• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beğenenlere katılıyorum .bende senelerdir çeşitli markalar kullandım taki evde hiç kremim kalmayıp bir yerden hediye gelip benimde kenara attığım arko kremi deneyene kadar ve sonucu na inanamadım ellerimi yumuşacık yaptı.şimdi bende arko cuyum.

ben de bogurtlen ve yogurtlu olanı kullanıyorum bazen okulda derste suruyorum ondekıler felan dönüp bakıyolar harıka oluyor :roflol:

kızlar bu tavsiyeleriniz üstüne bende bugün aldım sürdüm şimdi ii gibi bögürtlen okuyorum :D

ben de sevmem vıcık vıcık kremleri sırnaşık şey
ay çok mrk ettim hemen almam lazım......

migrosta falan olabiliyor bu krem.bende kullanıorum ve çok memnunum gerçekten düzenli kullanınca elleri yumuşacık yapıyor.fiyatı da çok uygun herkese tavsiye ederim

evett bende var böğürtlenli ve yoğurtlu olanından kokusu falan çok güzel böğürtlenli böğürtlenli dolanıyom ortalıkta:)))))

bende geçen hafta markette alışveriş yaparken gördüm lisedeyken salatalıklısı vardı harika kokuyodu şimdi yoğurt böğürtlenlisi çıkmış eşim bile hemen fark etti çok hoşuna gitti kokusu...

ben de 5-6 aydır kullanıyorum cok memnunum kokusuna bayılıyorum niaşnlımın arabasına da koydum bir tane şekerım ellerıne sürsün çok çatlıyo ellerı o da cok sevdi...

Fındık ve vanilyalısını şiddetle tavsiye ederim o daha güzel bence:1closedeyes:

bende böğüürtlenlisinden aldım yanında mango lusu hediyeydi süper olduu :)

evetçok hoş kokusu var bende severk sürüyorum çantamdan hiç eksik etmem nişanlım bayılıo ellerımın kokusuna :)

bana bi tüp yetmiyo, aldığım gibi bütün vücüdüma sürüyorum, ohhhhhhhhhhh misssssssss

kızlar arkonun salatalık özlü olanını deneyin kokusu karpuz kokulu parfüm gibi.Arkonun mango ve böğürtlenlisinin kokusu daha ağır sanki.Bu yeşil tüptekinin kokusu daha hafif.

böğürtlenli ve salatalıklı olanını kullanıyorum çok hoş bi aroması var tüm gün kokuokaydirigubbakcemile4

selam kızlar bendede var salatalıklısın ı bugün aldım bende mango ve mandalina özlüsü vardı banyodan sonra tüm vücüda sürüyorum hem çok hoş kokuyor hemde ipek gibi oldu cildim tabi düzenli kullanıyorum artı topuklarımda oluşan çatlaklara gece yatmadan bolca sürüp yedirmiyorum çorapla yatıyorum şimdi onlar bile düzeldi tavsiye ederim hepinize fiyat soran arkadaşlar olmuş ben 7.5 liraya alıyodum her zaman bugün büyük bi marketen 9.5 aldım bu ara bişey tabi büyükleri ufak çantaya koymak için veya deneme amaçlı alırsanız 3 liraya olanlarıda var hoşçakalın:)

Back