- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- Konu Sahibi babybabycat
Adet gunum gecmisti kanda cikip idrarda negatiftipekı adetıne daha var mıydı ne kadar vardı ne zaman yapmıstın testı canımcım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gunum gecmisti kanda cikip idrarda negatiftipekı adetıne daha var mıydı ne kadar vardı ne zaman yapmıstın testı canımcım
herseyin hayirlisiınsallah bende yarın olmam canım ya
Amin cnm sen kaç yıllık evlisinsız de burada guzel bır haber alırsanız paylasmayı unutmayın allah tez zamanda hepımıze nasıp etsın
bende bebek ıstıom olmadı 1.5 yıldr olmadı umıdım kesıldı artık
Hayırlı olsun cnm ümidini kesme Allah büyük sen 1.5 seneden bahsediyorsun ben 7 senedir bekliyorum.bende bebek ıstıom olmadı 1.5 yıldr olmadı umıdım kesıldı artık
Eylül'de 2 sene olacak Inşallah canım ama biz daha 3 4 aydır bebek ıcın çalışıyoruz bakalım yarın adet olacak miyim olacak gibi hissediyorum Ama malesef adet ağrısı gibiAmin cnm sen kaç yıllık evlisin
Stres yapma cnm akışına bırak Allah büyükEylül'de 2 sene olacak Inşallah canım ama biz daha 3 4 aydır bebek ıcın çalışıyoruz bakalım yarın adet olacak miyim olacak gibi hissediyorum Ama malesef adet ağrısı gibi
Amin ecmainMerhabalar Bende bir senelik Evliyim. Ben bebeği çok istememe karşın eşim şimdilik yanaşmıyor. Nasıl ikna ederim bilmiyorum. Benim durum sizinkinden biraz daha farklı. Allah hepiniZe tez zamanda nasip Etsin inşallh
Senin için dua edeceğim. Allah gönlündekini ömrüne ihsan etsin inşallahEylül'de 2 sene olacak Inşallah canım ama biz daha 3 4 aydır bebek ıcın çalışıyoruz bakalım yarın adet olacak miyim olacak gibi hissediyorum Ama malesef adet ağrısı gibi
Merhabalar Bende bir senelik Evliyim. Ben bebeği çok istememe karşın eşim şimdilik yanaşmıyor. Nasıl ikna ederim bilmiyorum. Benim durum sizinkinden biraz daha farklı. Allah hepiniZe tez zamanda nasip Etsin inşallh[/QUOT Canım hoş geldin bu arada özel değilse neden istemiyor eşin.
Allah tez zamanda tekrar nAsıp etsin ınsallah canımMerhaba daha önce ilk denemede olan gebeliğim düşükle sonuçlandı. Aradan 7 ay geçti tekrar basladık çalışmalara geçen ay olmadı darısı bu aya inş daha var 5 ağustos bat bakalım...
Hayırlısı olsun diyelim cnmGunaydın kızlar benımde bugun adet günüm hala gelen giden yok allahım gerildim cok
Bilmemkı zormu daha yenı basladık eger tutmassa ve ugrasırsam zor derım:)Hayırlı olsun o zaman canım oncelıkle Ne zormuş bu işler ya