• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arko böğürtlenli yoğurtlu ve fındık ,vanilyalısıda var. her ikisindende çok memnunum. çok güzel kokuyorlar

bnce mango ve fındıklı süper böğürtlenli bir iki sürmede tamam da 3. de insanı boğuyor:((:(::

arkonun tropicali de çok güzel kokusu uzun süre kalıyor ve yumuşacık yapıyorr

ben de arkonun fındık-vanilyalısını kullanıyorum o da yumuşacık yapıyo ve çok da güzel kokuyo

alırken bir koşuma gitmiştiki ama daha sonra kullandıkça midemi ayağa kaldırmaya başladı çok ağır gelmeye başladı kokusu bir daha da asla almam..

Bayılıyorum Kokusunaopuyorumnanaktan
Ağzıma DÖküp Yemek falan istiyorum hattazemuszemus
Memnunum kokusunda değişiklik falan olmadı:hulya:
Her kremdeki gibi elinize sürüp herhangi bişey ile ilgilienmeyin neyi tutarsanız o değiştirir 1 dk bile olsa bekleyin elinizi ovuşturunnaniknanik

Arkonun böğürtlenlisini kullanıyorum,
yumuşacık yapıyor,mis gibi kokuyor...

ben de şu an böğürtlenlisini kullanıyorum çok hoş kokuyor kokusu uzun süre gitmiyor

benim kayınvalidem kullanıyor bende nivea vardı hiç memnun kalmadı ama kayınvaldemin arko kremindne kullanmıştım gerçekten çok güzel. Ben niveaya yı bırakayım da arkoyu alayım barii..

bende kokusuna bayılıyorum. hatta sürdüğümde çevremdekiler de bayılıyorlar:) nemlendirmesi diğer kremler gibi yani çok ekstra bi yumuşatma olmadı bende ancak kokusu müthiş,çantamdan eksik etmiyorumm

bende aldım kokusu gerçekten hoş böğürtlenliyi aldım ama vücüdüm yağlı ondan mıdır nedir bilmedim emmiyor sanki elim

bende mangolusunun tüpü vardı. yetmedi gittim kutudakinden aldım. bol bol sürünüyorum, ooooh mis gibi aromaterapi zemuszemus

Back