- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.672
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler. son zamanlarda cok konuşmuyoruz. Ben imalarda bulunuyom, anlasin diye. Ama anladigi halde orali olmuyor. İletişim problem imiz var. Birlikte zaman gecirmiyoruz. Sohbet edemiyoruz. Yalnız kaldigimizda aliyo eline telefonu . Öyle iste. Ortak zevkimiz yok. Konustugumu dinlemez. Cok bilmislikle suclar. Hep onu elestirdigimi dusunur. Vesaire vesaireAllah yardimciniz olsun.
Babaciginizin anneciginizin mekani cennet olsun insallah.
Size de evlatlarinizla birlikte saglikli huzurlu omurler nasip olsun.
Acikcasi ben "evden sogumak" diye bir seye cok inanmiyorum.
Yani evden kacirtabilecek kadar degeri varsa birinin, mutlaka cozum bulunmaya calisilir karsi taraf tarafindan.
Ne gibi problemleriniz var?
Mutlaka konusmussunuzdur esinizle, neler diyor bu konularda?
o is ise hep bi alem. Canin istediğini hemen anlarim. Birden alakali olur. Ertesi gun ise yine ayni adam. Tabiki bende 0 istek. Üstelik bunun icinde suclu olurum.
konuştuğunuz da ne diyor kendileri
iş iş de nereye kadar evladı ve eşi var bilincinde olması gerek
özel olacak ama bunca şeyle birlikte cinsel anlamda nasılsınız ?
evet eminim. Bende öyle düşünüyorum ama zaman akıp gidiyor. Is isten gececek diye korkuyorum. Hayatımın en güzel yilllari güzel bir evliliği beklemekle geciyor. Mutlu, sohbet eden eşleri cok kiskaniyorum.Basiniz sag olsun oncelikle. Esinizle ilgilide Allah kolaylik versin. Calistigindan ve is arkadaslariyla oldugundan kesin ben nseniz uzerine gitmeyin. Zamanla sikilip evine erken gelmeye baslar.
amin canim.cok memnun o. Zevkten 4 köşeöfkeyle konuşmanı çok çok iyi anlıyorum bende çoğu zaman bu yüzden haksız duruma düşerim..
bence tamamen sakin olup güzelce konuşursan belki anlar...
çok zor yaşadıkların inan yaşadım biliyorum ama işte bi tarafın biraz daha sabırlı olması gerekiyo...
inşallah en kısa zamanda düzelir...
hani bi de eskidende çok iyi değilmiş madem ilişkiniz düzeltmek için çok iş düşüyo sana bolcada sabır....
eşin memnun halinden anladığım kadarıyla...
allah yardımcın olsun...
isin maddi bir getirisi yok. Prestiji var. ve hiç rahatsız değil.Ben şuna takıldım;eşiniz halinden memnun gibimi görünüyor??yani ewinden huzurundan uzak sırf o ek iş için ve bundan hiç rahatsız değilmi??işin getirisi ne kadar yüksek olursa olsun eşinizde bu durumdan sıkılıyordur diye düşünüyorum..😳😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oglumda cok asabi. Terk etmek icin değil sadece evde bunaldigim icin cikmistim. Haber versem kizim pesime takılırdi.
canım nolur evladına karşı böyle şeyler yapma
inan çok büyük yıkıntı oluyor
kaç yaşında bilmiyorum ama
ben de küçükken annem bir kere babama kızıp gitmişti yalınayak-ağlayarak peşinden anne diye koştuğumu bilirim anne gitme diye
çıldırmıştım resmen
şuan ki psikolojimin sebebi hep bunlar sinirliyim asabiyim panikatakım...
şimdiler de anneme söylediğim de pek kabullenmemekle birlikte pişmanlık duyuyor
seni de çok iyi anlıyorum çıkmazdasın gideceksen oğlunu da al
çok zor rabbim yardım etsin
Çünkü oglum bosanmamiza karsi. Esimde istemiyorçalışıyorsunuz evin tüm yükü sizde ve anladığım kadarıyla baba yok gibi? neden hala ona tahammül ediyorsunuz! boşanmanız sizin ve çocuklarınız için hayırlı olan benim düşüncem! ortada sevgi saygı yok neden hala devam ettirmeye çabalıyorsunuz! eşinizde halinden memnun gibi sizi üzgünüm ama önemsemiyor!
Çok üzüldüm Datlu..
İyi dayanıyorsun
Rest çekmenin zamanı çoktan gelmiş bence..
