- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Olayı tekrar tekrar başından alarak başlamak istiyorum. Bu işyerinde ki adamı biliyorsunuz. Hala evime gelmeye devam ediyor yaklaşık bir aydır haftada bir kaç kez geliyor. Biraz oturuyoruz sonra biraz yakınlaşıyoruz sonra çay içiyor ve gidiyor. Aynı işyerinde de birlikte bir ortama gelince hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz. Dün cuma gecesi bende kaldı cumartesi yemek sipariş verdim yedik ve gitti. Sonra akşama yine çıktık dışarı öyle bir şey almadan etmeden bir bankta oturduk ve konuşmaya başladık bana konudan konuya atladığımı aklımın hep başka yerde olduğunu bunun psikolojik bir sıkıntı olduğunu söyledi. Bir psikolog ile görül dedi. Mesela seninle bir konu hakkında tartışılmaz dedi . Bir konu hakkında konuşulmaz dedi . Bu adam şimdi o kadar şey yaşanırken aramızda nasıl olur da böyle düşünür dedim . Eski sevgilimi çok arıyorum . En azından bana geldiğinde bir şeyler yaşadığımızda sarılıp uyurdu bana bu adam gece üçte yanımdan kalkıp içeri uyumaya gidiyor. Eski erkek arkadaşım gelir arkadan sarılırdı bu ise çok nadir . Eski erkek arkadaşım kapanmamı istediği için bitti.. şimdi ise oradan oraya savrulan bir insanım. Şimdi soruyorum size ben ne yapacağım ne yapmalıyım