• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bıktım!!

Aynisinin yaninda gorumce belasiyla birlikte olanindan benim basimda var. Nefret ettim.butun ozel gunlerden, kandillerden bunlar yuzunden. Surekli satasiyor, esimi mesajla taciz ediyor. Allahim sunlarin hepsini yok et ne olur ben esimle mutluyum, huzursuz etmek icin yasiyorlar.
Benim kayınvalidem çağırır, iş yaptırmaz, yedirir içirir vs sağolsun ama yaptıklarının karşılığı olarak mı bilmem hakimiyet kurmak istiyor, aradığı zaman konuşulsun, çağırıldığı zaman gelinsin bir de bana ben seni iş yaptırmak için çağırmıyorum ki diyor

Engelle telefondan. Eşin bir şey derse de taciz edip duruyor beni bir an rahat değilim bıktım de. Şu kadına açıklama falan yapmaya çalışmayı da bırak. Konuşsun dursun. Eşini aradı seni telefona mı istedi? O zaman al efendim anneciğim yap. O saydırsın saydırsın hiiç cevap verme. Soru da sorsa. Bir kaç dakika sonra tamam annecim hadi görüşürüz öptüm de ver eşine telefonu.
Biraz cadı olamazsan daha çok işkence eder sana böyle.
Sonunda artık onu yapacağım heralde, bir takmış bizim adetlerimiz böyle biz de gelin gelir, yok arar bilmem ne , emin ol sert de çıkıştım ama ertesi gün bir şey olmamış gibi davranıyor , şaşırıp kalıyorum.

Oğlu bile tahammül edemiyor ki zaten biraz konuşup anne kapatıyorum deyip kapatıyor.
eee o zaan söylemenin zamanı gelmiş

kv ile benim sorunum yok çok şükür ama zaman zaman böyle yapmışlığı vardır
hemen söyledim bana değil oğlunuza söyleyin diye
ondan sonra dememeye başladı

kendi doğurduğuna söylenmiyor da size mi söyleniyor öyle düşünün

Back