- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
gıttım hersey normal dıyo[/o zaman bu kadar uzulme canım bak en azından bır problrmın yok belkı yumurtlama gununu denk getıremıyorsunuzdur ya da esının sperm kalıtesı azdır yumurtlasma gunune dıkkat edıyor musunuz
esımın degerlerı normal gorunuoedıorum doktora gıttım klomen ve catlatma ıgnesı de denedık 2 defa olmadı
sıkma sen canını ınsallah olacak bak ya ben ınanıyorum sen de ınan yazacagız bu sene buraya dua edecegım sanadaesımın degerlerı normal gorunuo
hamıle degılsındır uzgum allah bılır ama test cogu zaman dogrudurpeki biriiside bana cevap versin ben de cok kafa karısıklıgı yasıyorum suan bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktıAma anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf Kafam çok karıstı
ama unutma en dogrusu gunun gecmesını bekle 10 gun ve testı yenılehamıle degılsındır uzgum allah bılır ama test cogu zaman dogrudur
ınsallah nerde o gunler her ay husransıkma sen canını ınsallah olacak bak ya ben ınanıyorum sen de ınan yazacagız bu sene buraya dua edecegım sanada
ben doktorlara gıdegele baya uzman olcam cokta test yaptıgımdan eger varsa cogu zaman cıkıo hatta o erken gebelık cubuklarınla normal kıtler aynıpeki biriiside bana cevap versin ben de cok kafa karısıklıgı yasıyorum suan bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktıAma anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf Kafam çok karıstı
B3n 5 haftalik hamileyken cikmadiben doktorlara gıdegele baya uzman olcam cokta test yaptıgımdan eger varsa cogu zaman cıkıo hatta o erken gebelık cubuklarınla normal kıtler aynı
ciddi misin adetıne kac gun vardı yaptıgında cıkmamıstıB3n 5 haftalik hamileyken cikmadi
merhaba canım hos geldinMerhaba arkadaşlar
Evet gercekten benim tup bebekti o yuzden adet gunum falan gecmisticiddi misin adetıne kac gun vardı yaptıgında cıkmamıstı
pekı adetıne daha var mıydı ne kadar vardı ne zaman yapmıstın testı canımcımEvet gercekten benim tup bebekti o yuzden adet gunum falan gecmisti
amın canım sen yenı uye olmussun hayırlı olsunRabbim hepimize nasip etsin o muhteşem duyguyu