismesini bekliyorsunuz bosanir misiniz sanmam, ama bosanirsaniz da bosanmasaniz da cocugunuz icin hep eksi, en basta baba olmamaliydi esiniz.

Onun kendi doğruları var iste kendi isteği dışında birsey yapılamaz kendi kuralları kendi doğruları var. Mesela para biriktirip ev alınması gerekiyordu. Biriktirdik o istedi diye alındı ama belki ben istemiyordum yiyip içip gezmek istiyordum senelerce kavga ettik bu sebepten. Mesela kadınlar araba kullanamaz. Araba aldık 5 sene elimi sürmedim kavga ede ede kendime arabamı aldım. Mesela Adidas bir ayakkabıya 1000 lira verilmez. Senelerce bana da aldırmadı yada herhangi marka bsey englis home Nike herhangi bsey. Sırf o para verilmez dedi diye Philips süpürge değil ucuz olanı aldık Mesela. 2 kıyafet varken 3.alinmaz. senelerce bunun kavgasını yaptık ama artık karışmıyor gittim sırf inadına 2000 liraya Adidas aldım akşama kadar kendim çalışıp kendim kazanıyorum dedim bsey diyemedi bana karışma o zman ben para biriktircem dedi tmam dedim kredileri ben ödüyorum bir de evin alışverişi bende faturalar çocuğun bakıcısı onda eline baya da para kaliyo ama umrumda değildi bana karışmasın yeter dedim. Şimdi de çocuk en büyük sorunumuz ben almak istiyorum kizima bseyler o alma pahalı şeye ne gerek var eşyası var ya daha fazlasına ne gerek var. Kapıya dokunmasın. Ben mutfakta iş yaparken anne bende bakmak istiyorum diyor bende sandalyeye çıkarıyorum çocuğun sandalyede ne işi var. Benle süpürge yapmak istiyo ona da süpürge aldım duvarları çizer sakla o süpürge viledayi çocuk her şeyi yapar her şeye karışır mi. Kızım kendi istediğini giymek istiyo genelde sen çocuksun boz ne dersek onu giyeceksin diye inatlasiyor çocukla ya bırak giysin diyorum. Kek yapalım gel diyorum kızımla eğlensin diye çocuk sandalyeye çıkar kek mi karıştırır elini kaptırıp miksere diyor. Ama yanındayım yalnız bırakmıyorum ki. Yani benim gözümde o çok katı onun gözünde ben çok sorumsuz çok gevşek. Küfür konusu hep sorun zaten ağzına gelen küfrü eder e sen kiskirttin der önceden kendi küser ben gidip barışırdim artık hiç takmıyorum o gelip defalarca özür dilemeden yanına gitmiyorum alıyorum kızımı gezip dolaşıyorum evde vakit geçiriyoruz ama çocuk büyüdü ve her şeyi anlıyor çocuğun yanında küfretme diyorum sakın ol diyorum yok yani dedim ya dün son nokta oldu benim için daha önce de avukatla görüşmüştüm okullar kapanınca çekip gidicem eşya flan umrumda değil yaz tatili geçsin kendime kızımla bir ev tutar 3 parça eşya alır küçük bir düzen kurarım
Tam bir ruh hastası. Bir an önce kurtulursunuz inşallah. Evi de bırakmayın

Bu sefer öyle olmayacak okul bittiği gibi avukata vericem çekip gidicem
Böyle ileri tarihe atınca inandırıcı olmuyo maalesef. Çocuğunu şimdiden mahvetmiştiro baba bozuntusu; psikolojisini, bilinçaltını vs, kesinlikle bi uzmanla gorusmeli ve en önce ortamini degistirmelisin.

Böyle ileri tarihe atınca inandırıcı olmuyo maalesef. Çocuğunu şimdiden mahvetmiştiro baba bozuntusu; psikolojisini, bilinçaltını vs, kesinlikle bi uzmanla gorusmeli ve en önce ortamini degistirmelisin.
Şuan gidecek yerim yok eşim de asla gitmez zaten şimdi dava açsam aynı evde de kalamam bu ruh hastasıyla en azndan okul kapanır ailemin yanına giderim

Esim evi asla bırakmaz kendi gitmez yani ev ortak zaten dava bitince hakkım olanı alırım anca

