- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi northernlight
Cok güzel bir yorum çok yerinde tespitler.ama konu sahibi daha fazlasını istiyor gibi. Ama bence bu düzen de daha fazlası yok. Ya tamamen görüşmeyi kesicek ya da haklı oldugunun ve bu haklılığının esi tarafından hakli görünmesiyle yetinip sürdürülebilir bı ilişki düzeyine indirgeyecek.
Ben konu sahibi istiyorum ki kayinvalidem kendisi olmadan aksam ciktik diye surat asıp tepki vermek yerine şunu düşünebilsin "bu insanlar evleneli 4 ay bile olmadi. Gecen sefer alacatiya hep birlikte gittik. Birakayim da bu kez başbaşa çıksınlar gençler 2 saat dışarıda eglensin." Veya "istanbula her zaman gitmiyorlar fırsat olmuşken arkadaşları da görsünler biz nasil olsa ayni şehirdeyiz. Gidince bir taşla iki kuş vursunlar"
Yani bir yaptik iki yaptik diye yuz verince astar istemesin. Kendi sınırını kendi bilsin. Hele hele karsisindakinin yetiskin insan olduğunu hic unutmasin. Cocuk azarlar gibi bagrinip cagrinmasin. Çünkü onun bağırdığı nokta benim kisisel alanima giris.
Cok mu sey istiyorum? Olgun ve uygar bireyler olarak olmasi gereken zaten bu degil mi?