Ne diyeceğimi bilemedim dadlu,kararı verecek olan sensin,olumlu yada olumsuz..
ama sende çok mutsuzsun böyle. madem eşin istemiyor boşanmak ozaman sana önem verip ailesini mutlu edecek!Çünkü oglum bosanmamiza karsi. Esimde istemiyor
Artık dayanamıyorum kızlar. içime ata ata iyice kabuğuma çekildim. dünyadan soğudum. yaşama azmim kalmadı. sorun evliliğim. pek çoğunun sorunu gibi. eşimle artık iyice koptuk. bambaşka dünyaların insanı olduk. doğru dürüst ne iletişimimiz var ne göüştüğümüz. yeni bir görev aldı. yani eski işinin üstüne. benim hazzetmediğim bi iş. ama adam deli gibi seviyor bu işi. iş arkadaşları ile benden daha çok görüşüyor. telefonu hiç susmuyo. eve yatmadan yatmaya geliyo. artık akşam yemeklerini çocuklarla yalnız yiyorum. çok ağrıma gidiyor ..... işe gelmek, herşeyle ilgilenmek, çocuklarla uğraşmak, evin işleri; o ise misafir gibi geliyo biraz tv izleyip yatıyor. ki iki güne birde annesinde kalıyo zaten. annesinde kalacağı zamanlar eve uğramadığı, telefon edip haberdar etmediği günler çok oluyo. aramız çok iyi değildi. ama bu iş hepsinden beter oldu. konuşamıyoruz bile. ne zaman ağzımı açsam ki çoğu zaman öfkeli olduğum için sonda söyleneceği başta söyleyip, haksız duruma düşüyorum. son günlerde üst üste sıkıntılar yaşadım. annemi kaybettim, ameliyat geçirdim, ardından babamı kaybettim. özellikle babamın cenazesinde doğru dürüst gelmedi bile. hep işi vardı. toplantısı vardı. çocukları sanki babam evinden getirdim. onlarla iletişimide çok iyi değil zaten. dışarıda melek olan adam eve gelince sanki evin büyük oğlu oluyo. sürekli oğlumla çekişiyo. tartışıyo. ben mi bi yerlerde hata yaptım, evden mi soğuttum diye düşünüyorum ama bu işten öncede çok mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. saat 8 dedimmi uyurdu. tabi evde olduğu günler. ne yapacğımı şaşırdım. çaresizlikten acayip acayip şeylere sarıyorum. sürekli dua ediyorum ama elde hiç somut bişey yok. inancım bile pazarlığa dönüştü haşa.. konu açıp açmamayı çok düşündüm ama belki burada anlatırsam bir nebze olsun rahatlarım dedim...............................
Ben su an hiç bişey dusunemiyorum abla. duyarsizlastim. Sadece kendimi sacma sslak işlerle mesgul ediyorum. Gurur murur kalmadi.....
Öyle. Ve ikinci esiyimYaş farkınız da çokmuş..
Onlar boşanma secenegini düşünmek dahi istemiyoru. Kizim daha idrak edecek yasta degil ama oglum kesinlikle karsitavsiye gibi bişi hiiç gelmiyo aklıma
ne diyebilir ki insan böyle duyarsız bir adam için
Allah yardımcınız olsun
boşan demek zor ama o seçeneği de unutmayın
ve çocuklar, ah çocuklar. neye karar veriyorsanız sakin ama çabuk olmalısınız belirsizlik mahveder onları...
Cok denedim. Guler gecer. Ciddiye almaz . Hatta bi ara başıma bişey gelse de kiymetimi anlasa diyordum. Ameliyat oldum ve cok aci cektim. Anladim ki olsn yine bana olacsk. Ameliyattan 4 gun sonra kalk artik cok yattın dedi....Allah sabır versin öncelikle.. Yaşadıklarınız çok zor ve kolay kabullenilebilir şeyler değil. Bencede eşinizde sakin ve kendinizdenemşn bir şekilde konuşup bu işi bir çözüme kavuşturmayı deneyin. Oldu oldu, olmadı artık son çareniz boşanmak gibi görünüyor.
etrafımızda okadar kötü esler var ki, kendini onlarla kiyasliyoCanım böyle nereye kadar gidicekmutlu değilsin eşini düzeliceğini düşünüyormusun düşünmüyorsan boşanmak en iyisi bence.
![]()
çok zor bir durum
yolları ayırsan nolurki..
annene danış
Nasil cekeyim cekirge. Ne diyeyim. Hep ben suclu oluyorum. Destecimde yok. :[
Cok denedim. Guler gecer. Ciddiye almaz . Hatta bi ara başıma bişey gelse de kiymetimi anlasa diyordum. Ameliyat oldum ve cok aci cektim. Anladim ki olsn yine bana olacsk. Ameliyattan 4 gun sonra kalk artik cok yattın...
