• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arko Böğürtlenli El Kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de var böğürtlenli arko....yumuşatıyo ben memnunum..yıkayınca bile yumuşak oluyo...güzel kokuyo ama ben çabuk sıkılıyorum...başka başka kokular olsa iyi olucak:)

bütün konuyu okudum..bi de mango mandalinayi alayım da deneyeyim bağalım...

Vazgeçilmezim bende en büyüğü var cildimede kullanıyorum. Zaten sadece el değil el ve vücut losyonu bu. İstediğiniz her yere sürebilirsiniz.

kaydirigubbakcemile3 kokusuna bayılıyorum =) uzun bi dönem bunu da kullanmıştım

bende aldım ama nemlendrmede yetersz fakat kokusu çok güzel ve kalıcı.sabununu da aldım aynı böğürtlen yoğurtlu takım yaptmm :lepi:

bende mango&mandalina kullanmıştım hatta ilk sürdüğümde annem ne güzel portakal gibi kokuyosun demişti yani güzel kokuyo hem aynı zamanda vücut ve el için olması çok iyi

ben üçünü de aldım çıkar çıkmaz.mango mandalinalı,,böğürtlenli,,fındık vanilyalı hepsini de severek kullanıyorum.zaten evde otuz tane krem vardır saysam yani

arko bir arkadasta tüylenme yapmıştı, ya da o öyle sanıyordu, bilemiyorum

mongo mandalina aldımkaydirigubbakcemile2 kokusu süper ama nemlendirmesi için aynı şeyi söyleyemicem

Tavsiye icin cok tesekkürler bende arkadasımda duymustum ama burdada okuyunca iyice alasım geldi =)))

benim bildiğim ; eskiler de öyle söyler, arko tüylenme yapıyor yukarıdaki arkadaşında dediği gibi. zaten yüzüme krem tarzı hiçbirşey sürmüyorum ben.doğal şeyler, kürler kullanıyorum. ama el için ideal bi krem. herkes kullanır oldu zaten (: (: mis gibi bayanssulusmile

Back