Artan tüllerden salon takımı çalışmam..

Canım çok güzel olmuşlar ve benimde aklıma yattı bende yapacam kesin ve çok kolaymış.Böyle güzel bir paylaşımı bizle paylaştığın için çok teşekkürler.a.s.

çok güzel olmuşlar... ellerine emeğine sağlık.. iyi günlerde kullanırsın inşallah.....

gerçekten çok güzel olmuş ii günlerde kullan ve dediğiniz gibi gerçekten salona çk yakışmış üstündeki objelerle birbirlerini tamamlıyoo ellerine sağlık yaa ben şu foto işini çözsem bende bir iki şey koycam am yk bulamıyom nasıl olduğunu

Canım çok güzel olmuşlar ve benimde aklıma yattı bende yapacam kesin ve çok kolaymış.Böyle güzel bir paylaşımı bizle paylaştığın için çok teşekkürler.a.s.
canım çok sağolasın beğenmene vede bir fikir olduğuna çok sevindim..yap ve burdada paylaş bizde görelim..eminim çok gzl olucaktır..yerimsenibena.s.

elinize sağlık hem çok pratik hem de çok şıkalkisalkisalkis

gerçekten çok güzel olmuş ii günlerde kullan ve dediğiniz gibi gerçekten salona çk yakışmış üstündeki objelerle birbirlerini tamamlıyoo ellerine sağlık yaa ben şu foto işini çözsem bende bir iki şey koycam am yk bulamıyom nasıl olduğunu
canım çok sağolasın evt objelerle çok uyumlu oldu..en iyileri senin olsun inş...a.s.

valla süper olmuş .hiç aklıma gelmemişti bu.güzel fikirmiş.ellerine sağlık canım.

annem de pek yapar böyle seyleri,

madem böyle kumaş cok geçiyor eline,
sadece kenar süslemesi değil de,
o süslemeleri aralara katmayı da dene bence.
yani kesip birleştirmeleri aralarda süslerle yap.

yine ck güzel şeyler elde edersin bence.

bende hayal gücü olmadığı için cok dizayn kabiliyetim yok:nazar:

eline sağlık bu arada...

hazır gibi olmuş valla..
Türk kadınımın aklını seveyim aklını..
bravo sana canım..

annem de pek yapar böyle seyleri,

madem böyle kumaş cok geçiyor eline,
sadece kenar süslemesi değil de,
o süslemeleri aralara katmayı da dene bence.
yani kesip birleştirmeleri aralarda süslerle yap.

yine ck güzel şeyler elde edersin bence.

bende hayal gücü olmadığı için cok dizayn kabiliyetim yok:nazar:

eline sağlık bu arada...
ahh anneler kadar becerikli olabilsek..evt çok önceden geçmişti bu kumaşlar elime canım..ve ozamanlar değerlendirmiştim...yani öle çok düşünülerek yapılmış bişi değil...anlattığın şekildede gzl olur eminim ama biraz sabır ister bendede o yok..biraz kolayına kaçıorum galiba..:sm_cool:yorum içinde teşekkürler canıma.s.

X