• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendede fındık ve vanilyalısından var , bayılıyorum kokusuna hemde uzun süre kalıcı :)
durup durup ellerimi kokluyorum yaww :):)

vanilyalı-fındıklısı daha güzel hele duştan sonra sürünce miss gibi kokuyor ve kolay da çıkmıyor ten den..

kızlar mangolusumu vanilya-fındıklısımı daha güzel?

sarı renkte olanda güzel
tropikal kokusu var.

arkonun bogurtlenli olanini gecenlerde aldim cok hosuma gidiyor kokusu falan opuyorumnanaktanbirde arkonun naturel kremide cok guzl kuru ciltler icin olanini senelerdir kullaniyorum:asigim:

arko böğürtlenliyi 2yıldır kullanıyorum. gerçekten çok hoş bi nemlendirici. bi de avonun narlı var onu da seviyorum. yağlı gibi olmuyorlar.
dudacıklarımı şişirmek için de geçen hafta j.&j. vazalin aldım o da pek güzelmiş opuyorumnanaktan

Bende mango&mandalina ve böğürtlen&yoğurt olanları var muhteşemmm kokuyo sürekli kullanıyorum bayanssulusmile herkes hangi parfümü kullanıyosun diyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar peki fındıklısını kullanan var mı? Onun kokusu biraz ağır gibi geldi o yüzden almadım fisfisfis

ben hindistancevizlisini aldm hem güzel hemde bereketli

Kızlar bende de arko nun böğürtlenli kremi var ''gizli bahçe'' yazıyor üzerinde zaten.. ama ne bileyim dove un el kremleri daha iyi sanki bilmiyorumkismile

böğürtlenlinin kokusu ve rengi çok hoşuma gidiyor :asigim:, ayrıca hafif bir krem bayanssulusmile

ben de kullanıyorum bu kremi hatta şu an yanımda: D ve gerçekten çok güzel kokuyo ayrıca kolay emiliyo vıcık vıcık değil= ) ben de kullanamıyorum öyle vıcık vıcık kremleri; )
aynı şekilde bende kkullanıyorum ve senin yorumlarına kaılıyorum vıcık vıcık olna kremlere sinir oluyorum hemen elimi yıkıyorum zaten ama bu krem çok ii hemen emiliyo

kokusu güzel kalıcı ama nemlendirici özelliği sade olanları kadar değil

yüze kullanmayın diyen olmuş. ben dikkat etmemişim. yüze de kullanılmaz mı bu? acaba bu nedenle mi minik minik pütürcükler sivilcecikler çıktı yüzümde :D

bende kokusunu çok seviyorum.çok güzel kokuyor ve kalıyor kokusu baya bir süre.nemlendiriyor iyi bence.ama yinede çok etkili değil.

Back