arkadaşlar yeni ev aldık perde lazımmm!!! önerilerinizi bekliyorum...

nurun

Rabbim,herşeyin hayırlısı
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.462
117
yeni ev aldık martta taşıncaz nasipse. evimin camları boydan yere kadar cam, ama ben stor perde yakıştıramıyorum normal perdeden hariç fikri olan varmı acaba?şuanki evimle cam orantıları uymuyor yenisi alınacak malesef... mobilyalarımın rengi ise kadife kenarı deri. koyu krem... oturma odamla mutfağımada lazım onlarda boydan cam. o fikri olan varsa paylaşsın...ne tür perde yakışır bayanlar??? eyvahedigeldismile

aslında evimin resimlerini koycamda nası koycam çözemedim... görürseniz daha iyi fikir vermiş olursunuz diye düşünüyorum... bilen arkadaşlar tarif ederse sevinirim resmi nasıl koycamı?

Ben olsam hiç düşünmez japon perde yaptırırdım.
Boydan cam olunca süper duruyo bence..

RESİM EKLEMEK İÇİNDE SANIRIM ŞURDAKİ AÇIKLAMALAR İŞİNE YARAR.

mesaj sayım yeterli değil sanırım tam link veremiyorum.

AMA YOLU GÖSTEREYİM

ANA SAYFA
KADINLAR KULÜBÜ HAKKINDA
ÖNERİLER-SORULAR-SORUNLAR
SIK SORULAN SORULAR
SAYFA İKİDE

Foruma, Avatara Resim Ekleme...

RESİM EKLEMEK İÇİNDE SANIRIM ŞURDAKİ AÇIKLAMALAR İŞİNE YARAR.

mesaj sayım yeterli değil sanırım tam link veremiyorum.

AMA YOLU GÖSTEREYİM

ANA SAYFA
KADINLAR KULÜBÜ HAKKINDA
ÖNERİLER-SORULAR-SORUNLAR
SIK SORULAN SORULAR
SAYFA İKİDE

Foruma, Avatara Resim Ekleme...

teşekkür ederim canım o güzel önerilerin için opuyorumnanaktan

aynı dert bende de var arkadaşım.nisanda taşınacağım ve yeni perde yaptırmam gerekiyor.

ben baya araştırdım sanırım katlamalı perde yaptıracağım .ama bneim camlar yarım.mutfak camım

yere kadar ona japon perde düşünüyorum.yatak odama ise ip perde. veya klasik dantel perde yere

kadar düşünüyorum. .

bence ip perdeler çok güzel duruyo boydan camlarda bunlarada bi bakın beğenirseniz

aynı dert bende de var arkadaşım.nisanda taşınacağım ve yeni perde yaptırmam gerekiyor.

ben baya araştırdım sanırım katlamalı perde yaptıracağım .ama bneim camlar yarım.mutfak camım

yere kadar ona japon perde düşünüyorum.yatak odama ise ip perde. veya klasik dantel perde yere

kadar düşünüyorum. .

hmm güzel fikirler ama ip perde çok seviyorum bende.. mutfağıma eşimle ip perdede karar kıldık olumunekankayizsmile sonracıma salona japon perde oturma odama ise boydan olana aynı tülden japon kısa pencerelere stor yaptırcaz artıkın... iş sadece perdeciye gidip perde beğenmek kalıyo inşallah kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

ay harika arkadaşım :) bende mutfağıma krem simli ip perde alıcam boncuklusundan :KK66:

linensin son reklamlarini gördünüzmü bilmem hani samanyolu dizisi reklam aralarinda cikiyorya cok hosuma gitti du bakim belki bulurum

linensin son reklamlarini gördünüzmü bilmem hani samanyolu dizisi reklam aralarinda cikiyorya cok hosuma gitti du bakim belki bulurum

merakla paylaşımlarını bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım jaluzi perde boyda camlarda çok şık duruyor bide diğer perde örnekleri var ekledim senin için bak bi istersen ...Jaluzi perde için fırça da varmış ilgimi çekti onuda ekledim kaydirigubbakcemile3 Katlamalı perde de çok şık duruyor daha çok var ama bana en şık duranlar bunlar gibi geldi bide sadece şeffaf ve desenli stor kullanılabilir şeffaf olacaksa storu napim dersen normal tül gibi düşün dışardan görünmüyo pek görsel olarak da estetik duruyor ... sempatiksalakcinni