Ona göre hersey mukemmel. Ben abartiyorum. Ben gezmeyi,sohbet etmeyi , aile toplantilarini cok severim. Harekeliyim. O tam tersiama sende çok mutsuzsun böyle. madem eşin istemiyor boşanmak ozaman sana önem verip ailesini mutlu edecek!![]()
Psikologa gittim dinlemefi bile. Pskiyatrda hemen hap yazdi. Gitsek bile orda he der eve gelir unuturAile terapistine falan gitseniz :44: Gitmek istemez derseniz de sabah birisi başka bi konuda güzel bir fikir vermişti sizin için de uygun olabilir belki. Psikoloğa gidicem deyin, gidin bir kaç seans sonra da psikoloğum beni senden de dinlemek istedi bu konuda bana zaman ayırabilir misin deyin :44: Aranızdaki bu sıkıntıların sebebini tam olarak anlamadan boşanın demeye dilim varmadı :26: Halledilebilir olabilir belki de
Zaten bir yilda oldu cocuk. O zamanda oyleydi ama ben farkliydim. Kendimi herseyimle ona ve yuvamiza adamistimÇocukların yaşları büyük ama yine de merak ettim . Çocuk olmadan evvel daha mı farklıydı ?
Anne be babanızın mekanı cennet olsun inşallah , Allah sabır versin size .
Cok uzuldum ve esinize cok kizdim. Coguna hayali bile zor gelir bir ailem olsun cocuklarim olsun ayni zamanda iyi bir isim olsun diye esiniz nankörlük ediyor. Oglunuz oyle cikmis aramis ya sizi ciz etti icim kendi babam geldi aklima o da cok sorumsuzdu abim neler cekti yavrum. Şurada cok bi evlilik deneyimim yok ne gibi bir tavsiye verebilirim bilemiyorum. 13 yil diyorsunuz biseyler duzelmediyse simdidrn sonrasi icin de zor gibi. Burnu surtse belki ne bileyim bi kaybetme korkusu yasasa ciddi anlamda belki biseyler degisir ama nasıl olur ki o da.
Ona göre hersey mukemmel. Ben abartiyorum. Ben gezmeyi,sohbet etmeyi , aile toplantilarini cok severim. Harekeliyim. O tam tersi
Psikologa gittim dinlemefi bile. Pskiyatrda hemen hap yazdi. Gitsek bile orda he der eve gelir unutur
Zaten bir yilda oldu cocuk. O zamanda oyleydi ama ben farkliydim. Kendimi herseyimle ona ve yuvamiza adamistim
Gecen sene boşanmanın esigindeydik.sonrasinda ilk bi ay iyi oldu sonra yine eski o
Teşekkürler. Ben sadece beni seven ve sevdiğin i her fırsatta belli eden bi es istiyorum. Oturup beklemek bana yaramıyor. Cok sscmaliyom. Senin de Allah yardimcin olsun
Canım merhaba aileniz allahtan rahmet diliyorum.Bende seninle aynı durumdayım eşim işine benden ve çocuklardan çok önem veriyor uyardım konuştum ama olmadı şimdi ise dükkan açtığı yere göçmeyeceğimi söyleyince ben aramıyor 15 gündür eve gelmiyor.Ben artık zamana bıraktım herşeyi. arayıp tartışmıyorum neden böyle yapıyorsun diye.çünkü yoruldum artık allah hakkımızda hayırlısını versin.
Nereye kadar bunu yapacağım gerçekten bilmiyom. Ben yalnız kalamam....kafayi yerim. Suraya su konuyu acmam bile bi adim. Artik kendime ssklsyamiyorum bazi seyleriBöyle hissetmen son derece doğal,kafan karışık şu anda,neye karar vereceğinide bilemiyorsun..
İşlerinle oyalan,eve gelincede çocukların işi gücü ile ilgilenşnce kafan dağılır biraz.
Ama iş eşe gelince tıkanıyoruz maalesef..
evetZaten bu yüzden meydanı boş bulmuş![]()
Hadi ya.. Gerçekten Rabbim kolaylıklar versin çok zor bir durum.. Acaba eşinizin ailesinin bilgisi var mı bu durumdan? Yani onlar ne diyorlar? Çözüme kavuşsun çok mutlu olun isterim ancak ölmüyorsa da gerçekten boşanma ihtimalini de göz önünde bulundurmanızı öneririm..