• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Anlatmam Lazım........

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
Artık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................

öncelikle Allah yardımcın olsun. hepimizin zaman zaman böyle sıkıntıları oluyor. eşinle konuşmayı denemedin mi? çocuklarla neden ilgilenmiyor! neden annesinde kalıyor? söylemek kötü ama başka biri olabilme ihtimali var mı acaba?:14:

Artık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................
hep mi böyleydi eşiniz
kaç yıllık evlisiniz

çok normal değil iletişiminiz
ek iş mi yapıyor yani
biz de eşimle görüşmediğimiz günler oluyor yoğunluktan o vardiya çalışıyor
ama çok özlüyoruz birbirimizi
tavırsız kalması çok garip

öncelikle Allah yardımcın olsun. hepimizin zaman zaman böyle sıkıntıları oluyor. eşinle konuşmayı denemedin mi? çocuklarla neden ilgilenmiyor! neden annesinde kalıyor? söylemek kötü ama başka biri olabilme ihtimali var mı acaba?:14:

tşekkürler canım, 13 yıllık evliliğimin ilk 7 yılı konuşmakla anlamya çalışmakla, kendimi ifade etmeye uğraşmakla geçti ama sonuç bu. annesinde kalma nedeni , annesinin rahatsızlığı. iki kardeş gün aşırı orda kalıyolar. başka kadın olmadığını söylüyor. asla öyle bişey yapmayacağını söylüyor. burası küçük yer, zaten olsa hemen duyulur . sanmıyorum. resmen işine tapıyor

nasıl olcak böyle? sonu ne bunun?

iki ayrı dünya olmuşsunuz..

evde olmasanız,onu bıle farketmıcek belliki..

sorumluluklarını yerıne getırıyor mu?

evın ıhtıyacları fln?

tşekkürler canım, 13 yıllık evliliğimin ilk 7 yılı konuşmakla anlamya çalışmakla, kendimi ifade etmeye uğraşmakla geçti ama sonuç bu. annesinde kalma nedeni , annesinin rahatsızlığı. iki kardeş gün aşırı orda kalıyolar. başka kadın olmadığını söylüyor. asla öyle bişey yapmayacağını söylüyor. burası küçük yer, zaten olsa hemen duyulur . sanmıyorum. resmen işine tapıyor
severek mi evlendiniz peki? neden bu anlaşmazlıklar?

hep mi böyleydi eşiniz
kaç yıllık evlisiniz

çok normal değil iletişiminiz
ek iş mi yapıyor yani
biz de eşimle görüşmediğimiz günler oluyor yoğunluktan o vardiya çalışıyor
ama çok özlüyoruz birbirimizi
tavırsız kalması çok garip

ilk zamnlar böyle değldi tabi, ama memlekete gelince çok değişti. hele son işe girince. ek iş değil. yeni bi ünvan deyim artık..... bizde özlem yok. ve iki gün önce bizim evlilik yıldönümüzdü................kimse hatırlamadı tabi................

nasıl olcak böyle? sonu ne bunun?

iki ayrı dünya olmuşsunuz..

evde olmasanız,onu bıle farketmıcek belliki..

sorumluluklarını yerıne getırıyor mu?

evın ıhtıyacları fln?

b yerde patlayacağım sanırım. daha önce iki kere patladım çok kötü oldu...... boşanmanın eşiğine geldik ama oğlum çok aşırı tepki gösterdi , onun hatırına tekrar gelim. rahmetli babmda kabul etmedi. hakkımı helal etmem boşanırsan dedi. geçen çok bunaldım , gzilice çıktım. hiç meraketmemiş tabi. oğlum çıldırmış. çıkmış o arıyo beni. bi yandan babsına kızıyo. nasıl adam bu, hiç takmıyo kafaya diye ....................