canım jaluzi perde boyda camlarda çok şık duruyor bide diğer perde örnekleri var ekledim senin için bak bi istersen ...Jaluzi perde için fırça da varmış ilgimi çekti onuda ekledim kaydirigubbakcemile3 Katlamalı perde de çok şık duruyor daha çok var ama bana en şık duranlar bunlar gibi geldi bide sadece şeffaf ve desenli stor kullanılabilir şeffaf olacaksa storu napim dersen normal tül gibi düşün dışardan görünmüyo pek görsel olarak da estetik duruyor ... sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canım fikirlerin için. en son resimdeki japon perdeye bayıldım. onu araştırayım diyorum. opuyorumnanaktan sonra düşündümki storda fena deilmiş hani yerimseniben

evet çok hoş duruyor şimdiden alacagın perdeyi güle güle kullan canım opuyorumnanaktan bende evi değiştiriyorum önüme gelene soruyorum dur sana da sorim - (yeni plazma 106 ekran tv alıyorum ünitesinide yaptırıyorum salonda yemek odası ve salon takımı oldugu için sığmıycak ) asıl soruya geleyim salonla yemek odasını ayırsam diyorum (ancak sadece koltuk takımı kalırsa tv ünitesi şık duracak salonda ferah görünecek başka türlü kalabalık görünüyor CADIARZU ) salon ayrı yemek odası ayrı odada tuhafmı olur dersin? güzel olur modern olur diyende var onlar bi bütün ayırma diyende... napacagımı şaşırdım bende ev dekorasyonuyla bozdum bu aralar sempatiksalakcinni

evet çok hoş duruyor şimdiden alacagın perdeyi güle güle kullan canım opuyorumnanaktan bende evi değiştiriyorum önüme gelene soruyorum dur sana da sorim - (yeni plazma 106 ekran tv alıyorum ünitesinide yaptırıyorum salonda yemek odası ve salon takımı oldugu için sığmıycak ) asıl soruya geleyim salonla yemek odasını ayırsam diyorum (ancak sadece koltuk takımı kalırsa tv ünitesi şık duracak salonda ferah görünecek başka türlü kalabalık görünüyor CADIARZU ) salon ayrı yemek odası ayrı odada tuhafmı olur dersin? güzel olur modern olur diyende var onlar bi bütün ayırma diyende... napacagımı şaşırdım bende ev dekorasyonuyla bozdum bu aralar sempatiksalakcinni

bencede ayır kalabalık evlerden hiç haz almam sade olsun şık durur... yemek masan konsol ve vitrin bir odada olsun salonun diğer odada. ben çok evlerde öyle yemek odaları görüyorum mesela görümcemin salonuyla yemek odası ayrı yerimseniben benimde tv ünitem çok farklı kaydirigubbakcemile3 nasıl dersen eğer şöyle diyim: oturma odamla salonumun arasındaki duvar kırılmış tv ünitesi konmuş ve tv konan yer ise dönüyo hem oturma odasından hemde salondan tv izleyebiliosun kaydirigubbakcemile2

bencede ayır kalabalık evlerden hiç haz almam sade olsun şık durur... yemek masan konsol ve vitrin bir odada olsun salonun diğer odada. ben çok evlerde öyle yemek odaları görüyorum mesela görümcemin salonuyla yemek odası ayrı yerimseniben benimde tv ünitem çok farklı kaydirigubbakcemile3 nasıl dersen eğer şöyle diyim: oturma odamla salonumun arasındaki duvar kırılmış tv ünitesi konmuş ve tv konan yer ise dönüyo hem oturma odasından hemde salondan tv izleyebiliosun kaydirigubbakcemile2

oooo senin tv ünitesi çok hoşmuş o zaman desene bayılırım ben öyle yaratıcı dizaynlara elimden gelse evi ilginç eşyalarla döşiycem kaydirigubbakcemile3 ben sadece lcd nin duvar aparatını hareketli aldım yani plazma ortada dururken karşısındaki koltuktan tam göremiyosan tv yi duvar köşesine kadar çekebiliyosun ( sağa yada sola istediğin yöne ) modeline de karar vermekte çok kararsız kaldım masko nun mobilyaları baya güzel oluyo diye ordan bi kaç model seçtim onlardan birine karar verecem bugün kaydirigubbakcemile teşekkürler canım fikirlerin için çok kararsız kalmıştım güzel olmaz deyince bazıları sositososito

ilerde taşınayımda fotolarımı eklemeyi düşünüyorum o zaman görürsünüz inşallah. beğeni için teşekkürler :)

naptın nurum?perdelerine karar verdin mi?benim ev tadilatı daha bitmedi?o yüzden perdelere bakamadım.fayans,dolap,parke peşinde koşturuyorum.

X