- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
-
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Bizim sınıf 44 kisi..cok endiseliyim nasıl olacak neler gelecek basımıza Allah yardımcımız olsun.Merhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
Bizde anaokuluna başladık 15 kişiler maskeli ve mesafeli oturuyorlar veliler olarak okula bile girmiyoruz sokmuyorlar. Şu anlık kendi adıma bir problem yok. İlerisi için ne olur bilemeyeceğim. Ama her yer açık olup okulların açılmamasını istemek bana çok tuhaf geliyor bilmiyorum.
Ben buna çok katılmıyorum doğrusuRisk grubu için büyük endişe, çok haklısınız. Hala “her yer açık ama okullar kapalı “diyen bir grup insanı da anlamıyorum.Bahsedilen yer okullar ve sınıflar 7 ders saati boyunca sınıfta aynı havayı soluyacak olan öğrenciler var.kalabalık sınıflar için büyük sıkıntı. Sınıflarımız 45 kişilik ve okul mevcudu bini geçiyor.Kovid olup hafif geçirenler endişe etmez tabiki. Hastası olan , bağışıklığı düşük olanlar ister istemez endişe duyacak. Neticede birçok insanımızı kaybettik ve ister istemez “kovid olursam atlatırmıyım”diye panik yapan insanlar var. Okulların kapanmasını istemiyoruz ama gerekli önlemlerin alınması gerekir.Bu da kalabalık sınıflar ve okullar için pek mümkün değil maalesef.
Bende anlamıyorum valla aşı oldum çok yan etki yasadım buraya yazdım sormak için aşı karşıtı gibi algılandim. şimdide okullar açılmasin demiyorum, hiç bir önlem alınmamış, 40 kişilik bohem sınıflar,.hijyenden uzak wcler, vaka sayısı tırmanışta bence çok riskli doğru zaman değil. En azından isteğe bağlı olsun isteyen göndersin, istemeyen göndermesin diyorumRisk grubu için büyük endişe, çok haklısınız. Hala “her yer açık ama okullar kapalı “diyen bir grup insanı da anlamıyorum.Bahsedilen yer okullar ve sınıflar 7 ders saati boyunca sınıfta aynı havayı soluyacak olan öğrenciler var.kalabalık sınıflar için büyük sıkıntı. Sınıflarımız 45 kişilik ve okul mevcudu bini geçiyor.Kovid olup hafif geçirenler endişe etmez tabiki. Hastası olan , bağışıklığı düşük olanlar ister istemez endişe duyacak. Neticede birçok insanımızı kaybettik ve ister istemez “kovid olursam atlatırmıyım”diye panik yapan insanlar var. Okulların kapanmasını istemiyoruz ama gerekli önlemlerin alınması gerekir.Bu da kalabalık sınıflar ve okullar için pek mümkün değil maalesef.
45 kişi mi cidden sınıf?hani bölünecekti?Sınıf mevcudu çok ideal bence. Bizim okulda 5. sınıflar 45 kişi civarı. Ayrıca velilerin okul bahçesine bile girmesi yasaklanmalı diye düşünüyorum.
Göndermezseniz eba tv takip etmek zorunda. Canlı dersler bu sene olmayacak şu anlık
Göndermek istemiyorsanız göndermeyin.Eba dan takip edin.Çocuğunu göndermek isteyen insanların motivasyonunu da kırmayınMerhaba arkadaşlar 1.sınıfa başlayan çocuğum var bu hafta uyum haftasıydı tamamladık.
Sınıf mevcudumuz 28 kişi.
Ben göndermek istemiyorum çook kalabalık maskeler hep aşağıda mesafe yok wc ler kabus gibi veliler sınıfa kadar giriyor
Bu kadar vaka varken nasıl olucak ya bulaşırsa astım hastasiyim korkuyorum göndermek istemiyorum ama anladığım kadarıyla zorunlu??
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Teşekkürler