Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de böğürtlenlisi var . Mis mis gece yatmadan ellerime sürüyorum . Hemen emiyor . Yağlılık hissi bırakmıyor. Sabah uyanınca ellerımdeki yumuşaklık duygusunu tarif edemem:) Süperr.. Mango & Mandalinalısını alıcam:)
Bende de böğürtlenlisi var . Mis mis gece yatmadan ellerime sürüyorum . Hemen emiyor . Yağlılık hissi bırakmıyor. Sabah uyanınca ellerımdeki yumuşaklık duygusunu tarif edemem:) Süperr.. Mango & Mandalinalısını alıcam:)
1 yıldır kullanıorum bu kremi okulda dışarı çıkarken evde yatarken fln.. başlarda kokusu çoook hoşuma giderdi ama kullana kullana baygınlık geldi banaaa biraz ara vereyim tekrar alıp sürücem ellerimeee
bu aradaaa böğürtlenliden öncede mango ve mandalinalinalısını kulandım turuncu renkte olan o da çok hoş kokuyo bnce kızlaarr