• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik bitiriyorum evliligimi

Adam rehberlik ve psikoloji alanında eğitim almış. Şimdi diyecekler bana mesleğiyle ne ilgisi var diye ama var işte. Psikoloji eğitimi almış okulda öğretmenlik yapan bu ruh hastasının her şeyin farkında olması gerekirdi.
Onun kendi doğruları var iste kendi isteği dışında birsey yapılamaz kendi kuralları kendi doğruları var. Mesela para biriktirip ev alınması gerekiyordu. Biriktirdik o istedi diye alındı ama belki ben istemiyordum yiyip içip gezmek istiyordum senelerce kavga ettik bu sebepten. Mesela kadınlar araba kullanamaz. Araba aldık 5 sene elimi sürmedim kavga ede ede kendime arabamı aldım. Mesela Adidas bir ayakkabıya 1000 lira verilmez. Senelerce bana da aldırmadı yada herhangi marka bsey englis home Nike herhangi bsey. Sırf o para verilmez dedi diye Philips süpürge değil ucuz olanı aldık Mesela. 2 kıyafet varken 3.alinmaz. senelerce bunun kavgasını yaptık ama artık karışmıyor gittim sırf inadına 2000 liraya Adidas aldım akşama kadar kendim çalışıp kendim kazanıyorum dedim bsey diyemedi bana karışma o zman ben para biriktircem dedi tmam dedim kredileri ben ödüyorum bir de evin alışverişi bende faturalar çocuğun bakıcısı onda eline baya da para kaliyo ama umrumda değildi bana karışmasın yeter dedim. Şimdi de çocuk en büyük sorunumuz ben almak istiyorum kizima bseyler o alma pahalı şeye ne gerek var eşyası var ya daha fazlasına ne gerek var. Kapıya dokunmasın. Ben mutfakta iş yaparken anne bende bakmak istiyorum diyor bende sandalyeye çıkarıyorum çocuğun sandalyede ne işi var. Benle süpürge yapmak istiyo ona da süpürge aldım duvarları çizer sakla o süpürge viledayi çocuk her şeyi yapar her şeye karışır mi. Kızım kendi istediğini giymek istiyo genelde sen çocuksun boz ne dersek onu giyeceksin diye inatlasiyor çocukla ya bırak giysin diyorum. Kek yapalım gel diyorum kızımla eğlensin diye çocuk sandalyeye çıkar kek mi karıştırır elini kaptırıp miksere diyor. Ama yanındayım yalnız bırakmıyorum ki. Yani benim gözümde o çok katı onun gözünde ben çok sorumsuz çok gevşek. Küfür konusu hep sorun zaten ağzına gelen küfrü eder e sen kiskirttin der önceden kendi küser ben gidip barışırdim artık hiç takmıyorum o gelip defalarca özür dilemeden yanına gitmiyorum alıyorum kızımı gezip dolaşıyorum evde vakit geçiriyoruz ama çocuk büyüdü ve her şeyi anlıyor çocuğun yanında küfretme diyorum sakın ol diyorum yok yani dedim ya dün son nokta oldu benim için daha önce de avukatla görüşmüştüm okullar kapanınca çekip gidicem eşya flan umrumda değil yaz tatili geçsin kendime kızımla bir ev tutar 3 parça eşya alır küçük bir düzen kurarım

Çocuk kırmızı çizgim. Aldatmayı ister affeder bir kadın ister etmez kendi midesidir kaldırıyorsa ok. Ama çocuk hayır. Çocuğumu göstermem bile videoya çeker mahkemede sunarım o hareketlerini. O ne be. Manyak mıdır nedir.

Hilal hanım eşinizle eski eşim akraba çıkacak diye yorum yazmaya korkuyorum. Bu kadar benzerlik olabilir. Bizde aynı sorunları yaşadık. Haftasonu temizlik yapmak bir eziyete dönüşmüştü. Küçücük çocukla tartışırdı, hakaret ederdi. Öyle bir hale gelmiştik ki kızım düştüğünde ağlamak yerine önce babasına bakıp özür dilerdi. Öncelikle kızımın ruh sağlığı için iyiki boşandım diyorum.

Kızım şuan çok daha mutlu ve özgüvenli bir çocuk.