Dava süresince evin cocukla size tahsisini talep edebilirsiniz.
Gercekten bosanmak istiyorsaniz bir avukata gidip haklarinizi ogrenin.
Boyle bir adamla beraber yasamak sizin tercihiniz ama cocugunuz anne ve babasini secmedi. Ona düzgün bir hayat sunmak zorundasiniz

Boyle bir adamla beraber yasamak sizin tercihiniz ama cocugunuz anne ve babasini secmedi. Ona düzgün bir hayat sunmak zorundasiniz
Konuştum avukatla zaten ev ortak herkesin arabası ayrı çocuğun velayeti bende kızım için elimden gelen herseyi de yaparım

Daha önce şiddet uyguladığı için ki bunu bilenler araya girenler var zaten ölümle tehdit etti cocugu alırsan diye onların da ses kaydı var gerekeni yapacağım

Daha önce şiddet uyguladığı için ki bunu bilenler araya girenler var zaten ölümle tehdit etti cocugu alırsan diye onların da ses kaydı var gerekeni yapacağım
Delillerinizi avukatla paylasin. Hangilerinin geçerliliği var bir baksin. Unutmayin, tum delilleri ilk basta vermeniz size avantaj saglar

Çok sevindim sizin adınıza bizim de aynı çocuk bsey yapmak istese önce babasının gözüne bakar yapım mi diye daha 3 yaşında bu çocuk eşim de zannediyor ki onun yanındaki davranışları normal halbuki çocuk onun yanında korktuğu için bsey yapamıyor ki
Bu kadar baskı ve korkuyla çocuk yetiştirmek nedir ?

Merhabalar beni daha önceki konularımdan bilenler vardır. Bu sefer kesin kararlıyım bitiriyorum artık dayanamıyorum çünkü ama içim de çok yanıyor. Aslnda uzun zamandır iyiydik eşimle ama dün artık ipler koptu sanırım. Dün temizlik yaptık süpürge yapmama yardım etti bende sildim flan neyse 3 yaşında kızım da bizi görünce silmek istiyor flan eşimde yine sürekli dur kapıya vurma duvarı çizme açıp kapatıp durma başladı. dedim ki sen çocuğu al dışarı çık ben temizlerim cocuk da yapmak istiyor yanimizda olunca dedim. yok gitmem ben onla bi yere dedi 1 sustum 2 sustum artık ne bağırıp duruyon çocuğa bi sakın ol artık dedim. açtı ağzını yine sen şımartın sen bu çocuğu sen yemek yaparken sandalyeye cikiyo ona müsade ediyon sürekli balkon kapısını aciyo her şeyine sen tamam diyon şımarık arsiz oldu dedi. Benim yanımda hiç böyle yapamıyor ne dersem onu yapıyor dedi. Bende senden korktuğu içim öyle çünkü dedim. Senin çocukla toksik bir ilişkin var dedi. Neymiş o dedim neresi toksik o çocuk elbette yapicak dedim. Senin çocukluğun nasıldı merak ediyorum dedim. Sana ne benim cocuklugumdan sende taktın benim çocukluğuma demeye başladı. S..git dedi bende giderim dedim. Kaç oldu sana kavga esnasında küfretme demedim mi dedim ne güzel anlaşıyoruz neden zehir sactin evin içine dedim. Sen de beni kişkirttin sana ne benim cocuklugumdan hasta miyim ben psikopat miyim beni yetiştiren aileme de laf soyluyosun dedi. Bende hastasın demedim ama sen nasıl cocukluk geçirdin hiç mi yaramazlık yapmadın sabahtan akşama oturup duruyor muydun dedim. Daha önceki tartismalarda da sürekli sen kaç paralık adamsın, lanet suratli hatta daha öncesinde at yar*ğı demisti ben hep sustum ama bu sefer susmak istemiyorum. Kaç hafta iyi anlassakta her kavgada yükseliyor ve sonunda küfrediyor tabi sonra da günlerce süren küslük. 2 hafta sonra okul kapanıyor bi avukatla konusmustum zaten davayı açıp ailemin yanına gidicem
İçindeki zehri kusmuş, evi yuva yapan kadındır. Çocuğu da olmadan o hayalet evde kapıyı bacayı çizmeden yaşasın görsün ruhsuz. Bazılarına mustehak, yaşamadan anlamıyorlar. Herşeyin de değeri kaybedince anlasilmamali ve kardesim bu aklı niye verdi Allah sana.
Çok doğru karar vermişsin arkadaşım, çocuğunun bütün haklarını al sakin acıma sonradan pişman olursun

