Artan tüllerden salon takımı çalışmam..

yav senayda maşallah sana:nazar:zaten senin bu yönünü çok beğeniyorum imkanları çok iyi değerlendiriyorsun ve harika şeyler çıkarıyorsun çok şıklar gerçekten emeğine sağlık diyorum.bende sizleri ve yaptıklarınızı görünce kıskanarak bişeyler üretmeliyim aşkıyla yanıp tutuşuyorum delikafadulden

canım ne kadar güzel yapmışsın aman nazar değmesin kaşı kaşı :)))) :nazar:

yav senayda maşallah sana:nazar:zaten senin bu yönünü çok beğeniyorum imkanları çok iyi değerlendiriyorsun ve harika şeyler çıkarıyorsun çok şıklar gerçekten emeğine sağlık diyorum.bende sizleri ve yaptıklarınızı görünce kıskanarak bişeyler üretmeliyim aşkıyla yanıp tutuşuyorum delikafadulden
yav burfem eminim sende güzel şeyler yaparsın eccük halana çektiysen kesin yaparsın-tatlicadiarzu-şaka biryana canım senin yapamıycan bişi yoktur ben eminim..yaptığın o şık havluları ben kendim bizzat biliyorum canım..bu arada teşekkür ederim o güzel iltifatların için:1hug:a.s.

çok güzel olmuş cnm.ama dağınık şekilde değilde düz şekilde yaysan daha iyi olmazmı acaba?

nereyi tıklasam sen çıkıyorsun maşallah allah güç kuvvet versin türk kadınının becerisi budur işte

X