Hilal hanım eşinizle eski eşim akraba çıkacak diye yorum yazmaya korkuyorum. Bu kadar benzerlik olabilir. Bizde aynı sorunları yaşadık. Haftasonu temizlik yapmak bir eziyete dönüşmüştü. Küçücük çocukla tartışırdı, hakaret ederdi. Öyle bir hale gelmiştik ki kızım düştüğünde ağlamak yerine önce babasına bakıp özür dilerdi. Öncelikle kızımın ruh sağlığı için iyiki boşandım diyorum.

Gözümde canlandı miniğin hali. 4 yaşında yeğenim var bazen istemsiz onay alma bakışı atıyor, o zaman bile içim cız ediyor hemen sarılıp olabilir teyzecim diyorum. Baba bir de bu. Çok yazık.

Konu sahibi derhal boşanmalısın. Ben 24 yaşındayım ve baba travmam var. Çocugun rahat rahat büyüsün. Bu davarla nereye kadar.

Temizlik yapsın istemiyorum ki ben zaten ama ben süpürgeyle kapıları ciziyormusum dikkatli degilmisim o yüzden kendisi istiyor süpürge yapmayı ben de vileda ile yerleri silerken 10 kere uyarır aman yatağın ayaklarına dikkat et aman kapılara dikkat et sanki elimde balta var da onla iş yapıyorum
Tam dayaklık.

Tam çocuğunu göstermemelik baba müsvettesi yavrum böyle babayla büyümesi daha zarar. Boşayın huzurlu yaşayın kızınızla

Çocuk kırmızı çizgim. Aldatmayı ister affeder bir kadın ister etmez kendi midesidir kaldırıyorsa ok. Ama çocuk hayır. Çocuğumu göstermem bile videoya çeker mahkemede sunarım o hareketlerini. O ne be. Manyak mıdır nedir.
Aldatılmayı affedene daha az kızıyorum. Kendine yapılan başka şeyleri affedene daha az kızıyorum. Ama çocuk, yoo dostum. Nasıl için alıyor ya, nasıl sindiriyorsun, gözünün önünde çocuğunu hırpalıyor, nasıl giriyorsun aynı yatağa? Nasıl oluyor da yemeğini yapıyor çayını koymaya devam edebiliyorsun. Demlikle haşlarım hayalarını onun, kazara mazara bi tane daha dünyaya getirmesin.

Çok sevindim sizin adınıza bizim de aynı çocuk bsey yapmak istese önce babasının gözüne bakar yapım mi diye daha 3 yaşında bu çocuk eşim de zannediyor ki onun yanındaki davranışları normal halbuki çocuk onun yanında korktuğu için bsey yapamıyor ki

Çocuğun babasi başka biri mi? Fesuphanallah bu nasi adam. Bi an önce bosan cocugu da delirtecek.

Boşanma aşamasında olduğum eşim eşinizle benzer özelliklere sahip, ben 15 sene çektikten sonra cesaret edebildim, çocuklar büyüdüler ve psikolojik sorunları baş gösterdi. Asla ve asla düzelmiyorlar gittikçe artıyor hatta yaptıklarının şiddeti. Çocuk büyüdükçe onun üzerindeki baskısıda büyüyecek. Siz idare etmek için yıpranacaksınız. Ben başımı duvardan duvara vuruyorum 15 sene neden çektim zamanında bu adamı atmadım diye.
Çocuk düştü kolunu kırdı, tam da Bi yere gitmek üzereydik çocukla ilgilenmek yerine surat astı kızdı düşünün planları bozuldu şimdi onunla uğraşacak diye. Sizin ki de öyle olacak zamanla. Dişlerini fırçalamayı ihmal ettiklerinde ileride dişçi paralarını ödemem diyen biri oldu. Sizin kide öyle olacak. Bu günler daha iyi günleriniz. Ders çalışmak istemeyecek kitaba okula para verdim boşa mı gidiyor diye baskısı artacak. Çocukla ikiniz onu idare etmek için profesyonel yalancı olup çıkacaksınız.

Mesleğinizde varmış elinizde, bırakın bu adamı çekmeyin, yıllarımızı heba etmeyin, çocuğunuza yazık etmeyin, sonrada yalvarıp yakarmalarına asla kanmayın. Düzelmiyor, düzelmeyecek.

