• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık anne olmak istiyorum

nedesembilemedim33

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
103
30
13
31
Artık o kadar yoruldum, umudum o kadar tükendi ki anlatamam. Aylarca ovülasyon takip etmekten, kendimi motive etme konuşmalarından, iki gün gecikse nolur gelmesin diye dua ederek regl olmuş muyum diye tuvalette pineklemekten çok yoruldum. Eşime üzüntümü belli edemiyorum kendinden kaynaklanıyor diye morali bozuluyor. Aileme söyleyemiyorum, annem zaten her ay soruyor. İş yerimdekiler soruyor. Çevremde bebeği olan herkese imreniyorum. Tüp bebek için erken diyorlar 11 ay oldu. Bu ramazan ayının hatrına artık bir evlat nasip etsin bize Allahım. Nolur yardım edin moral verin. Bir mucize olsun

Artık o kadar yoruldum, umudum o kadar tükendi ki anlatamam. Aylarca ovülasyon takip etmekten, kendimi motive etme konuşmalarından, iki gün gecikse nolur gelmesin diye dua ederek regl olmuş muyum diye tuvalette pineklemekten çok yoruldum. Eşime üzüntümü belli edemiyorum kendinden kaynaklanıyor diye morali bozuluyor. Aileme söyleyemiyorum, annem zaten her ay soruyor. İş yerimdekiler soruyor. Çevremde bebeği olan herkese imreniyorum. Tüp bebek için erken diyorlar 11 ay oldu. Bu ramazan ayının hatrına artık bir evlat nasip etsin bize Allahım. Nolur yardım edin moral verin. Bir mucize olsun
Canım moralini bozma Allah büyüktür hepimiz çok istiyoruz ama biraz da nasip işidir çıkar aklından 🌸🥰 kndini beiaz sal eşinle güzel zamanlar geçir başka şeylerle meşgul ol bir bakmışsın bir anda olmuş 🌸 yumurtlama testi yaptın mı
Bat ne zaman

Canım moralini bozma Allah büyüktür hepimiz çok istiyoruz ama biraz da nasip işidir çıkar aklından 🌸🥰 kndini beiaz sal eşinle güzel zamanlar geçir başka şeylerle meşgul ol bir bakmışsın bir anda olmuş 🌸 yumurtlama testi yaptın mı
Bat ne zaman
İnşallah Allah artık yüzümüzü güldürsün. BAT 2 gün önceydi. Bugün ufak ufak kanamam başladı maalesef :( her ay ovülasyon testi yapıyorum. 14. gün ovülasyonum pikti.

Stres bence en büyük etken.Soylemesi kolay gibi geliyor uygulaması çok zor biliyorum ama kafanızdan atın.Bu tamamen mümkün olmasa bile dusunmeyecek kadar meşgul edin kendinizi.Ben ne zaman ki aman ya olursa olur olmazsa nasip dedim o ay hamile kaldım.Dusuk yaptım ama bakın şimdi yine istiyorum ve stres içindeyim yönetmem lazım biliyorum.Mesela bence ovulasyon testi başlı başına büyük bir stres kaynağı.

Benim tüm değerlerim normal, HSG çekildi problem yok. Eşimin spermiogramında hızlı hareketli 0 çıktı, morfoloji de yüzzde 2. Keçiboynuzu kürü denedik, Impyrl kullanıyor. ama yok çare olmadı

Eşiniz tedavi oluyor mu, ilaç ya da ameliyat oldu mu? Eğer eşinizde bir sıkıntı varsa , tedavi olmadan biraz zor.

Stres bence en büyük etken.Soylemesi kolay gibi geliyor uygulaması çok zor biliyorum ama kafanızdan atın.Bu tamamen mümkün olmasa bile dusunmeyecek kadar meşgul edin kendinizi.Ben ne zaman ki aman ya olursa olur olmazsa nasip dedim o ay hamile kaldım.Dusuk yaptım ama bakın şimdi yine istiyorum ve stres içindeyim yönetmem lazım biliyorum.Mesela bence ovulasyon testi başlı başına büyük bir stres kaynağı.
Stres yapmamaya çalışıyorum, haklısınız ama temel problem eşimde ne yazık ki o yüzden stres seviyesi en düşük etken sanırım :(

Olacak inşallah her şey güzel olacak sıkma canını eşin sürekli yeşil soğan badem ceviz bal fındık yesin damat atomları var onları yesin pekmez içsin biraz çünkü teyzemin eşimde böyleydi ve bunu yaptığı ay hamile kaldı teyzem

Benim tüm değerlerim normal, HSG çekildi problem yok. Eşimin spermiogramında hızlı hareketli 0 çıktı, morfoloji de yüzzde 2. Keçiboynuzu kürü denedik, Impyrl kullanıyor. ama yok çare olmadı
O zaman daha ciddi tedavilere ve ilaçlara yönelmeniz daha iyi olacak gibi duruyor. En azından eşinizin değerlerinin değişip değişmediğine bakmak için tekrar test yaptırın ve sonra gerekirse tüp bebek.

Amin amin amin tüm isteyenler için🤲🏻
Bizim de 7 ay oldu. Artık yavaştan üzüntü artıyor bizde de. Sorun var mı onu bile bilmiyoruz öyle deniyoruz her ay. Buradaki yazıları okumak iyi geliyor. Aynı isteği duyguyu paylasan insanlarla dertleşmek dualaşmak iyi oluyor.
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız güzel haberi 🌷

Söylemesi cok zor ama 11 ay cidden cok uzun bir süre degil, bende pcosluyum sizi anliyorum yani 🙏🏻 esinizle birliktelik yasarken bebegi hic düsünmeyin zevk almaya bakin o an aklinizdan bu düsünce ciksin 🫶

Stres yapmamaya çalışıyorum, haklısınız ama temel problem eşimde ne yazık ki o yüzden stres seviyesi en düşük etken sanırım :(
İnstada bir gebenin günlüğü diye sayfa var bir ona bakın isterseniz durumunuzda olan insanlara yardımci oluyorlar.Belki size de faydası olur.Umarim en kısa zamanda sağlık ve sihhatle kucaklarimiz dolar..

Merhaba sizlik bişey yokmuş zaten.
Ovülasyon vs yapıp kendinizi germenize gerek yok ki zaten sperm hareketli olsa olur illa ki.
Eşinizin ciddi bi tedavi sürecine başlaması gerekiyor tabi bilemiyorum erkekler ne kullanıyor ama beslenmesini değiştirip takviyeler kullanması gerekiyor.
Tüp bebek için erken denmiş ama doktorlar ne diyo belki de gereklidir aşılama bile tutabilir yani

Fikri olan vardır belki buraya da yazayım 😢 doktor vajinal muayene de pcos teşhisi koydu. Adetliyken test verdim sonuçlarım böyle pcosu destekliyor mu sizce?
E2: 34.12
Total Testeron: 29.60
Fsh: 5.49
Lh: 5.23
Tsh: 2.66
Prolaktin: 7.68

Back
X