Merhaba,armut.com u biliyorum.dekorasyon üzerene üyeliğimiz vardı.bu site sayesinde baya iş aldık.müşteri hizmetlerini ararsan daha iyi anlatırlar..kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kasiyerlik gibi işleri düşündünüz mü ?
Market reyon işi felan.
Hem sigortanız da olur düzenli bir işiniz de.
Ayrı eve çıkma fikriniz,eğer ailenizle geçiminizde bir sıkıntı yoksa çıkmayın derim.
Askeri ücretle çok mümkün değil ay sonu getirmek..
Hayır, çok şükür ailemle aramda hiçbir sorunum yok, fakat tek başıma yaşama isteğim var, belkide evlendiğimdeki hayatımı arıyorum rahattım, evimde yanlız başıma özgürdüm.
Ailem bu kadar destek olmuşken hiçbirşeyimi eksik etmezken, rahatmı battı bana diyede düşünmedim değil ama bilmiyorum : (
Kasiyerlik gibi işleri düşündünüz mü ?
Market reyon işi felan.
Hem sigortanız da olur düzenli bir işiniz de.
Ayrı eve çıkma fikriniz,eğer ailenizle geçiminizde bir sıkıntı yoksa çıkmayın derim.
Askeri ücretle çok mümkün değil ay sonu getirmek..
Kaseyerlik falan çarşafımla yapamam canım ben daha çok bayanlar arası yada tek başıma yapabileceğim bi iş arıyorum. Ozaman çarşafımı çıkarıp rahatça çalışabilirim.
Bide şuanlık çalışma zorunluluğum olmadığı için acelem yok.
Zaten babam duysa asla çalıştırmaz beni ne eksiğin var rahatmı battı diye çok kızar annem bile arada diyor bunları fakat kafama göre bi iş buldupumda yavaş yavaş bu fikrime alıştırmayı düşünüyorum
Merhaba,armut.com u biliyorum.dekorasyon üzerene üyeliğimiz vardı.bu site sayesinde baya iş aldık.müşteri hizmetlerini ararsan daha iyi anlatırlar..kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kaseyerlik falan çarşafımla yapamam canım ben daha çok bayanlar arası yada tek başıma yapabileceğim bi iş arıyorum. Ozaman çarşafımı çıkarıp rahatça çalışabilirim.
Bide şuanlık çalışma zorunluluğum olmadığı için acelem yok.
Zaten babam duysa asla çalıştırmaz beni ne eksiğin var rahatmı battı diye çok kızar annem bile arada diyor bunları fakat kafama göre bi iş buldupumda yavaş yavaş bu fikrime alıştırmayı düşünüyorum
Çalışmak gibi zorunluluğunuz yoksa bilemedim.
Temizlik işi ağır bir iştir.
Evet çarşaflı olunca iş kriterleri azalıyor.
Bilemiyorum inşallah kafanıza göre bir iş bulutsunuz.
Çalışmak gibi zorunluluğunuz yoksa bilemedim.
Temizlik işi ağır bir iştir.
Evet çarşaflı olunca iş kriterleri azalıyor.
Bilemiyorum inşallah kafanıza göre bir iş bulutsunuz.
Canim bisi sorcam sanirim bilgilisin bu konuda. Ben de doguma yakin eve temizlik icin bir yardimci cagirmak istiyorum. Ama heryere guvenemiyorum internetteki. Bu site guvenilir mi ?
Hayır, ödemeler site üzerinden yapılıyor zaten. Diyelim temizlik için 100 tl istiyorsunuz, o 100 TL’yi temizlik isteyen kişiye teklif edebilmek için atıyorum 10 tl komisyon ödüyorsunuz ve bu size ait, karşı taraftan alamıyorsunuz. Ayrıca teklif kabul edilirse, site bir de bu 100 tl üzerinden komisyon kesiyor. Siz 70-80 liraya temizliğe gitmiş oluyorsunuz.
Bisi sormak istiyorum. Siz bilgilisiniz galiba. Acaba bu site guvenilir mi. Doguma yakin yardimci cagirmak icin derin temizlik icin. Ama internetlere guvenemiyorum. Burasi guvenilir mi acaba