Allah yardimciniz olsun.
Babaciginizin anneciginizin mekani cennet olsun insallah.
Size de evlatlarinizla birlikte saglikli huzurlu omurler nasip olsun.
Acikcasi ben "evden sogumak" diye bir seye cok inanmiyorum.
Yani evden kacirtabilecek kadar degeri varsa birinin, mutlaka cozum bulunmaya calisilir karsi taraf tarafindan.
Ne gibi problemleriniz var?
Mutlaka konusmussunuzdur esinizle, neler diyor bu konularda?

ilk zamnlar böyle değldi tabi, ama memlekete gelince çok değişti. hele son işe girince. ek iş değil. yeni bi ünvan deyim artık..... bizde özlem yok. ve iki gün önce bizim evlilik yıldönümüzdü................kimse hatırlamadı tabi................

konuştuğunuz da ne diyor kendileri
iş iş de nereye kadar evladı ve eşi var bilincinde olması gerek

özel olacak ama bunca şeyle birlikte cinsel anlamda nasılsınız ?

severek mi evlendiniz peki? neden bu anlaşmazlıklar?
hayır, tanıştırıldık. 13 yaş var aramızda
peki bu kadar çalışmasına karşılım en azından size maddi desteği iyimi

söylersem alır. son günlerde ses etmeyeim diye, para konusunda çok ses çıkarmıyo. zaten bende çalıştığım için, evin eksiği neyse geçerken marketten alıyorum

Basiniz sag olsun oncelikle. Esinizle ilgilide Allah kolaylik versin. Calistigindan ve is arkadaslariyla oldugundan kesin ben nseniz uzerine gitmeyin. Zamanla sikilip evine erken gelmeye baslar.

öfkeyle konuşmanı çok çok iyi anlıyorum bende çoğu zaman bu yüzden haksız duruma düşerim..
bence tamamen sakin olup güzelce konuşursan belki anlar...
çok zor yaşadıkların inan yaşadım biliyorum ama işte bi tarafın biraz daha sabırlı olması gerekiyo...
inşallah en kısa zamanda düzelir...
hani bi de eskidende çok iyi değilmiş madem ilişkiniz düzeltmek için çok iş düşüyo sana bolcada sabır....
eşin memnun halinden anladığım kadarıyla...
allah yardımcın olsun...

Ben şuna takıldım;eşiniz halinden memnun gibimi görünüyor??yani ewinden huzurundan uzak sırf o ek iş için ve bundan hiç rahatsız değilmi??işin getirisi ne kadar yüksek olursa olsun eşinizde bu durumdan sıkılıyordur diye düşünüyorum..😳😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

b yerde patlayacağım sanırım. daha önce iki kere patladım çok kötü oldu...... boşanmanın eşiğine geldik ama oğlum çok aşırı tepki gösterdi , onun hatırına tekrar gelim. rahmetli babmda kabul etmedi. hakkımı helal etmem boşanırsan dedi. geçen çok bunaldım , gzilice çıktım. hiç meraketmemiş tabi. oğlum çıldırmış. çıkmış o arıyo beni. bi yandan babsına kızıyo. nasıl adam bu, hiç takmıyo kafaya diye ....................

canım nolur evladına karşı böyle şeyler yapma
inan çok büyük yıkıntı oluyor
kaç yaşında bilmiyorum ama
ben de küçükken annem bir kere babama kızıp gitmişti yalınayak-ağlayarak peşinden anne diye koştuğumu bilirim anne gitme diye
çıldırmıştım resmen
şuan ki psikolojimin sebebi hep bunlar sinirliyim asabiyim panikatakım...
şimdiler de anneme söylediğim de pek kabullenmemekle birlikte pişmanlık duyuyor

seni de çok iyi anlıyorum çıkmazdasın gideceksen oğlunu da al
çok zor rabbim yardım etsin

çalışıyorsunuz evin tüm yükü sizde ve anladığım kadarıyla baba yok gibi? neden hala ona tahammül ediyorsunuz! boşanmanız sizin ve çocuklarınız için hayırlı olan benim düşüncem! ortada sevgi saygı yok neden hala devam ettirmeye çabalıyorsunuz! eşinizde halinden memnun gibi sizi üzgünüm ama önemsemiyor!

Çok üzüldüm Datlu..
İyi dayanıyorsun
Rest çekmenin zamanı çoktan gelmiş bence..

Back
X