Armut.com ile temizlik işi bulma

Cevabınız için teşekkür ederim. Çok karışıkmış =) ben en iyisi o siteden çıkayım : D başka yöntemler araştırayım = )
Merhaba,armut.com u biliyorum.dekorasyon üzerene üyeliğimiz vardı.bu site sayesinde baya iş aldık.müşteri hizmetlerini ararsan daha iyi anlatırlar..kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hayır, çok şükür ailemle aramda hiçbir sorunum yok, fakat tek başıma yaşama isteğim var, belkide evlendiğimdeki hayatımı arıyorum rahattım, evimde yanlız başıma özgürdüm.
Ailem bu kadar destek olmuşken hiçbirşeyimi eksik etmezken, rahatmı battı bana diyede düşünmedim değil ama bilmiyorum : (

Kaseyerlik falan çarşafımla yapamam canım ben daha çok bayanlar arası yada tek başıma yapabileceğim bi iş arıyorum. Ozaman çarşafımı çıkarıp rahatça çalışabilirim.
Bide şuanlık çalışma zorunluluğum olmadığı için acelem yok.
Zaten babam duysa asla çalıştırmaz beni ne eksiğin var rahatmı battı diye çok kızar annem bile arada diyor bunları fakat kafama göre bi iş buldupumda yavaş yavaş bu fikrime alıştırmayı düşünüyorum

Merhaba,armut.com u biliyorum.dekorasyon üzerene üyeliğimiz vardı.bu site sayesinde baya iş aldık.müşteri hizmetlerini ararsan daha iyi anlatırlar..kesinlikle tavsiye ediyorum.
Dün üyeliğimin iptali için mail yolladım.

Çalışmak gibi zorunluluğunuz yoksa bilemedim.
Temizlik işi ağır bir iştir.
Evet çarşaflı olunca iş kriterleri azalıyor.
Bilemiyorum inşallah kafanıza göre bir iş bulutsunuz.

Çalışmak gibi zorunluluğunuz yoksa bilemedim.
Temizlik işi ağır bir iştir.
Evet çarşaflı olunca iş kriterleri azalıyor.
Bilemiyorum inşallah kafanıza göre bir iş bulutsunuz.
Bende hiç bir çalışma tecrubem olmadığı için bilemiyorum, sadece ayrı eve çıkıp tek yaşama hayali cazip geliyor : (

Daha iyi anlayabilmeniz için resim ekliyorum
Canim bisi sorcam sanirim bilgilisin bu konuda. Ben de doguma yakin eve temizlik icin bir yardimci cagirmak istiyorum. Ama heryere guvenemiyorum internetteki. Bu site guvenilir mi ?

Edit. Ozurdilerim. Sanirim konuyu acan kisiye sordum ve sende bilmiyosun :) cok.pardon

Bisi sormak istiyorum. Siz bilgilisiniz galiba. Acaba bu site guvenilir mi. Doguma yakin yardimci cagirmak icin derin temizlik icin. Ama internetlere guvenemiyorum. Burasi guvenilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…