Bu sefer kararlıyım zaten çalıştığım için yaza kadar bekleyeceğim demiştim eğer düzelir hakaretleri bırakırsa davranışlarında düzelme olursa devam edecektim ama dedim ya o hakkını kaybetti artık bu son nokta idi defalarca söyledim çocuğa düzgün davranmazsan yüzünü göremezsin bida kufredersen tepkim farklı olur diye 1 aydır flan iyiydi ama dün s.git demesi son nokta oldu ve ben bsey demediğim halde
S. Git demesi son nokta olmamalıydı. Çocuğu biyere sığdırmayıp size dünyayı dar edince son nokta olmalıydı.
Siniriniz geçince affetmezsiniz umarım

Onun kendi doğruları var iste kendi isteği dışında birsey yapılamaz kendi kuralları kendi doğruları var. Mesela para biriktirip ev alınması gerekiyordu. Biriktirdik o istedi diye alındı ama belki ben istemiyordum yiyip içip gezmek istiyordum senelerce kavga ettik bu sebepten. Mesela kadınlar araba kullanamaz. Araba aldık 5 sene elimi sürmedim kavga ede ede kendime arabamı aldım. Mesela Adidas bir ayakkabıya 1000 lira verilmez. Senelerce bana da aldırmadı yada herhangi marka bsey englis home Nike herhangi bsey. Sırf o para verilmez dedi diye Philips süpürge değil ucuz olanı aldık Mesela. 2 kıyafet varken 3.alinmaz. senelerce bunun kavgasını yaptık ama artık karışmıyor gittim sırf inadına 2000 liraya Adidas aldım akşama kadar kendim çalışıp kendim kazanıyorum dedim bsey diyemedi bana karışma o zman ben para biriktircem dedi tmam dedim kredileri ben ödüyorum bir de evin alışverişi bende faturalar çocuğun bakıcısı onda eline baya da para kaliyo ama umrumda değildi bana karışmasın yeter dedim. Şimdi de çocuk en büyük sorunumuz ben almak istiyorum kizima bseyler o alma pahalı şeye ne gerek var eşyası var ya daha fazlasına ne gerek var. Kapıya dokunmasın. Ben mutfakta iş yaparken anne bende bakmak istiyorum diyor bende sandalyeye çıkarıyorum çocuğun sandalyede ne işi var. Benle süpürge yapmak istiyo ona da süpürge aldım duvarları çizer sakla o süpürge viledayi çocuk her şeyi yapar her şeye karışır mi. Kızım kendi istediğini giymek istiyo genelde sen çocuksun boz ne dersek onu giyeceksin diye inatlasiyor çocukla ya bırak giysin diyorum. Kek yapalım gel diyorum kızımla eğlensin diye çocuk sandalyeye çıkar kek mi karıştırır elini kaptırıp miksere diyor. Ama yanındayım yalnız bırakmıyorum ki. Yani benim gözümde o çok katı onun gözünde ben çok sorumsuz çok gevşek. Küfür konusu hep sorun zaten ağzına gelen küfrü eder e sen kiskirttin der önceden kendi küser ben gidip barışırdim artık hiç takmıyorum o gelip defalarca özür dilemeden yanına gitmiyorum alıyorum kızımı gezip dolaşıyorum evde vakit geçiriyoruz ama çocuk büyüdü ve her şeyi anlıyor çocuğun yanında küfretme diyorum sakın ol diyorum yok yani dedim ya dün son nokta oldu benim için daha önce de avukatla görüşmüştüm okullar kapanınca çekip gidicem eşya flan umrumda değil yaz tatili geçsin kendime kızımla bir ev tutar 3 parça eşya alır küçük bir düzen kurarım
İyyy kusucam. sen bu adama bunca yıl nasıl dayandın

Adam rehberlik ve psikoloji alanında eğitim almış. Şimdi diyecekler bana mesleğiyle ne ilgisi var diye ama var işte. Psikoloji eğitimi almış okulda öğretmenlik yapan bu ruh hastasının her şeyin farkında olması gerekirdi.
Omg! Bir de pdr öğretmeni filan mı 😬 Allahım bu tipler okumasın ya boşuna okullarda kadroda yer kaplıyor

Back