Artan vaka, açılan okul

Burası benim günlüğüm olsun
Yine maskeni tak demekten imanımın gevrediği bir sabah oldu
Üstelik daha 2 ders girdim 🙄🙄🙄
Bizim zamanımızdaki öğretmenler olsa ense köküne tokatı yapıştırırdı.😅dayağa karşıyım ama bazen de gerekiyor arkadaş

Görümcemin oğlu bayramda kovid oldu. Annesininki negatif olmasına rağmen aynı evde olduğu için işe gidemedi ama. Görümcemde aşılıydı. Ben dünkü haberden bahsediyorum. Bende kamuda çalışıyorum bu uygulama yeni. Daha doğrusu yeni sanıyorum. Yanlış mı biliyorum acaba
11 eylul den sonra uygulanmaya baslandi diye biliyorum . Yeni yani

İstanbulda lisede ogretmenim. Bugun okulda 3. Sinifimiz karantinaya girdi. 2 si benim girdigim sınıflar. Anlaşılan bu yil bir sınıfın karantinasi bitecek diğeri başlayacak. Aynı sınıflardan gene de çıkabilir elbette. Güya okullari açtık....hayırlısı.
Daha 3. haftada siniflar surekli kapaniyoken, kiş gelince nolucak, ben açıkcasi merak ediyorum

Lisede öğretmenim öğrencilerin maske kullanımında hiç sıkıntı yok.Aşı olanlar öğrenciler de var ailelerin yüzde 90ı aşılı.Evet karantinaya giren sınıflar var ama olması gereken de bu.Okulların kapanmasındansa sınıfın kapanması daha mantıklı.

Lisede öğretmenim öğrencilerin maske kullanımında hiç sıkıntı yok.Aşı olanlar öğrenciler de var ailelerin yüzde 90ı aşılı.Evet karantinaya giren sınıflar var ama olması gereken de bu.Okulların kapanmasındansa sınıfın kapanması daha mantıklı.
Hocam sınıflar kaç kişilik? Okulunuzun düzenli temizliği yapılıyor mu, karantina sınıfları dezenfekte ediliyor mu? Günde 8 ders , her bir ders 40 dk ful maskeli durmak öğrenciler için ve bizler için ne kadar sağlıklı? Ben çift maske takıyorum ve hee akşam baş ağrısı çekiyorum oksijensizliten. İki sınıfım karantinada ben de aslında temasliyim ama semptomum olmadığı icin diğer sınıflara girmeye, bir anlamda hem onları hem ailemi riske atmaya devam ediyorum ayrıca Diyelim bir sinifin karantinasi bitti, aynı sınıfta ertesi gün iki öğrenci veya bir öğretmen bir ogrenci daha pozitif çıktı, o sınıf gene uzaktan eğitime geçecek. Bu şekilde zaten online eğitime dönülmus oluyor bir anlamda. Kısacası okullar açık kalacaksa yeterli önlemler alınmalı, sınıf bölünme ya da ders saatlerinin azaltılması, müfredatına hafifletilmesi gibi önlemler alınmalıydı. Böyle salgın bitmiş gibi kör inatla hayir açık kalacak diye ayak diretmek ölen ölsün kalan sağlar bizimdir demekle eş değer.

Bizim zamanımızdaki öğretmenler olsa ense köküne tokatı yapıştırırdı.😅dayağa karşıyım ama bazen de gerekiyor arkadaş
Valla ben de bazen kafamdan hayal ediyorum vahşi şeyler 😳😂
Bugün uyarmadım, en az 20 kez uyarmışımdır uyarmadım dediğim de 😄
İlk hafta uyarmaktan anlıyorlardı, şu an tınlamıyorlar.
Boşa kürek çekeceğime naparlarsa yapsınlar.
İnam bak biri olsa da saysa kaç kere maskeni tak diyorum bir derste diye
Zaten o kadar sık diyorum ki ancak onu sayar başka iş yapamaz 🙄

Bu arada dün aklıma çılgın bi genelleme geldi
Tez fikri düşünen varsa bedava hizmet ayağınıza geldi 😂
Baştan söyleyeyim tamamen kendi gözlemim, çıkarımım
MMutlaka istatistiğini çıkaracak biri olacaktır
İlkokulda çalışıyorum
Bu maske konusunda zorlanan çocuklar hep akademik olarak da başarısı düşük olanlar genelde
Ödev yapmakta, ders dinlemekte sıkıntısı olmayan çocuklar maske konusunda da hiç sorun çıkarmıyor
Tez konusuna gelince özdenetim ve akademik başarı arasındaki ilişkiyi maskeyi de ni şekilde ekleyerek araştırsın biri 😂

İstanbulda lisede ogretmenim. Bugun okulda 3. Sinifimiz karantinaya girdi. 2 si benim girdigim sınıflar. Anlaşılan bu yil bir sınıfın karantinasi bitecek diğeri başlayacak. Aynı sınıflardan gene de çıkabilir elbette. Güya okullari açtık....hayırlısı.

benim büyükte lisede 3 sınıf kapandı oğlumun sınıfında da 1 pozitif var. sınıfların biri kapanacak açılacak kısır döngü böyle devam edecek gibi gözüküyor.

Dün okulda sakinleştirmeye çalıştığım çocuğun bugün okula gelmediğini ve kovid şüphesi olduğunu öğrendim. Kriz halindeydi, nefesini kontrol edemediği için maskesini cıkarttırıp, nefes egzersizi yaptırmak zorunda kaldım 😟
Allah'ım inşallah negatif çıkar. Kendimden değil ama benim yüzümden eşimin çocuklarımın düzeni bozulacak. Ona moralim daha çok bozuluyor😔

Dün okulda sakinleştirmeye çalıştığım çocuğun bugün okula gelmediğini ve kovid şüphesi olduğunu öğrendim. Kriz halindeydi, nefesini kontrol edemediği için maskesini cıkarttırıp, nefes egzersizi yaptırmak zorunda kaldım 😟
Allah'ım inşallah negatif çıkar. Kendimden değil ama benim yüzümden eşimin çocuklarımın düzeni bozulacak. Ona moralim daha çok bozuluyor😔
Antidepresana başladım ben . Sınıfta virüs çıktı deniyor tepkisizimmm. Yoksa devreleri yakacağız biz veliler ve öğretmenler😅

X