- 4 Ekim 2012
- 16.142
- 31.515
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Aktarda mı satılıyor? Gerçeğini nerden temin edebiliriz? Hangi versiyonunu ve nasıl kullanılmasını önerirsiniz? Şimdiden teşekkürlerUdi hindi kullandınız mı ?
Canım hiçbir bilgim yok annem komşuları sayesinde aldı bir insta sayfasından. Yani onların dediği gibi kullandık hamdolsun şimdilik sorun yok.Aktarda mı satılıyor? Gerçeğini nerden temin edebiliriz? Hangi versiyonunu ve nasıl kullanılmasını önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler
Ben de internette gördüm yağı ve tozu varmış ama çevremde kullanan görmediğim için netteki bilgilerden yola çıkmak istemedim. Kullandınız sanmıştım. Neyse hiç ihtiyaç olmasın inşallahCanım hiçbir bilgim yok annem komşuları sayesinde aldı bir insta sayfasından. Yani onların dediği gibi kullandık hamdolsun şimdilik sorun yok.
Kullandım ama koronada değil normal hastalıkta üşütmeBen de internette gördüm yağı ve tozu varmış ama çevremde kullanan görmediğim için netteki bilgilerden yola çıkmak istemedim. Kullandınız sanmıştım. Neyse hiç ihtiyaç olmasın inşallah
Teşekkür ederimYorumları okumadım ama mevcudunuz inanın cok değil. 12 senelik meslek hayatımda hiç 40 ın altında sınıfım olmadı. Benim sınıflarım 50 ye yakın, okulumda sabah lise grubu oluyor 55 kişi, okulumun karşısında ikokul var, mevcutlar 60 ve üzeri.. İstanbuldan sevgiler
Çok geçmiş olsun ne güzel bağışıklık sisteminiz çalışıyo.insanların bi çoğumuzun bilmediği binbirtürlü hastalık var malesef.mesela bazı hastalıklar ne yersen ye güçlenmiyor.oyüzden insanlar kendilerini hırpalıyor benim gibi.Bu sene 1. Sınıf bizimde ama dert etmiyorum açıkçası eğitim almak zorunda. Ayrıca yeni corona geçirdik hatta o nedenle uyum haftasına katılamadı ve çocuklar hafif geçirdi gripten de farksız o kadar stres yapıp kendinizi hırpalamayın. Bağışıklık güçlendici takviyeler alın bol bol ayrıca sürekli maske takmalarını ben sağlıklı bulmuyorum
Doktor raporu alın yüksek risk grubundayım ve çocuğun bakımını ben yapıyorum diye.Bu tam olarak nasıl oluyor gerçektende böyle bişeyi kabul ediyolar mı acaba daha ayrıntılı açıklayabilirmisiniz?şöyle söykeyim çok riskli gruptayım oğlumla birebir ben ilgileniyorum.bağışık sistemim yok benim 7 yılı geçti tedavi oluyorum hastanede ve ilacı ömür boyu almak zorundayım çünkü onun sayesinde yaşıyorum.böyle bişeyi kabul ediyolarmı?kaçgündür kafayı yicem neden kimse bizim için bişey yapmıyor diye.geçen senede birebir ben ilgilendim çocuğumla çokda ii gittik hatta ilerdeydik.
Benim de 28 öğrencim var. Simif okul kuralları bellidir maskeler çıkarilmayacak (astım gibi nefesle ilgili rahatsızlığı yoksa tabii) aytica veliler okul bahçesine giremiyor. Malesef sınıflar kalabalik covid zamanı bu daha kötü ancak herkes dikkat ederse bir şekilde idare edilebilir. Öğrencim pozitifti ancak maskeleri hiç çıkarmadıklari için başka kimseye bulaşmamış allahtan.umarim saglikli sorunsuz bir yıl geçiririz.Merhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
İlla ki vardır bi yöntemi sonuçta corona önümüzdeki senelerinde sorunu 10 senede de öyle geçecek gibi değil. Homeopati uzmanı doktor ile görüştünüz mü hiçÇok geçmiş olsun ne güzel bağışıklık sisteminiz çalışıyo.insanların bi çoğumuzun bilmediği binbirtürlü hastalık var malesef.mesela bazı hastalıklar ne yersen ye güçlenmiyor.oyüzden insanlar kendilerini hırpalıyor benim gibi.
Raporum var o yeterli olurmu araştrma hastanesinden ilaç raporumDoktor raporu alın yüksek risk grubundayım ve çocuğun bakımını ben yapıyorum diye.
Mazereti olan öğrencilerin eğitimlerine ilişkin hangi önlemler alınacak?
