Artık bıktım!!

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Merhaba hanımlar, daha önce kayınvalidemle ilgili konu açmıştım eşime kızdığında bana da kızıyor vs diye ama artık gerçekten bunaldım, örneklemek gerekirse, dün malum kandildi, eşim arkadaşlarıyla buluşmak istedi çıktı evden,ben de hem annemleri hem kayınvalidemleri telefonla aradım kandil için, neyse kutladım vs şimdi az işim var az sonra seni arayacağım dedi aramış beni duymamışım ben de -ki kendisi her gün arar mutlaka tamam iyi hoş ama ulaşamazsa abartmıyorum altı yedi kere ısrarla arar- neyse sonunda açtım başladı bu defa benim telefonum neden açılmıyor bir kaç gündür arıyorum hemen açmıyorsun vs diye saymaya başladı ,gerçekten bunalıyorum bazen arandığımda hemen açmazsam laf yapıyor, bana ulaşamazsa gece de olsa eşimi arıyor neden balkes telefonumu açmıyor diye, sende bu ara bir şey var ya neyse falan dedi, sonra başladı kandilde gelmediniz demeye.Anne x yok diyorum sen gelebilirdin, zaten hafta sonları bana ayırmıyorsunuz, yok benim oğlum sana bizim adetleri öğretmiyor , sen gelinsin işte ben şanssızım bilmem ne diyip durdu, yahu eşim anne babamı aramamış bile ki bizimkiler hayatta takmaz böyle şeylere laf da söylüyorum anlamıyor, tavır yapsam ertesi gün bir şey olmamış gibi davranıyor, gerçekten bunaldım.Mesafe koymaya çalışıyorum olmuyor, sen benim kızımsın seni oğlumdan ayırmam diyor , daha ben ne yapayım?

Makreme ,nakis,dikis kursu bul oralara gitsin
Sana sarmaz iki uc arkadas edinir de

O gelenekçi kvne söyle eskiden cep telefonu olmadığı için gelinleri taciz yoktu.

Arama aradığında açma eşini aradıüında da duymadım de geç biyerde bıkar anlar.

Eşin senin aileni aramıyosa sen niye arıyosun? Al sana fırsat işte.

söylenirken teli yere koy. arada bir bak susmuşmu devam mı ediyor. sonra da diger konulara gecin.
yada anne lütfen bana artık birşey deme. ogluna söyle ne diyeceksen de. vıdı vıdı edecektir. seni seviyorum artık kapatmam lazım de kapat.

Telefonu hiç açmayın.
Höf daraltır insanı bu tepkilerde anında açmamak nedir yahu?

Kayınvalideme bunu ilettim zaten eşimden bahsederek bizimkileri aramıyor bile deyince çok ayıp o aramıyor diye sen de mi bizi aramayacaksın dedi bu defa da.

kv nize sinirini oğlundan çıkarmasını söyleyin
kolaysa oğluna söylesin

Aynisinin yaninda gorumce belasiyla birlikte olanindan benim basimda var. Nefret ettim.butun ozel gunlerden, kandillerden bunlar yuzunden. Surekli satasiyor, esimi mesajla taciz ediyor. Allahim sunlarin hepsini yok et ne olur ben esimle mutluyum, huzursuz etmek icin yasiyorlar.

Açmıyorum ama açmadıkça aramaya devam ediyor.Evet söylediği gibi ilk çalışta açmamı bekliyor.
Engelle telefondan. Eşin bir şey derse de taciz edip duruyor beni bir an rahat değilim bıktım de. Şu kadına açıklama falan yapmaya çalışmayı da bırak. Konuşsun dursun. Eşini aradı seni telefona mı istedi? O zaman al efendim anneciğim yap. O saydırsın saydırsın hiiç cevap verme. Soru da sorsa. Bir kaç dakika sonra tamam annecim hadi görüşürüz öptüm de ver eşine telefonu.
Biraz cadı olamazsan daha çok işkence eder sana böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…