Aldatılmayı affedene daha az kızıyorum. Kendine yapılan başka şeyleri affedene daha az kızıyorum. Ama çocuk, yoo dostum. Nasıl için alıyor ya, nasıl sindiriyorsun, gözünün önünde çocuğunu hırpalıyor, nasıl giriyorsun aynı yatağa? Nasıl oluyor da yemeğini yapıyor çayını koymaya devam edebiliyorsun. Demlikle haşlarım hayalarını onun, kazara mazara bi tane daha dünyaya getirmesin.
Okurken içim parçalandı çocuğa. Konu sahibi de eşiyle vakit geçire geçire normalleştirmiş bir şeyleri. Eşinin ruh hastası olduğundan emin olması lazım. Bu çocuk babasız daha mutlu olacak. Bu kesin. Anneyle beraber kek çırpamamak ne demek ya. Gerçekten kendi nasıl bir çocukluk geçirmiş. Ben yemek yaparken bizimki tezgahın üstünde sürekli. Umrumda değil. Her yer batsın. Ben kendim zaten pasaklıyım. Çocuğum da benim gibi pasaklı olsun ohhh sefamız olsun.

Bu açtığınız kaçıncı konu malesef siz boşanmazsınız.
Bari sürekli konu açıp burada sinirlerimizi bozmayın.
Çocuğunuza çok üzülüyorum.
Bir gün çok pişman olursunuz bu adama hala katlandığınıza ama çok geç olabilir.

"Evetttt hasta ve psikopatsın, nerden de biliyorsun kendini." deseydin keşke nolur deseydin ya.
Öyle olduğundan bunca tepkisi zaten, gocunuyor, sayko herif.

Çocuğuna düşman gibi, elbette vardır bi altyapısı da bu onu haklı çıkarıp aklamıyor, gitsin tedavi olsun bi zahmet, kompleksli terbiyesiz ya, çok sinirlendim.

Konu sahibi, bence boşanmayacaksın, içini dökmüşsün sadece.

Onun kendi doğruları var iste kendi isteği dışında birsey yapılamaz kendi kuralları kendi doğruları var. Mesela para biriktirip ev alınması gerekiyordu. Biriktirdik o istedi diye alındı ama belki ben istemiyordum yiyip içip gezmek istiyordum senelerce kavga ettik bu sebepten. Mesela kadınlar araba kullanamaz. Araba aldık 5 sene elimi sürmedim kavga ede ede kendime arabamı aldım. Mesela Adidas bir ayakkabıya 1000 lira verilmez. Senelerce bana da aldırmadı yada herhangi marka bsey englis home Nike herhangi bsey. Sırf o para verilmez dedi diye Philips süpürge değil ucuz olanı aldık Mesela. 2 kıyafet varken 3.alinmaz. senelerce bunun kavgasını yaptık ama artık karışmıyor gittim sırf inadına 2000 liraya Adidas aldım akşama kadar kendim çalışıp kendim kazanıyorum dedim bsey diyemedi bana karışma o zman ben para biriktircem dedi tmam dedim kredileri ben ödüyorum bir de evin alışverişi bende faturalar çocuğun bakıcısı onda eline baya da para kaliyo ama umrumda değildi bana karışmasın yeter dedim. Şimdi de çocuk en büyük sorunumuz ben almak istiyorum kizima bseyler o alma pahalı şeye ne gerek var eşyası var ya daha fazlasına ne gerek var. Kapıya dokunmasın. Ben mutfakta iş yaparken anne bende bakmak istiyorum diyor bende sandalyeye çıkarıyorum çocuğun sandalyede ne işi var. Benle süpürge yapmak istiyo ona da süpürge aldım duvarları çizer sakla o süpürge viledayi çocuk her şeyi yapar her şeye karışır mi. Kızım kendi istediğini giymek istiyo genelde sen çocuksun boz ne dersek onu giyeceksin diye inatlasiyor çocukla ya bırak giysin diyorum. Kek yapalım gel diyorum kızımla eğlensin diye çocuk sandalyeye çıkar kek mi karıştırır elini kaptırıp miksere diyor. Ama yanındayım yalnız bırakmıyorum ki. Yani benim gözümde o çok katı onun gözünde ben çok sorumsuz çok gevşek. Küfür konusu hep sorun zaten ağzına gelen küfrü eder e sen kiskirttin der önceden kendi küser ben gidip barışırdim artık hiç takmıyorum o gelip defalarca özür dilemeden yanına gitmiyorum alıyorum kızımı gezip dolaşıyorum evde vakit geçiriyoruz ama çocuk büyüdü ve her şeyi anlıyor çocuğun yanında küfretme diyorum sakın ol diyorum yok yani dedim ya dün son nokta oldu benim için daha önce de avukatla görüşmüştüm okullar kapanınca çekip gidicem eşya flan umrumda değil yaz tatili geçsin kendime kızımla bir ev tutar 3 parça eşya alır küçük bir düzen kurarım

