Armut.com ile temizlik işi bulma

Hayalen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.027
1.093
133
Selam k.k hanımları ne zamandır içimde bi çalışma isteği var, dün armut.com sitesi reklamı karşıma çıkınca bi kayıt olayım dedim ve bir çok yerden fiyat bildir diye mesaj var, bi tanesine fiyat verdim ama hesabınızda para yoktur diye karşı tarafa talebim gitmedi.
Bu olay biraz tuhafıma gitti yani temizlik yapacak olan benim neden para yatırayım ki : /
Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi, şimdiden teşekkür ederim : )

Çalışmak için kayıt oldugunuza eminmisiniz? Çünkü o sitede temizlik için birini çağıran kişilere teklif verilir. Ev oda sayısına yapılacak iş saatine göre fiyat belirlenir ve önden ödeme yapılır. Ama çalışmak için kayıt yaptırmak isteyince sizden para istemez

Istiyor diye biliyorum
Yani siz evinize bir yardimci ariyorsaniz sizden istemiyor para ama siz para kazanmak icin uye oluyorsaniz sizden istiyor

Bu arada boşandım ve bir seneye yakın ailemin yanında kalıyorum, çok şükür eksiğimi vs alıyorlar bi ihtiyacım yok, ama babamdan para almak biraz tuhafıma gidiyor sonuçta senelerce onlardan ayrıyım kendi evimde kendi paramın hesabını yapıyordum. Sanırım bu yüzden azda olsa kendi paramı kazanma ihtiyacı hissediyorum. Hatta şu sıralar düzenli bir iş bulabilirsem ayrı eve çıkıp yanlız başıma yaşama istediği var. Nasıl olur bilmiyorum belkide fazlasıyla zorlanıcam pişman olucam, çünkü benim hiç çalışma hayatım olmadı ve iş bulmamda tesettürlü olduğum için biraz zor( çarşaflıyım) yani çalıştığım ortam bayan ortamı olmalı. Öyle işte bunuda ekleyeyim dedim = )

Tekstil atolye ilanlarınada bir bakın derim

Daha iyi anlayabilmeniz için resim ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190203-004800_Armut Hizmet Veren.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_20190203-004806_Armut Hizmet Veren.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 131
  • Screenshot_20190203-005009_Armut Hizmet Veren.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 129
Armut.com bilmiyorum; ilk kez duyuyorum.
Fakat başka bir tavsiyede bulunacağım. Tesettürlüyüm demişsiniz; sizin içinde daha uygun olur hem. bu evde yapılan ek işler var. Bir arkadaşım bu şekilde ayda 1000-1500 yakın para kazanıyor. Kokulu tesbih diziyor, nişan nikah süsü yapıyor, bluz işliyor vs. Artık ne iş verirlerse..
Bulunduğunuz şehirde araştırın böyle evlere iş veren yerler mutlaka vardır..

Istiyor diye biliyorum
Yani siz evinize bir yardimci ariyorsaniz sizden istemiyor para ama siz para kazanmak icin uye oluyorsaniz sizden istiyor
Yani bizden isteyip bizde temizlik yaptığımız kişiden mi o parayı alıyoruz

Armut.com da teklif vermek için ücret veriliyor bir miktar, ayrıca işi alırsanız bir de komisyon kesiliyor üstüne. Yani teklif vermek için 10 lira veriyorsunuz atıyorum ve iş garanti de olmuyor, 10 teklif verseniz 100 lira cebinizden gitmiş oluyor, iş alırsanız bir de komisyon yüzdesi var. Ordan çalışmak mantıklı değil bence. Ekşide bakarsanız ayrıntılı bir şekilde anlatmışlar.

Evde çalışamam canım, çünkü gelen giden misafir vs konsantre olamam. Zaten bende o işlere pek hevesli değilim yoksa seccade etamin işlemeyi biliyorum ama evde tembellik geliyor. Ama ev dışarısında bi işim olursa görevim olur, hem evden çıkmak benim içinde değişiklik olur.

Alternatif çok site var bakıcıburda,personelcheck.com vs.

Yani bizden isteyip bizde temizlik yaptığımız kişiden mi o parayı alıyoruz
Hayır, ödemeler site üzerinden yapılıyor zaten. Diyelim temizlik için 100 tl istiyorsunuz, o 100 TL’yi temizlik isteyen kişiye teklif edebilmek için atıyorum 10 tl komisyon ödüyorsunuz ve bu size ait, karşı taraftan alamıyorsunuz. Ayrıca teklif kabul edilirse, site bir de bu 100 tl üzerinden komisyon kesiyor. Siz 70-80 liraya temizliğe gitmiş oluyorsunuz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Çok karışıkmış =) ben en iyisi o siteden çıkayım : D başka yöntemler araştırayım = )

Şimdi daha iyi anlamış oldum, çok teşekkür ederim

Kasiyerlik gibi işleri düşündünüz mü ?
Market reyon işi felan.
Hem sigortanız da olur düzenli bir işiniz de.
Ayrı eve çıkma fikriniz,eğer ailenizle geçiminizde bir sıkıntı yoksa çıkmayın derim.
Askeri ücretle çok mümkün değil ay sonu getirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…