- 27 Aralık 2011
- 63.303
- 61.014
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
ARkadas kaçak mülteci kampından kaçtı galibaHastalıktan korkmuyormuş insanların saldırmasından korkuyormuş. Başka bir ülkede yaşıyor galiba. Bizim ülkede çok şükür birbirimize saldırmıyoruz
Bir saat önce okudum,çok yorgundum yanlış anladım diye düşünüp cevap vermedim. Girip tekrar okudumHastalıktan korkmuyormuş insanların saldırmasından korkuyormuş. Başka bir ülkede yaşıyor galiba. Bizim ülkede çok şükür birbirimize saldırmıyoruz
İlk hafta anlayış gösterirler sanırım .Okula ilk gün serbest kıyafetle gitsek sorun olmaz herhalde değil mi?
kıyafetler de pahalıOkula ilk gün serbest kıyafetle gitsek sorun olmaz herhalde değil mi?
Servis kendimim . Arabayla götürüp getireceğim. Benzin fiyatlarına değinmeye gerek yokkkkıyafetler de pahalı
sanırsın yıldırım mayruk cemil ipekçi defilesine çıkacaklar
kırtasiye ve servis işine girmiyorum bile
servis limuzin fiyatına
Öncelikle tek pozitif vakada sınıf karantiya alınmıyor haber yanlış olabilir bu birAz önce bi haber gördüm bursada bir ilkokulda 1.sınıfa başlayan öğrencinin koronavirus testi pozitif çıkmış öğretmen ve 30 kişilik sınıf karantiya alınmış.
Daha yeni başlıyoruz...
Allah yardımcımız olsun
Ben öyle göndereceğim ilk gün.Sonra duruma göre alacağım.Geçen yıl alan arkadaşların küçük geliyor şimdi.Okula ilk gün serbest kıyafetle gitsek sorun olmaz herhalde değil mi?
Sizin gibiler mi?Öncelikle tek pozitif vakada sınıf karantiya alınmıyor haber yanlış olabilir bu bir
İkincisi sizin gibiler çocuğunu göndermesin ki hem sizin kafanız rahat olsun hem de bizim yavrucaklar az mevcutla okula gidip gelsin
Ya gerçekten anlamıyorum bütün Avrupa ve Amerikaya bakın oralarda da vakalar artıyor ama kimse okullara gözünü dikmiyor hemen.Gelişmemiş doğu toplumu olmanın getirisi de bu sanırım.
Çocuklarım uzaktan eğitimde 1.5 yıldır mahvoldu ben ekran başında toplam 1-2 öğrenciyle ders yaptım.Öğrencilerim okula gelmedi ama veliler konfeksiyonlara çalışmaya gönderdi.
12.sınıflar nişanlanıp evlendi.Çocuğu olan bile var.Şu yaygaraları koparırken az duyarlı olun ya.
Sizde sürekli yazıp yazıp öylemi dedim böylemi dedim. Ee ne diyorsunuz ozaman. Bulun çaresini göndermeyin, başka çözüm ne olabilirkiSizin gibiler mi?
Yaygara koparmak mı? Ne biçim bi üslup
Tekrar tekrar bin kere yazamayacağım
Offff her şeye muhalefetsiniz ben açılmasın mi diyorum?
Haber yalan evet, her şey yalan vakalar, ölenler....hepsi kurgu
Mesajlarıma bakarsanız yeterince açıkSizde sürekli yazıp yazıp öylemi dedim böylemi dedim. Ee ne diyorsunuz ozaman. Bulun çaresini göndermeyin, başka çözüm ne olabilirki
Başta gerçekten tamamen evde izole olduğunuzu düşünerek yorum yapmıştımSizin gibiler mi?
Yaygara koparmak mı? Ne biçim bi üslup
Tekrar tekrar bin kere yazamayacağım
Offff her şeye muhalefetsiniz ben açılmasın mi diyorum?