5 sene boyunca üzerinde hakkın olan arabaya elini süremedin mi? Şaka mı bu? Kendine yıllarca bu eziyeti neden yaptın?

Okurken içim parçalandı çocuğa. Konu sahibi de eşiyle vakit geçire geçire normalleştirmiş bir şeyleri. Eşinin ruh hastası olduğundan emin olması lazım. Bu çocuk babasız daha mutlu olacak. Bu kesin. Anneyle beraber kek çırpamamak ne demek ya. Gerçekten kendi nasıl bir çocukluk geçirmiş. Ben yemek yaparken bizimki tezgahın üstünde sürekli. Umrumda değil. Her yer batsın. Ben kendim zaten pasaklıyım. Çocuğum da benim gibi pasaklı olsun ohhh sefamız olsun.
Biz de öyleyiz ben yemek yaparım kızım da yapmak iste bi tencere de ona veririm o da karıştırır ama eşim neden cikiyo neden senin yaptığını yapiyo ezdirmem kızımı karşılığını alır zaten çocuk ne yapsın o zman diye ama o da bana kızar senin yüzünden şımardı diye. Her istediğini yapiyon diye. Küçük arabalar var akülü ben almak istedim kızıma ne gerek var 3 yaşındaki çocuğa diyo imkanım var ki alıyorum ama eşim biriktirelim de biriktirelim yani mal mülk bizden daha değerli oldu hep

Öyle olduğundan bunca tepkisi zaten, gocunuyor, sayko herif.

Çocuğuna düşman gibi, elbette vardır bi altyapısı da bu onu haklı çıkarıp aklamıyor, gitsin tedavi olsun bi zahmet, kompleksli terbiyesiz ya, çok sinirlendim.

Konu sahibi, bence boşanmayacaksın, içini dökmüşsün sadece.
Bu sefer öyle olmayacak okul bittiği gibi avukata vericem çekip gidicem

5 sene boyunca üzerinde hakkın olan arabaya elini süremedin mi? Şaka mı bu? Kendine yıllarca bu eziyeti neden yaptın?
Bende bilmiyorum ki gerçekten neden yaptım o zman çocuk da yokken neden def etmedim başımdan. Biz de aileden böyle gördük iste evlendin bir kere dönüş olmaz katlanacaksin şimdi de çocuk için sabredeceksin gidip şimdi başkasıyla mi evleneceksin hep bu kafadalar bende hep böyle bastırıldım iste gözümü açmama musade edilmedi

Bende bilmiyorum ki gerçekten neden yaptım o zman çocuk da yokken neden def etmedim başımdan. Biz de aileden böyle gördük iste evlendin bir kere dönüş olmaz katlanacaksin şimdi de çocuk için sabredeceksin gidip şimdi başkasıyla mi evleneceksin hep bu kafadalar bende hep böyle bastırıldım iste gözümü açmama musade edilmedi

Lütfen kendine gel ve bize saçma sapan bahaneler bulma. Keyfin istemiş boşanmamışsın. Boşanacağında yok. Ne bastırılması ne saçmalıyorsun. 15-16 yaşında zorla evlendirilen, işi gücü olmayan, pencereden kafasını çıkardığında akşama dayak yiyen kadın mısın?

Benim annemler doğulu bir ailenin 3 kızı, 22-23 yaşına gelip kendi maaşlarını alana kadar evde yemedikleri dayak yok. 3ününde şuan gayet normal evlilikleri var eşleriyle. Arabalarını kullanıyorlar. Kimsenin yanında eşlerinin onlara ses bile yükseltmesine müsade etmiyorlar.

Sen nasıl kızına arsız diyen adamı evde barındırıyorsun, at eşyalarını camdan aşağı. 5 yıl kullanamadığın arabayı sen kullanamıyorsan o da kullanmayacak.

Back