Mazereti dolayısıyla yüz yüze eğitime katılamayan öğrenciler için TRT EBA ve EBA platformu aracılığıyla eğitime devam edilecek kaynak: Tıklayınız
Doktora gidip hastalığınızın olduğuna dair bir rapor istemeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Raporum var o yeterli olurmu araştrma hastanesinden ilaç raporum
Malesef benimki öyle bi hastalık değil.oyüzden herkese söylüyorum çevremde bildiğim herkese söylüyorum lütfen çocuklarınız sık sık hasta oluyosa lütfen immunglobinlerine baktırın çok geç olmadan çünkü organlarımız zarar görüyor.öyle bişey ki türkiyede yetişkin hasta muayene eden hastane doktor neredeyse yok kadar az.bazen çocuklar bu yüzden ölebiliyor bazı durumda ilik nakli gerekiyo.mesela immonoloji bölümünde tedavi olmam lazım ama yetişkin doğru düzgün yok cerrahpaşada hematolojide tedavi oluyoruz kan hastalığı olduğu için.3haftada bir kan aldır tekrar ilacı taktır damar yolu açtır ve bu ömür boyu sürecek bişey.İlla ki vardır bi yöntemi sonuçta corona önümüzdeki senelerinde sorunu 10 senede de öyle geçecek gibi değil. Homeopati uzmanı doktor ile görüştünüz mü hiç
Aminn sağolunAmin arkadaşım amin
Benim oğlan iki kez babasıyla ben bir kez geçirdik
Çok zor bir hastalık
Bende çok endişeliyim
Allah sizi de evlatlarınızı da korusun
Ne demek hepimiz anneyiz birinin yavrusu benimde yavrum gibi ...kızımda alerjik bir bünyeye sahip ama hamdolsun çok ağır gelmedi udi hindi yağı arada veriyorum ... Propolis falanda öyle...
Alerjik anneler en iyisini bilir rabbim yardımcınız olsun
Sizi nasıl iyi anlıyorumAminn sağolun
evet çok kötü bi hastalık ki ben kendimi kuvvetli zannederdim covid olduğumda parmağımı oynatamıyordum resmen ve kaç kere nefesimin kesildiğini bilirim
İnsanlar arıyordu nasıl oldum diye hiç abartmıyorum 30 snden fazla konuşamıyordum hemen nefesim tıkanıyordu
nefesim kesildiği anlarda yaa bana bişe olursa çocuklarım ne yapar ya da Allahım korusun çocuklarım da benim yaşadığımı Yaşar mı korkusundan bi de oturup ağlıyordum
Allahım bi an önce bitirse şu illeti artık kafamız azıcık olsun rahatlasın istiyorum
45 50 60 mı ?iyi ki istanbulda yaşamıyoruz dedimmYorumları okumadım ama mevcudunuz inanın cok değil. 12 senelik meslek hayatımda hiç 40 ın altında sınıfım olmadı. Benim sınıflarım 50 ye yakın, okulumda sabah lise grubu oluyor 55 kişi, okulumun karşısında ikokul var, mevcutlar 60 ve üzeri.. İstanbuldan sevgiler
Aynen bende şok oldum. İlcedeyim küçük bir ilin, arada bana çocukların eğitimi için ailemin yasadigi şehire gitmem gerektiğini söyleyen oluyor . Gideceğim yerde sınıflar 40 kişi. Şu anda bulunduğum yerde 21 , bırakıp da asla gitmem burayi45 50 60 mı ?iyi ki istanbulda yaşamıyoruz dedimm
ben de büyük şehirdeyim ankarada.ilkokulda 25 26 kişiydi en fazla sınıf mevcudu.busene 5. sınıf ebada 19 kişi görünüyor sınıf mevcudu.45 50 nedir yahuu?Aynen bende şok oldum. İlcedeyim küçük bir ilin, arada bana çocukların eğitimi için ailemin yasadigi şehire gitmem gerektiğini söyleyen oluyor . Gideceğim yerde sınıflar 40 kişi. Şu anda bulunduğum yerde 21 , bırakıp da asla gitmem burayi
Bizim okulun asansöründe "kovid tedbileri kapsamında en fazla iki kişi binebilir" yazıyor. 50-55 kişilik sınıflarda sıkış tepiş altı saat ders işleneceği bir okulda böyle bir tedbirin uygulanıyor olması virüsü bitirirben de büyük şehirdeyim ankarada.ilkokulda 25 26 kişiydi en fazla sınıf mevcudu.busene 5. sınıf ebada 19 kişi görünüyor sınıf mevcudu.45 50 nedir yahuu?