Haber yalan evet, her şey yalan vakalar, ölenler....hepsi kurgu
Evet orayı anladımMesajlarıma bakarsanız yeterince açık
Herkes farklı algılayıp bir şey söylediği için açıklamaya çalıştığım için öyle mi dedim böyle mi dedim oluyor maalesef okuduğumuzu anlasak sorun olmayacak neyse kaç kez yazdım madem soruyorsunuz
Tekrar yazayım ZORUNLU olmasın istiyorum bu kadar en azından riskli grup için
Teşekkürler
Düşünmek ile girmek aynı şey mi?Başta gerçekten tamamen evde izole olduğunuzu düşünerek yorum yapmıştım
Hatta açıkça söyleyeyim kudrayı eşinizi, işinizi sorarken biraz da fazla didikliyor diye düşünmüştüm
Meğer bir bildiği varmış da ondan soruyormuş
Yaygara koparma kısmınaKudrAlobar eski konularınızdan bahsettikten sonra ben de katılıyorum artık
İşe girmeyi düşünürken, kayınvalide ağırlarken vakalar, ölenler yine vardı
Üstelik de geçen nisan ayında vakalar tavanken avmde işe girmeyi düşünüyormuşsunuz
Ama okul, eğitim söz konusu oldu mu korona geliyor hemen akla
Bir okulda var çünkü korona
Avmde, ev ziyaretlerinde yok kesinlikle
Oralar için risk almakta sıkıntı yok ama eğitim söz konusu olunca asla risk alamıyor oluyoruz
Aslında velilerin okula girmesi genel olarak yasak (pandemiden dolayı) idareye konuyu bildirin bence.Merhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
Ayyy şok oldum. Eski konulara bakmak işte bu yüzden işe yarıyor. Bu arada okulların hepsine pandemi dolayısıyla mebden yazılar geldi okula Veli vs girmiyor öyle bir okul varsa lütfen milli eğitime şikayet edin. Bazı insanların artık sırf provakasyon amacıyla böyle şeyler yazdıklarını düşünmeye başladım. Ayrıca 31 Ağustos’ta yayınlanan genelgeye göreBaşta gerçekten tamamen evde izole olduğunuzu düşünerek yorum yapmıştım
Hatta açıkça söyleyeyim kudrayı eşinizi, işinizi sorarken biraz da fazla didikliyor diye düşünmüştüm
Meğer bir bildiği varmış da ondan soruyormuş
Yaygara koparma kısmınaKudrAlobar eski konularınızdan bahsettikten sonra ben de katılıyorum artık
İşe girmeyi düşünürken, kayınvalide ağırlarken vakalar, ölenler yine vardı
Üstelik de geçen nisan ayında vakalar tavanken avmde işe girmeyi düşünüyormuşsunuz
Ama okul, eğitim söz konusu oldu mu korona geliyor hemen akla
Bir okulda var çünkü korona
Avmde, ev ziyaretlerinde yok kesinlikle
Oralar için risk almakta sıkıntı yok ama eğitim söz konusu olunca asla risk alamıyor oluyoruz
Tecritte olmadıkça virüs bulaşma riski var ama işteDüşünmek ile girmek aynı şey mi?
2.yıldır insanlar düğün dernek tatil gezme,iş,.kongre miting her şeyi yaptı/ yaptilar ben işe girmeyi düşündüm, kayınvalidem geldi görüştüm öyle mi?
Şaka mısınız?
Tecritte yaşayayım bari
Hanfendi neye şok oluyorsunuz ki ilahi yaAyyy şok oldum. Eski konulara bakmak işte bu yüzden işe yarıyor. Bu arada okulların hepsine pandemi dolayısıyla mebden yazılar geldi okula Veli vs girmiyor öyle bir okul varsa lütfen milli eğitime şikayet edin. Bazı insanların artık sırf provakasyon amacıyla böyle şeyler yazdıklarını düşünmeye başladım. Ayrıca 31 Ağustos’ta yayınlanan genelgeye göre
Mazereti olan öğrencilerin eğitimlerine ilişkin hangi önlemler alınacak?
Mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayan öğrenciler için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edilecek. Buyurun kaynak Tıklayınınız